Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: PORTAL

Str: 1 ... 4 5 [6]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Medena je ipak naša!  (Posjeta: 3411 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
lela-sa
Povjerite se
Diplomirani ovisnik o pisanju

« Odgovor #150 na: Studeni 13, 2011, 22:34:01 »
OdgovorOdgovor

Kod nas je sterilizacija 150KM (571.68Kn) i to u zavisnosti od veličine psa se povečava. Moja kutija cigareta je 2,20KM (8Kn) pa ti sad računaj koliko je to kutija. 
Pored hrane koju joj mm kupuje moći ću maximalno izdvajati 10-20KM mjesećno za njenu sterilizaciju jer zaista, pored svih drugih troškova više niti imam, niti mogu. 
Sad, šta je tu je, ja se iskreno nadam da ćemo nekako pregurati dok malo ne odrastu a obzirom da počinjem raditi, sumnjam da ću biti sposobna buditi se u neka doba noći i ići je obilazit...pa u tom slućaju mi treba još jedno porodiljsko!  aaff
Evidentirano
antoniasb

« Odgovor #151 na: Studeni 14, 2011, 08:05:22 »
OdgovorOdgovor

nećeš se ti sama buditi nego će te psići buditi  baš šteta što tata neće biti ovaj ljepotan sa slika  jeli on još kod vas  hoćete ga zadržati..ako mislite morat ćeš pripaziti na njega radi psića kada se okote da nebi bio agresivan ili ljubomoran prema njima
Evidentirano
lela-sa
Povjerite se

« Odgovor #152 na: Studeni 14, 2011, 13:26:33 »
OdgovorOdgovor

Da, još je kod nas ali gledam da ga udomim baš iz tog razloga  necu da ga dajem bilo kome nego nekome ko će se znati brinuti o njemu, lijep je, pametan i zaslužuje punu pažnju vlasnika. 
Ako pak ne nađe do tad novi dom, morat ću nekako da ga odvojim od nje i štenaca  ::m''m:: ne znam još kako jer je prati u stopu i povremeno ga moram svezati da ona odmori od njega.  On je doista mlad, mislim da nema više od 1g po svim manifestacijama, željan igre i  a njoj nije ni do čega osim da odmara i coolira po cijele dane. 
Evidentirano
antoniasb

« Odgovor #153 na: Siječanj 30, 2012, 08:09:47 »
OdgovorOdgovor

lela ništa nam ne pišeš    što je sa tvojom medenom,jesu stigli psići  kako ste se privikli svi jedni na druge,što je sa onim drugim psom što je dolutao u vas..jeste ga udomili ili 
Evidentirano
Dani
Moderator

« Odgovor #154 na: Siječanj 30, 2012, 09:10:11 »
OdgovorOdgovor

da, i meni Medena pada na pamet, još pogotovo kad kažeš da je u vas snijeg i takva zima,
i da njoj i propada snijeg u kotlovnici 
Evidentirano
lela-sa
Povjerite se

« Odgovor #155 na: Siječanj 30, 2012, 11:36:29 »
OdgovorOdgovor

neki dan sam pomislila da nisam odavno pisala na ovoj temi ali kako Medena nije ni bila skotna  zaboravih da vam pišem.
Dakle, ništa od štenaca  ili se nije primilo ovaj put ili ima neki problem pa ne može da joj se primi   
Ona je i dalje u kotlovnici, sanirali smo joj šupljine tako da joj je 'sasvim ugodno'. 
Ma, šta da vam kažem...znate stav mojih ukućana i on se nije promjenio ni na -10. 
Onaj bijeli pas je udomljen davno i sad mi je žao jer sam ga dala isključivo zato što sam mislila da je Medena skotna. 
Evidentirano
cvitka
Ovisnik o pisanju

« Odgovor #156 na: Svibanj 08, 2012, 09:00:21 »
OdgovorOdgovor

Jako ti je lijepa tvoja Medena     sad sam gledala slike predivna je    moja Lola ima 6 mj. i mi smo je udomili  ali  udomili  smo je tako što nam ju je netko preko noći ostavio ispred vrata i tako je ostala kod nas     veterinare sam odmah zvala da je dođu pregledat jel zdrava i da je cijepe sve je bilo ok. dobila je svoju knjižicu i eto svi sretni i zadovoljni a pogotovo djeca    l,o,ve 
Evidentirano
 Str: 1 ... 4 5 [6]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP "Veliki osmijeh" | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.
Minted Theme By Wdm2005 © 2008
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.112 sekundi uz 33 upita. (Pretty URLs adds 0.044s, 2q)