Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: PORTAL

Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: laganje  (Posjeta: 481 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
boa
Administrator
Diplomirani ovisnik o pisanju

...tko tebe kamenom ti njega stinom....

« na: Rujan 25, 2010, 11:35:42 »
OdgovorOdgovor

znan da ovaj topic nije baš na vrhu popularnosti  ,logično jer ste sve daleko od puberteta    al ima nas šta nam pubertet razara sklad doma 

dakle žene mile,sve vas isto čeka    pa zašto se ne pripremit 

dakle tema laganje 

onaj moj klipan laže ćin zine,katastrofa,kad ga pitam zašto on nema pojma  Roll Eyes 

vratite se u doba svog puberteta i probajte mi predoćit razloge zbog kojih ste lagali ,ako ste lagali 
Evidentirano

Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
kika
Moderator

« Odgovor #1 na: Rujan 25, 2010, 11:38:17 »
OdgovorOdgovor

uf  ne zelim nit mislit o tome...a lagala sam uglavnom iz razloga da me se  ne tlaci ili da ne slusam prodike    ili ako sam u necem pretjerala da ne dobijem kakvu zabranu 
Evidentirano
boa
Administrator

« Odgovor #2 na: Rujan 25, 2010, 11:40:02 »
OdgovorOdgovor

al pazi situaciju,laga je uhvaćen je u laži i pitam ga jel si tad i tad isto laga,NE,edi za pola ure ću znat sigurno jesi laga,NE,nisam..........  za po ure ,dokazi,naravno da je laga
Evidentirano

Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
kika
Moderator

« Odgovor #3 na: Rujan 25, 2010, 11:40:37 »
OdgovorOdgovor

i sta je onda reka 
Evidentirano
boa
Administrator

« Odgovor #4 na: Rujan 25, 2010, 11:41:30 »
OdgovorOdgovor

a je laga san  Roll Eyes

Evidentirano

kika
Moderator

« Odgovor #5 na: Rujan 25, 2010, 11:42:54 »
OdgovorOdgovor

i jel reka zasto? jeli nastavio i dalje lagati? tesko da se to kod njih moze izbjeci ja mislim 
Evidentirano
boa
Administrator

« Odgovor #6 na: Rujan 25, 2010, 11:45:50 »
OdgovorOdgovor

ma ko mu više išta viruje 

laže non-stop    a recimo neke bitne stvari tipa jel pušiš reći će je pušin,a zašto mi to nisi laga,rado bi da ne znan tu informaciju,a šta ću ti to lagat,pa da ti neko reće da me vidija    laže gluposti ,bezveze 
Evidentirano

kika
Moderator

« Odgovor #7 na: Rujan 25, 2010, 11:50:58 »
OdgovorOdgovor

mozda laze nesto sto misli ako nije veliko da se nes toliko naljutit ili 
Evidentirano
boa
Administrator

« Odgovor #8 na: Rujan 25, 2010, 12:10:08 »
OdgovorOdgovor

ma neman pojma kiko,mislin da laže jer zna da mrzin laganje
Evidentirano

antoniasb

« Odgovor #9 na: Rujan 25, 2010, 12:31:44 »
OdgovorOdgovor

ja sam lagala kada i išla izbjeć pametovanje ili držanje prodike i sl. ono samo da me ne pilaju pa ću im slagat a šta je najgore to nisam shvaćala kao laganje već kao prešućivanje za moje dobro  a danas mi to "prešućivanje" strašno ide na živce...
ma vidim da ti imaš otvoren odnos s njim pa ne kužim stvarno zašto npr. ne laže u vezi pušenja a u vezi gluposti laže     nisam pametna 
Evidentirano
kika
Moderator

« Odgovor #10 na: Rujan 25, 2010, 13:00:50 »
OdgovorOdgovor

a valjda jednostavno musice u toj dobi samo da bar malo ti napakosti il te iznervira, vidis da je svjestan kad te ne laze za pusenje al ipak nemore odolit da te za nesto drugo ne slaze 
Evidentirano
lela-sa
Povjerite se

