neli
Počasni član
Diplomirani ovisnik o pisanju
mamine ljubavi....
|
 |
« na: Veljača 12, 2011, 23:25:56 » |
Odgovor
|
Jeste li ih imale? vjerovatno da... većina je...i ja, naravno, oba puta  u prvoj trudnoći su bile koliko toliko podnošljive, trajale do 4. mjeseca trudnoće, ali zato u drugoj.....  jednako su dugo trajale, možda mrvicu duže, ali su bile nepodnošljive....ujutro, popodne, navečer, po noći.... ja sam toliko povraćala da sam skinula 4,5 kg u prvih 3 mjeseca  vode sam pila neznam koliko litara dnevno kako ne bi dehidrirala od tolikog povraćanja.. doslovno ništa nisam mogla pojesti a da mi ne bude muka... ma šta pojesti, nisam mogla ući u kuhinju... fuj.... sladoled me je spasio, jela sam ga na kile 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #3 na: Veljača 13, 2011, 06:18:00 » |
Odgovor
|
nisam uopće imala mučnine, zato sam i saznala da sam trudna tek nakon 2 mjeseca 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
nunchica
|
 |
« Odgovor #4 na: Veljača 13, 2011, 08:59:19 » |
Odgovor
|
Meni je bilo mučno od svega i svačega,svaki miris bi mi izazvao mučninu  ali niti jednom nisam povraćala.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #6 na: Veljača 13, 2011, 22:33:15 » |
Odgovor
|
s Dinom sam povratila ukupno tri puta, jednom nakon što sam pojela bijelo stolno grožđe, drugi put kad smo došli s dočeka Nove gdje je bilo neko jelo u kojem su bili komadići paprike od čega mi je bilo zlo, i još jednom neznam točno od čega, inače uopće mučnine nisam imala, a s Mariom nisam niti imala mučnine niti ijednom povratila 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
bubica
|
 |
« Odgovor #8 na: Veljača 14, 2011, 01:14:00 » |
Odgovor
|
Puno sam povraćala u obadvije trudnoće i obadva puta završila na infuziji. Mučnine su bile cjelodnevne i cjelonoćne. Ništa nije pomagalo ni kad sam jela ni kad nisam. U prvoj trudnoći prestale su nakon točno tri mjeseca, a u drugoj su trajale čak pet mjeseci.  Svi mirisi su mi smetali, nisam mogla ući u pekaru, a smrdila mi je čak i voda.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ivan 14.10.2007. Petar 13.07.2009.
|
|
|
|
|
boa
Administrator

...tko tebe kamenom ti njega stinom....
|
 |
« Odgovor #10 na: Veljača 14, 2011, 11:25:51 » |
Odgovor
|
U obje trudnoće sam povraćala do kraja pa se nadam da ću to u trečoj izbjeći!
ma nu ove josipe  sve nešto vamo-tamo ,draga jel ti to nama imaš nešto lipo za objavit 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #11 na: Veljača 14, 2011, 11:26:43 » |
Odgovor
|
U obje trudnoće sam povraćala do kraja pa se nadam da ću to u trečoj izbjeći!
ma nu ove josipe  sve nešto vamo-tamo ,draga jel ti to nama imaš nešto lipo za objavit  I ja sam je to htjela pitat... ma nije valjda da nam taji 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #12 na: Veljača 14, 2011, 12:03:50 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #15 na: Rujan 20, 2011, 14:50:20 » |
Odgovor
|
 ma bitno da je sve drugo uredu, a i sigurno si već skužila što ti smeta, pa možeš pokušati izbjeći...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
|
|