neli
Počasni član
Diplomirani ovisnik o pisanju
mamine ljubavi....
|
 |
« na: Veljača 12, 2011, 23:15:19 » |
Odgovor
|
Koliko puta ste ga imale? Milite li da je on nužan baš na svakom pregledu u trudnoći? jesu li vam bili neugodni ti pregledi?
ja sam ga imala na svakom, al svakom pregledu u obje trudnoće (ista gin) i bilo mi je malo fuj... nekako neugodan osjećaj, sad netko tu dole prčka a u biti nema što prčkati jer se sve vidi uzv-om.... a osim toga, to područje je bilo osjetljivije i više nego inače, pa sam jednom nakon pregleda s N prokrvarila i završila na hitnoj... HB pa nije bilo ništa....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
marina budimir
|
 |
« Odgovor #2 na: Veljača 13, 2011, 01:02:13 » |
Odgovor
|
u prvoj trudnoći sam imala 2-3 puta do termina, a poslje termina svaki put dok nisam rodila, nije mi baš bilo ugodno. u drugoj mislim da 5 puta
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #3 na: Veljača 13, 2011, 06:14:55 » |
Odgovor
|
nemam pojma, valjda je svaki pregled bio vaginalni, a kakav ako ne ::m''m:: stvarno se ne sjećam... znači da mi nije ni smetalo toliko. ja sam se uvijek veselila odlasku kod ginekologa da znam da je s bebom sve ok 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
nunchica
|
 |
« Odgovor #4 na: Veljača 13, 2011, 08:57:27 » |
Odgovor
|
nemam pojma, valjda je svaki pregled bio vaginalni, a kakav ako ne ::m''m:: stvarno se ne sjećam... znači da mi nije ni smetalo toliko. ja sam se uvijek veselila odlasku kod ginekologa da znam da je s bebom sve ok  isto tako i kod mene Ja se stvarno ne mogu sjetiti,meni je bio glavni ultrazvuk da ja vidim svoju bebicu a ovo drugo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

|
 |
« Odgovor #6 na: Veljača 14, 2011, 19:31:14 » |
Odgovor
|
Kod nas je svaki treci tjedan kontrola ako je trudnoca uredna i ide vaginalni pregled da se vidi dal si otvoren il ne i dal sta boli i sta ti ja znam  po meni nista strasno ni bolno a uzv bude samo 3 puta ako je sve ok ,mislim koja je svrha kontrole ako ce te izvagat i pitat te kako se osjecas  meni je moj doktor da se to otvaranje najpreciznije moze utvrdit vaginalnim pregledom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
Zagrljaj je prekrasan dar – jedna veličina odgovara svima.
|
|
|
|
antoniasb
|
 |
« Odgovor #7 na: Veljača 14, 2011, 20:21:59 » |
Odgovor
|
meni je svaki put bio pregled ultrazvukom od samog početka do kraja,u početku vaginalno a kasnije preko trbuha e i na samom startu obje trudnoće mi je radila papa test i briseve
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #8 na: Veljača 17, 2011, 13:41:22 » |
Odgovor
|
Svaki odlazak ginekologu završio bi i vaginalnim pregledom...provjeravali su jesam li otvorena  Pred kraj trudnoće nisu bili ni malo ugodni, a obavezno se pojavio i smeđi iscjedak koji me užasavao 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
|
|
vale
|
 |
« Odgovor #10 na: Srpanj 25, 2011, 14:39:40 » |
Odgovor
|
kod nas naručuje svakih mjesec dana do poroda i svaki put vaginalno radi otvaranja i ultrazvuk kojem se jako veselimo....a bolova nema....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|