|
|
|
Bright
|
 |
« Odgovor #211 na: Ožujak 04, 2012, 19:32:02 » |
Odgovor
|
Možeš izvaditi betu iz krvi, to je najbolji pokazatelj. Ostalo je sve nagađanje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex
Diplomirani ovisnik o pisanju

|
 |
« Odgovor #215 na: Ožujak 05, 2012, 08:48:37 » |
Odgovor
|
moras uzeti sve u obzir al strpi se jos malo pa ces vidjeti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
Zagrljaj je prekrasan dar – jedna veličina odgovara svima.
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #216 na: Ožujak 06, 2012, 09:58:54 » |
Odgovor
|
 ili vadiš krv ili živčeke kroz prozor 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #218 na: Ožujak 07, 2012, 17:46:34 » |
Odgovor
|
Držim fige 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mslm
Ovisnik o pisanju

Always have a fun!!!
|
 |
« Odgovor #219 na: Ožujak 08, 2012, 11:06:10 » |
Odgovor
|
Evo me ,ipak je došla  vještica.... Svaki put sam tako smetena jer imam sve žive simptome trudnoće,i nakraju je to pms. Luda sam od toga,zar ne postoji nijedan sigurni znak trudnoće??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
yo_mamma

|
 |
« Odgovor #220 na: Ožujak 08, 2012, 12:33:57 » |
Odgovor
|
da kad je test pozitivan  smiri se ipolako opet u akciju a mi cemo drzat fige da upali 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #222 na: Ožujak 08, 2012, 20:09:26 » |
Odgovor
|
Evo me ,ipak je došla  vještica.... Svaki put sam tako smetena jer imam sve žive simptome trudnoće,i nakraju je to pms. Luda sam od toga,zar ne postoji nijedan sigurni znak trudnoće?? ja te kuzim ksroz... ajem kad se sjetim koliko me to zderalo , probaj se usitinu opustiti, zelim ti to svim srcem, 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
danijela88
Početnik u pisanju
|
 |
« Odgovor #223 na: Ožujak 28, 2012, 20:22:47 » |
Odgovor
|
dobro vece svima, prvi put sam sa vama  da pocnem... u braku smo pola godine, nismo radili na bebi ali se nismo nesto ni pazili... uglavnom, uvjek mi je tacna i ajde da kazemo danas da sam trebala da dobijem i evo dva dana na poslu svu mogucu opremu sa uloscima za te dane kad od nje nista... prije nekih nedelju dana sam imala ujutro kad sam ustala da se spremam za posao, pa kao zigane u desnoj nozi i desnoj strani stomaka i posle 10 min proslo.. takodje sam jedno jutro imala mucninu, a da mi se spava to je i vise nego suludo o tome pricati jer sam kao drogi  glavobolja mi je cesto prisutna, omiljeni parfem koji sam jedva uspjela naci i da ga nisam kupila sou bi bio sad mi smeta, kakav spektakl jel da xaxax  grudi bole al to mi se sv desava i kad trebam da dobijem tako da po tome ne bih mogla da sudim kao ini po glavobolji... mozda je sve i zbog ovih sasavih promjena vremena al eto htjela sam vidjeti sa vama ... hvala unaprijed na odg..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
yo_mamma

|
 |
« Odgovor #224 na: Ožujak 28, 2012, 21:03:25 » |
Odgovor
|
cuj može bit a i nemora,al nemoraš se bedirati zbog toga mislim da bi ti test već mogao pokazati ako jesi trudna,meni se recimo prvo njuh izoštrio i prije nego sam trebala procurit po tome sam odmah znala da sam trudna  ajde ti kupi test pa javi šta on kaže,a mi ćemo držati fige da bude jedan veliki plusić 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #225 na: Ožujak 28, 2012, 21:11:42 » |
Odgovor
|
to sve jesu simptomi trudnoće, ali i menstruacije  kako kod koga... meni je sve užasno smrdilo, cice su me boljele (i bole još), mengu sam imala 2 dana (a inače 6-7 dana) i tako to... najbolje bi ti bilo napraviti tedst ili vaditi betu da budeš sigurna.... nek ti bude onako kako ti želiš 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #226 na: Ožujak 29, 2012, 09:15:00 » |
Odgovor
|
 Molim te da nam se predstaviš na df-u "Dobro nam došli"  I potpisujem Neli...može, ali i nemora biti trudnoća, a to jedino možeš saznati ako ćeš napraviti test ili izvaditi krv  Neka bude kako želiš 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
danijela88
Početnik u pisanju
|
 |
« Odgovor #227 na: Ožujak 29, 2012, 15:26:53 » |
Odgovor
|
divnee steeee  i meni je taj njuh da se tako izrazim, zasmetao mi je omiljeni parfem  sacekat cu jos koji dan... interesantno je sto mi nije kao kad trebam da dobijem, ne znam, nekako mi je drugacije... imam neki iscjedak i bjelicast je...al ajde sacekacu da vidim... ako sjutra bude nepromjenjeno kupujem test
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 29, 2012, 15:44:24 do danijela88 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #228 na: Ožujak 29, 2012, 21:05:04 » |
Odgovor
|
I obavezno nam javi rezultat 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
danijela88
Početnik u pisanju
|
 |
« Odgovor #229 na: Ožujak 29, 2012, 21:19:36 » |
Odgovor
|
naravnooo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #230 na: Ožujak 30, 2012, 08:47:07 » |
Odgovor
|
I ja sam u obe trudnoće skužila da sam trudna po njuhu. Prvi put sam u jednom shoping centru osjetila smrad sredstva za čišćenje podova. A ja na odjelu kozmetike i još kontam ma kako im se prolilo to sredstvo po podu kad užasno smrdi  Drugi put kad sam ostala trudna sam osjetila užasan miris nes kave, koju inače pijem svako jutro, ali tad mi je užasno smrdila  Tad sam odma znala o čemu se radi čim mi kava tako smrdi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
MalaBarbie
Često pišem

