|
christy
|
 |
« Odgovor #30 na: Veljača 11, 2009, 14:31:59 » |
Odgovor
|
..... ja bi bila stalno trudna .... podnjela bi i žgaravice i pokoju nervozu... ali da se osjećam ko prvih 8 mjeseci... puna snage, elana.... ...mogla sam jesti koliko, kada i šta sam htjela bez imalo grižnje savjesti  ... nisam morala ići na posao tako da sam mogla landrati i uživati... ... ipak kad se sjetim da bi opet morala rodit i prolaziti sve to...psihički i fizički...  fala, ne bi...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
tko rano rani cijeli dan je pospan... 
|
|
|
|
|
|
mrvica.
|
 |
« Odgovor #32 na: Veljača 11, 2009, 14:46:22 » |
Odgovor
|
meni su trudnoća i porod prošli super i ja bi to ponovila osječam se nekako posobno kad sam trudna 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Shoot for the moon. Even if you miss it you will land among the stars.
|
|
|
|
|
lela-sa
Povjerite se
Diplomirani ovisnik o pisanju

|
 |
« Odgovor #34 na: Svibanj 20, 2009, 13:35:24 » |
Odgovor
|
Iskreno, ne volim!  Moze se ciniti sebicno ali zasto da lazem i sebe i druge. Bas kao sto rece stella, kada bi ikako mogla ostati trudna i vec sutra otici na porod i kada bi taj porod mogao biti bezbolan 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dolph
|
 |
« Odgovor #38 na: Svibanj 20, 2009, 13:46:05 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
only love, only love can leave such a mark!!!!!!!
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #39 na: Svibanj 20, 2009, 14:46:01 » |
Odgovor
|
I ja neuživam  Nisam uživala ni prvi pu a ni sada  Jednostavno čekam da sve ovo prođe i stalno razmišljam dal će sve biti u redu....  I samo čekam da rodim pa da opet budem ona stara ja. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Meggi
|
 |
« Odgovor #40 na: Svibanj 20, 2009, 15:55:28 » |
Odgovor
|
iako sam 4 mj rigala i gubila na tezini,imala prenizak tlak.volim bit trudna
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
morska vila
|
 |
« Odgovor #42 na: Svibanj 20, 2009, 16:54:33 » |
Odgovor
|
iako sam 4 mj rigala i gubila na tezini,imala prenizak tlak.volim bit trudna
evo tako je i kod mene 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majabj
|
 |
« Odgovor #43 na: Svibanj 20, 2009, 17:33:40 » |
Odgovor
|
za mene je trudnoća bilo najljepše razdolje u životu,možda zvuči otrcano al savršeno sam se osjećala, ono super, super. imala sam toliko puno snage, volje, nisam radila pa sam spavala koliko i do kad hoću, uređivali smo kat a ja dvorila majstore bez pola beda (ono kuhala, prala, radila oko kuće) ma za nevjerovati... stepenicama do kata sam išla pjevajući (sad skoro umrem na pola moram udahnut zrak jer mislim da ću se srušiti a ima 20 stepenica)). da ne kažem kak sam do dva tjedna prije poroda vozila auto, krečila sobe, stalno išla u šopinge... ma mrak, mrak, mrak... još kaj je bilo najbolje kak sam dobila na kilaži tak sam se zaokružila i onak popunila. super sam si izgledala, bila sam puna samopouzdanja i istinski sretna... porod je uništio sliku tog idealnog razdoblja al nema veze... jedva čekam ponovo!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
08/07/08 mrvica 15/06/11 herkules
|
|
|
|
|
lighty