« Odgovor #11 na: Rujan 25, 2010, 13:14:18 »
OdgovorOdgovor

Daj bar jednu njegovu bezazlenu laz? Mozda se tebi cini bezazlena a mozda je u njegovoj pubertetskoj glavici puno veca negoli pusenje. 
Imam jednog koji ce jos malo pa u to krizno doba i stvarno me je strah tog perioda 
Ima tu dosta i ljubomore i skretanja pozornosti, vjeruj mi.  Jbg, nece ti sigurno otvoreno reci 'da, lagao sam da bih ti ja makar na trenutak bio centar svijeta'! 
Pubertet je cudan spoj 'zrelosti' i 'djetinjarija' pa se tu svi vecinom pogube. 
Evidentirano
boa
Administrator

« Odgovor #12 na: Rujan 25, 2010, 14:14:35 »
OdgovorOdgovor

evo zadnji   Roll Eyes primjer

ide se nać s frendom u 16h i idu van,ok........frend kasnio i dođe ga doma tražit,kažen mu da nemam pojma di je ovaj jer nije uzeo mobitel.....

dođe edi doma na vrime,di si bio,tu i tu s kim s tim frendom 

lažeš    ne,ne lažem,edi lažeš,ma ne lažem,edi lažeš frend je bio tu tražio te 

a je lažem ,zašto? ma šta ja znan 

Evidentirano

mlana

« Odgovor #13 na: Rujan 25, 2010, 15:18:51 »
OdgovorOdgovor

Da, baš neobično.  šta bi ti rekla.

Moja Lanči ulazi opako u pubertet, ali ne laže. Ona će odgovarat, biti bezobrazna, ali neće
lagati. Mi smo uvijek nekako pričali o tom laganju i iskreno, toplo se nadam da je sve to
došlo i do njenog mozga i da će tako i dalje ostati.

Uvijek smo joj pokušavali objasniti da je istina najvažnija i da nam uvijek treba sve reči i ono dobro i
ono loše.  Znala sam joj stotinu puta reči, lanči i da "ubiješ" nekoga  moraš mi reči, jer ću te  bez obzira što se to
ne smije i nije uredu , uvijek braniti i štititi.

Evo, za sada ne laže i nadam  se da neće.   Mi zato vodimo bitku sa drugim stvarima.  Roll Eyes
Evidentirano

Lana, 7.9.2000.
Lovro, 25.4.2006.
Šmubulica

« Odgovor #14 na: Rujan 25, 2010, 15:32:05 »
OdgovorOdgovor

U skoli jednom jer mi se nije dalo pisati kontrolni, a kako sam bila odlična učenica, laž je bila jako uspješna. 

Roditeljima dosta često jer su bili bezobrazno prestrogi pa nisam imala drugog izbora. 
Evidentirano

"Svašta se rodi u mutnoj vodi..."

BLUES  MUTNE VODE
lela-sa
Povjerite se

« Odgovor #15 na: Rujan 25, 2010, 16:12:42 »
OdgovorOdgovor

evo zadnji   Roll Eyes primjer

ide se nać s frendom u 16h i idu van,ok........frend kasnio i dođe ga doma tražit,kažen mu da nemam pojma di je ovaj jer nije uzeo mobitel.....

