Josipaorama
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
|
 |
« Odgovor #180 na: Rujan 16, 2011, 13:12:35 » |
Odgovor
|
Slažem se s Kikom  ne propuštaj zumbu i druge aktivnosti jer onda samo razmišljaš jesi li trudna ili nisi  Organiziraj dan, posle posla s m-om vanka, s prijateljicama na kavu... i dan će prije proći a imat ćeš manje vremena za razmišljanje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #182 na: Rujan 16, 2011, 13:57:32 » |
Odgovor
|
Moraš se opustiti  radi sebe...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
nina_sa
Početnik u pisanju
|
 |
« Odgovor #183 na: Listopad 30, 2011, 15:20:48 » |
Odgovor
|
pozdrav svima ja sam nova vdje.Meni u prvoj trudnoći nije bilo nikakvih simpotoma osim što je zakasnila meca....a sad ima jedna sedmica grudi me bole užasno grudnjak me vrjeđa pa dali je to beba na putu neznam....kažite mi vi dali su vas jako bolele grudi? Nebih trebala dobiti još ni za 10 dana.....hvala pse za sve na forumu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

True story, bro ... :P
|
 |
« Odgovor #184 na: Listopad 31, 2011, 01:12:01 » |
Odgovor
|
pozdrav svima ja sam nova vdje.Meni u prvoj trudnoći nije bilo nikakvih simpotoma osim što je zakasnila meca....a sad ima jedna sedmica grudi me bole užasno grudnjak me vrjeđa pa dali je to beba na putu neznam....kažite mi vi dali su vas jako bolele grudi? Nebih trebala dobiti još ni za 10 dana.....hvala pse za sve na forumu...
Kratko i jasno: da. Radi tih strašnih bolova sam i došla ginekologu, ne znajući kaj se zbiva (mislila sam da su mi se opet pojavile kvržice u cicama), pa me on prosvijetlio da sam trudna  . A za razliku od te prve, u drugoj trudnoći baš ništa, nikakvih bolova ni reakcija u cicama  ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #185 na: Listopad 31, 2011, 08:20:23 » |
Odgovor
|
Mene nisu  Nekom su bolne grudi simptomi pms-a, a nekom trudnoće. Sve ovisi od osobe do osobe  A možda kod tebe se radi o trudnoći
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
mala_mary
Početnik u pisanju
|
 |
« Odgovor #187 na: Studeni 01, 2011, 20:05:16 » |
Odgovor
|
Drage curke, saljem veliki pozdrav svima... Imam nekoliko pitanja pa se nadam da mi mozete bar malo pomoci svojim iskustvima. Naime, ja i mm imali smo odnos 8.9. i po racunici su bili vrlo plodni dani,u to sam sigurna jer mengu dobivam svaki 28 dana... odmah nakon toga su me pocele boliti grudi i uhvatio me uzas umor(to sam prepisivala svom inace malo aktivnijem nacinu zivotu) "menga" je dosla 26.9. i to jako cudno,jer inace imam uzasne grceve i ne mogu ustati iz kreveta i jako mi bude obilna...ali taj put nista,lagano krvarenje,pokoji grc i traja je 3 dana ? no nisam se previse obazirala...nakon menge su mi se pojavili uzasni pristici po celu,a nisam ih imala ni u pubertetu. eh sad... u tom periodu sam imala i problema s spavanje,umor,razdrazljivost i svi zivi simptomi trudnoce,napravim test koji je bio negativan,cekala sam mengu koja je trebala doci jos prije nekoliko dana i nista, jucer su me pocele boliti grudi i malo me ledja bole,osjecam slabost u nogama i rukama i ko kokos bi isla spavati u 9 jer mi se oci sklapaju... Narucena sam kod doktora za tjedan dana pa vidim sta se desava... Da li je neka od vas imala takav pocetak trudnoce? Sta vi mislite s obzirom da je test pokazao negativno??? Uz sve to ,osjecam se jako trudno ,hahaha 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
mala_mary
Početnik u pisanju
|
 |
« Odgovor #189 na: Studeni 01, 2011, 20:26:41 » |
Odgovor
|
Ujutro idem po jos jedan pa cu znati vise,iako nismo planirali trudnoci bila bih jako sretna  . Najbolje od svega je sto sam se u zadnjih 2 tjedna skroz smirila doma jer ne mogu nigdje od umora, i nakon stalnog odmaranja i dalje umor*100 !!! Drzi fige za plusic :))) 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #190 na: Studeni 02, 2011, 06:40:53 » |
Odgovor
|
Ako ti kasni par danam napravi ponovo test. Držim ti fige da bude pozitivan 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Anna8
Povjerite se