Svatko smrću plaća crvenu raskoš svoje mladosti...
|
 |
« Odgovor #45 na: Svibanj 20, 2009, 18:46:19 » |
Odgovor
|
I ja neuživam  Nisam uživala ni prvi pu a ni sada  Jednostavno čekam da sve ovo prođe i stalno razmišljam dal će sve biti u redu....  I samo čekam da rodim pa da opet budem ona stara ja.  isto tako...obožavam biti trudna samo 4,5,6 mj jer onda je najljepše nemaš toliki trbuh,kile tako tako,nemaš mučnina,beba te udara ne još tako jako...sve 5...a onda poslje 6mj jedva čekaš da primiš anđela u ruke...pa ono..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majabj
|
 |
« Odgovor #46 na: Svibanj 20, 2009, 21:30:35 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
08/07/08 mrvica 15/06/11 herkules
|
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #48 na: Svibanj 20, 2009, 22:02:02 » |
Odgovor
|
Oba puta sam se super osijećala. U pogonu do zadnjeg trena. Nije mi ništa bilo teško. Čak bi se usudila reči da sam i uživala. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
Anna8
Povjerite se

Ponosna mamica!
|
 |
« Odgovor #49 na: Svibanj 21, 2009, 07:26:10 » |
Odgovor
|
Ako bi se izuzela prva 3 mj (koja sam preležala jer sam toliko povraćala da se nisam mogla ustati  )- ja sam zaista uživala! Mogla bih stalno biti trudna! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
antoniasb
|
 |
« Odgovor #50 na: Svibanj 21, 2009, 08:46:06 » |
Odgovor
|
i ja sam uživala sve do 7 mj. trudnoće radila sam,uselili smo se u stan,čistila sam,šetala,ispijala kave,spavala i bila tako mirna ma super a onda je počelo žgaravica,masna jetra,mirovanje,bolovi u preponama ma svašta...ali sve u svemu uživala sam u svojoj trudnoći 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #51 na: Studeni 10, 2010, 12:35:22 » |
Odgovor
|
meni je super biti trudna.. ne zalim se .. ima stvarno sovijih cari... ja sam si tak sexy da je to ludilo..hihihi... a naravno ima i nedostataka ... 18 puta na wc itd
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
lina-cokolina
|
 |
« Odgovor #53 na: Studeni 10, 2010, 15:07:46 » |
Odgovor
|
guštala sam i bila aktivna sve do ulaska u rodilište 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
nea 12.2008 marita 2.2010 lana 1.2012
|
|
|
|
DANCHY2
|
 |
« Odgovor #54 na: Studeni 10, 2010, 16:47:41 » |
Odgovor
|
ne. i meni je trudnoća bila super kaj se tegoba tiče.i isto sam bila u pokretu,aktivna i sve...al nebi više
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

True story, bro ... :P
|
 |
« Odgovor #55 na: Studeni 12, 2010, 23:20:38 » |
Odgovor
|
Nakon dvije trudnoće, summa summarum, mogu reći da ne, ne volim biti trudna  . Sad, u drugoj trudnoći, čim sam saznala, odmah me zgrabila malodušnost ajme, majko, ne opet sve isponova  ... A najgore od svega mi je palo što zbog trudnoće i ograničenja koje ona donosi nisam imala snage i mogućnosti kvalitetno provoditi vrijeme sa starijim djetetom  ... kad sam unatoč svemu to htjela i probala, stvar je kulminirala onih povijesnim padom dok sam tjedan dana prije poroda igrala nogomet s djetetom ...  I samo sam čekala ajde, više jednom da se to završi i gotovo  , čak sam od silne nestrpljivosti i u rađaoni počela tiskati prije vremena, samo da što prije to okončam  , pa je i dežurno osoblje, kad su skužili da ih uopće ne doživljavam i da me bezuspješno zaustavljaju, navrat-nanos krenulo hvatati bebu ...  Jedino lijepo u obje trudnoće bilo mi je to što sam zbog krvarenja - u svakom zlu nekog dobra - bila na bolovanju pa sam se duševno i tjelesno odmorila od posla  i provodila dane kako sam ja željela  ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

|
 |
« Odgovor #56 na: Studeni 12, 2010, 23:27:08 » |
Odgovor
|
Pa ima svojih prednosti ali i nedostataka,nemogu rec ni da volim ni da nevolim!Svaka trudnoca mi je drugacija mucnine su mi koma i kile sta se lijepe ko nenormalne,al kad vidis ono malo srce na uzv,pa kad te krene lupkati 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
Zagrljaj je prekrasan dar – jedna veličina odgovara svima.
|
|
|
|