dođe edi doma na vrime,di si bio,tu i tu s kim s tim frendom 

lažeš    ne,ne lažem,edi lažeš,ma ne lažem,edi lažeš frend je bio tu tražio te 

a je lažem ,zašto? ma šta ja znan 

Cuj, zeznuto ti je to pravo  iz prostog razloga sto ces uvijek biti sumnjicava pa i onda kada govori istinu.
Ne znam, ja bih s njim pokusala porazgovarati ozbiljno jer jedna bezazlena laz vodi ka drugoj koja mozda ni malo nece biti bezazlena.
Moras nekako uspostaviti komunikaciju a najprije skuziti kakva mu odgovara, da li kao majka sa sinom ili kao frendovi. Mozda ti tu muz moze dosta pomoci, ipak su muskarci i bolje se shvataju. 
Zelim ti puno srece i zivaca jer ce ti bome trebati. 
Evidentirano
Ijena
Administrator

« Odgovor #16 na: Rujan 25, 2010, 20:50:00 »
OdgovorOdgovor

Boa 

Da se sjetim...lagala sam kad je trebalo, ali i bez nekog velikog razloga  Roll Eyes tek toliko da skratim priču, nije mi se dalo slušati starino pametovanje  bila sam najsretnija kad nije ništa pitala 
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

DANCHY2

« Odgovor #17 na: Rujan 25, 2010, 21:22:06 »
OdgovorOdgovor

ja mislim da se laže da zadržiš neki svoj prostor.mi sve uviđamo da boa s njim ima kao otvoren odnos,ali nije ona naša mama.tak da on to ne gleda ko mi sa strane.to če tek nakon još dosta godina skužit i reč "Moja stara i ja smo imali super odnos".totalno se mogu stavit u njegov položaj i reč da te sitne glupe laži su ko dio tinejđerskog folklora 
iritira on bou lažima,iritira ona njega hvatanjem u laži..... mislim,sad ispada koda zagovaram laganje.ne,al nemreš od tog.nit mislim da to nije nekaj tak zabrinjavajuče  meni je to bilo kao zadržavanje dijeliča svog svijeta za sebe,s tim da sam lagala i da pušim i da cugam s frendovima čim izađem iz kuče  Roll Eyes a uz to se nisam ni potrudila maknut čikove iz sobe i to iz kuče di je majka nepušač 
ja sad ne velim boi da kaj se sekira,ja sam za sad samo bila edi  boa me tek čeka da postanem za cca 10ak godinica 
Evidentirano
boa
Administrator

« Odgovor #18 na: Listopad 05, 2010, 19:28:38 »
OdgovorOdgovor

ja tek sad vidim sve ovo 

Citat:
ja mislim da se laže da zadržiš neki svoj prostor

danchy ova me se rečenica jako dojmila    jadničak pa valjda mu ne dam da diše    istina,znam što triba i netriba ,neću više zapitkivat
Evidentirano

nevera

Moj je život moja igra, koju igram kako znam...

« Odgovor #19 na: Listopad 17, 2010, 12:47:01 »
OdgovorOdgovor

ja mislim da se laže da zadržiš neki svoj prostor.mi sve uviđamo da boa s njim ima kao otvoren odnos,ali nije ona naša mama.tak da on to ne gleda ko mi sa strane.to če tek nakon još dosta godina skužit i reč "Moja stara i ja smo imali super odnos".totalno se mogu stavit u njegov položaj i reč da te sitne glupe laži su ko dio tinejđerskog folklora 
iritira on bou lažima,iritira ona njega hvatanjem u laži..... mislim,sad ispada koda zagovaram laganje.ne,al nemreš od tog.nit mislim da to nije nekaj tak zabrinjavajuče  meni je to bilo kao zadržavanje dijeliča svog svijeta za sebe,s tim da sam lagala i da pušim i da cugam s frendovima čim izađem iz kuče  Roll Eyes a uz to se nisam ni potrudila maknut čikove iz sobe i to iz kuče di je majka nepušač 
ja sad ne velim boi da kaj se sekira,ja sam za sad samo bila edi  boa me tek čeka da postanem za cca 10ak godinica 

odlično!
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP "Veliki osmijeh" | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.
Minted Theme By Wdm2005 © 2008
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.184 sekundi uz 46 upita. (Pretty URLs adds 0.013s, 2q)