Ponosna mamica!
|
 |
« Odgovor #191 na: Studeni 02, 2011, 14:13:39 » |
Odgovor
|
Čekamo rezultat!  I nadam se da je poztivan! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mala_mary
Početnik u pisanju
|
 |
« Odgovor #192 na: Studeni 02, 2011, 14:39:15 » |
Odgovor
|
Evo da javim rezultate... negativan je  ,sad moram trk kod doktora da vidim sta se desava, mozda su hormoni poludili! Hvala svima i drzim fige ostalim curkama! pusaa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
TINICH
Svakodnevno piskaralo

|
 |
« Odgovor #194 na: Studeni 02, 2011, 14:43:42 » |
Odgovor
|
...žao mi je..  Sad dalje u nove pobjede! Ni mi opet ovaj mjesec nismo imali sreće, sve mi se čini da je vještica pred vratima....  Sad se već nakon 4 mj. pokušavanja malo brinem.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #195 na: Studeni 02, 2011, 15:30:24 » |
Odgovor
|
Mala_mary  ginekolog će ti najbolje reći o čemu se radi  Tinich  nemoj biti tužna...samo ti uživaj s mužem bez brige oko trudnoće  psiha je velika stvar 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
vale
|
 |
« Odgovor #196 na: Studeni 03, 2011, 08:27:59 » |
Odgovor
|
...žao mi je..  Sad dalje u nove pobjede! Ni mi opet ovaj mjesec nismo imali sreće, sve mi se čini da je vještica pred vratima....  Sad se već nakon 4 mj. pokušavanja malo brinem..... mislim da se ni ti ne trebaš brinuti...  mi smo na staru godinu krenuli radit na bebici i ostala sam trudna 14.04 ustvari to mi je bio datum zadnje menge...tako da je isto prošlo 4mj i 15 dana...i u to neko vrijeme sam prestala razmišljati o roku na poslu za predaju papira (rok je bio 20.04), smirila se psihički i odmah ostala trudna...  sretno...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TINICH
Svakodnevno piskaralo

|
 |
« Odgovor #200 na: Studeni 03, 2011, 09:49:44 » |
Odgovor
|
hvala, ni ne znate koliko mi je lakše kad me Vi utješite svojim savjetima!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #202 na: Studeni 08, 2011, 07:58:20 » |
Odgovor
|
isti simptomi kao i pms... pricekaj sutra ::m''m::
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #204 na: Studeni 11, 2011, 11:04:35 » |
Odgovor
|
pričekaj par dana, pa opet napravi test ako ne dobiješ, ili idi vaditi betu, pa ćeš odmah znati  sretno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
TINICH
Svakodnevno piskaralo

|
 |
« Odgovor #205 na: Studeni 14, 2011, 08:47:08 » |
Odgovor
|
Evo i mojih stvarno prvih znakova: užasno bolne i nabrekle grudi, nadutost i konstantni vjetrovi (  ) i ruke mi noću trnule (to kao radi cirkulacije, al sad par dana malo manje, jer preko dana pijem 1-1,5 L Donata...)!! Al sad kad znam i razlog svemu tome, nije mi ni najmanji problem!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
nina_sa
Početnik u pisanju
|
 |
« Odgovor #208 na: Prosinac 15, 2011, 23:52:50 » |
Odgovor
|
10 dana prije ciklusa grudi su me strašn beljele,taj ogroman apetit...pretpostavila sam jer smo i htjeli ...kad je zakasnila bila sam sigurna test pa posle doktor su sto posto potvrdili...........
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mslm
Ovisnik o pisanju

Always have a fun!!!
|
 |
« Odgovor #209 na: Ožujak 04, 2012, 19:07:04 » |
Odgovor
|
Evo me opet,ljuta sam jer mi se opet dešava a nemogu skužiti dali je trudnoća ili pms ::m''m:: Inače mi pms počne 5-7dana prije menge,ali ovaj put stvarno prerano,inače mi dojke nabreknu i bole me ali ovaj put su me toliko bolile bradavice,nisam ih mogla pipnuti,i sad su natečene a trebam dobiti 10. već 29.2. sam 3 dana imala metalni okus u ustima,žgaravicu,vrtoglavicu kada se naglo dignem,glavobolje strašne,i donji dio leđa(trtica) boli i malo me lagani grčići prođu u donjem dijelu trbuha ponekad. Radila sam test-negativan je ali 7dana prije menge pa neznam baš da je točan,na testu piše do 4 dana prije. Brinem se jer je muž svr.... u mene nekako odma nakon prošle menge. možda 7-8-9 dan od početka menge,uglavnom nisam krvarila više. Šta vi mislite? Morat ću opet čekati  Dali postoji koji siguran znam između trudnoće i pms-a da se može razlikovati???? P.S. Sad afraid1a sam popila kavu i mučno mi je 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|