|
 |
« Odgovor #232 na: Svibanj 05, 2012, 17:56:09 » |
Odgovor
|
Eiiii CURE  Evo mene opet  M je prošla u najboljem redu. Pa smo opet bili aktivni, a i dalje ćemo  Ne pazimo baš na plodne i neplodne dane pa me zanima  Ono smo radili 3. dan m ( znam da onda do trudnoće baš i ne može doći osim ako se jedno jajašce odpušta, a drugo je spremno za oplodnju ) i 9. dan od kako je prošla m. Ciklusi mi inače traju 33 dana. A sad neznam više koliko dugo mi ciklusi traju jer mi je prošla m kasnila i sad ne znam kad će slijedeća navratiti  . E sad dal' je oplodnja moguća 9. dan, a ciklusi mi navodno traju 33 dana ( osim ako se nije nešto promijenilo jer mi je prijašnja m kasnila, pa sam pila Utrogestan ili kako već ), a život spermija je do 7 dana u tijelu žene. Što mislite cure? 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 10, 2012, 16:05:15 do MalaBarbie »
|
Evidentirano
|
Kad žena uzme stvar u svoje ruke, onda je to već velika stvar.
|
|
|
|
bubica
|
 |
« Odgovor #233 na: Svibanj 06, 2012, 02:43:29 » |
Odgovor
|
... a život spermija je do 7 dana u tijelu žene.
Koliko sam ja čula, ovi ti prežive oko tri dana. Možda griješim, ali savjetujem ti da si uzmeš malo više vremena, bar jedan mjesec "pokušaja"  i "rada"  prije nego što se počneš brinuti oko toga da li si zatrudnila.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ivan 14.10.2007. Petar 13.07.2009.
|
|
|
MalaBarbie
Često pišem

|
 |
« Odgovor #234 na: Svibanj 06, 2012, 13:55:56 » |
Odgovor
|
Medicina govori ja mislim kako je moguće da preživi 7 dana u idealnim uvijetima, a za praksu ne znam. Dat ću si vremana, pa šta bude, bude 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 06, 2012, 13:59:18 do MalaBarbie »
|
Evidentirano
|
|
|
|
yo_mamma

|
 |
« Odgovor #235 na: Svibanj 08, 2012, 07:34:45 » |
Odgovor
|
 strpljenja i vremena ti treba možeš zatrudnit od prve a možeš bit zdrava i ne zatrudnit i pola godine  samo polako
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
MalaBarbie
Često pišem

|
 |
« Odgovor #236 na: Svibanj 10, 2012, 16:04:09 » |
Odgovor
|
Meni se nikamo ne žuri. Ima vremena 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
MalaBarbie
Često pišem

|
 |
« Odgovor #237 na: Svibanj 13, 2012, 16:59:33 » |
Odgovor
|
E da CURE, nešto bih Vas htjela pitati. Kad muškarac ima proziran ejakulat, što to zapravo znači? Razglabam s frendicomo tome. Dal' je stvar u tome što je imao nedugo ejakulaciju ili je niska koncentracija spermatozoida? I kolika je vjerojatnost da se zatrudni kad je koncentracija spermatozida vrlo niska u najboljim uvijetima? hvala 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 13, 2012, 17:01:41 do MalaBarbie »
|
Evidentirano
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #238 na: Svibanj 13, 2012, 17:02:11 » |
Odgovor
|
moram ti reci da jedino sam cula da spemij prezivi 3 dana maksimalno...
koncentracija sperme, a to znači i "gustoća sperme" ovisi o vremenskom intervalu između pojedinih ejakulacija (izbacivanja sperme). Drugim riječima, nakon nekoliko uzastopnih ejakulacija u kraćem vremenskom periodu sperma postaje manje gusta i više prozirna.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
MalaBarbie
Često pišem

|
 |
« Odgovor #239 na: Svibanj 13, 2012, 17:10:53 » |
Odgovor
|
Hmm. Ne znam. Biologija tvrdi da do čak 7 dana. A ja isto iskreno mislim da u idealnim uvjetima 2-3 dana. Ovisno o organizmu, valjda. Višak znanja ne može naškodjeti. Znači onda ono sa spermićima nema veze sa kvalitetom tj. nekvalitetom sperme. Frendica se žalila da joj muž ponekad ima proziran, a ponekad bijel ejakulat, pa sam se zabrinula, da to nije tako i u mojem slučaju.  Svejedno Hvala 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|