boa
Administrator
Diplomirani ovisnik o pisanju

...tko tebe kamenom ti njega stinom....
|
 |
« na: Rujan 25, 2010, 11:35:42 » |
Odgovor
|
znan da ovaj topic nije baš na vrhu popularnosti  ,logično jer ste sve daleko od puberteta  al ima nas šta nam pubertet razara sklad doma  dakle žene mile,sve vas isto čeka  pa zašto se ne pripremit  dakle tema laganje  onaj moj klipan laže ćin zine,katastrofa,kad ga pitam zašto on nema pojma  vratite se u doba svog puberteta i probajte mi predoćit razloge zbog kojih ste lagali ,ako ste lagali 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
|
|
|
|
|
boa
Administrator

|
 |
« Odgovor #2 na: Rujan 25, 2010, 11:40:02 » |
Odgovor
|
al pazi situaciju,laga je uhvaćen je u laži i pitam ga jel si tad i tad isto laga,NE,edi za pola ure ću znat sigurno jesi laga,NE,nisam.......... za po ure ,dokazi,naravno da je laga
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boa
Administrator

|
 |
« Odgovor #6 na: Rujan 25, 2010, 11:45:50 » |
Odgovor
|
ma ko mu više išta viruje  laže non-stop  a recimo neke bitne stvari tipa jel pušiš reći će je pušin,a zašto mi to nisi laga,rado bi da ne znan tu informaciju,a šta ću ti to lagat,pa da ti neko reće da me vidija  laže gluposti ,bezveze 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
boa
Administrator

|
 |
« Odgovor #8 na: Rujan 25, 2010, 12:10:08 » |
Odgovor
|
ma neman pojma kiko,mislin da laže jer zna da mrzin laganje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
antoniasb
|
 |
« Odgovor #9 na: Rujan 25, 2010, 12:31:44 » |
Odgovor
|
ja sam lagala kada i išla izbjeć pametovanje ili držanje prodike i sl. ono samo da me ne pilaju pa ću im slagat a šta je najgore to nisam shvaćala kao laganje već kao prešućivanje za moje dobro  a danas mi to "prešućivanje" strašno ide na živce... ma vidim da ti imaš otvoren odnos s njim pa ne kužim stvarno zašto npr. ne laže u vezi pušenja a u vezi gluposti laže  nisam pametna 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
lela-sa
Povjerite se

|
 |
« Odgovor #11 na: Rujan 25, 2010, 13:14:18 » |
Odgovor
|
Daj bar jednu njegovu bezazlenu laz? Mozda se tebi cini bezazlena a mozda je u njegovoj pubertetskoj glavici puno veca negoli pusenje.  Imam jednog koji ce jos malo pa u to krizno doba i stvarno me je strah tog perioda  Ima tu dosta i ljubomore i skretanja pozornosti, vjeruj mi.  Jbg, nece ti sigurno otvoreno reci 'da, lagao sam da bih ti ja makar na trenutak bio centar svijeta'!  Pubertet je cudan spoj 'zrelosti' i 'djetinjarija' pa se tu svi vecinom pogube. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
boa
Administrator

|
 |
« Odgovor #12 na: Rujan 25, 2010, 14:14:35 » |
Odgovor
|
evo zadnji  primjer ide se nać s frendom u 16h i idu van,ok........frend kasnio i dođe ga doma tražit,kažen mu da nemam pojma di je ovaj jer nije uzeo mobitel..... dođe edi doma na vrime,di si bio,tu i tu s kim s tim frendom  lažeš  ne,ne lažem,edi lažeš,ma ne lažem,edi lažeš frend je bio tu tražio te  a je lažem ,zašto? ma šta ja znan 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #13 na: Rujan 25, 2010, 15:18:51 » |
Odgovor
|
Da, baš neobično.  šta bi ti rekla. Moja Lanči ulazi opako u pubertet, ali ne laže. Ona će odgovarat, biti bezobrazna, ali neće lagati. Mi smo uvijek nekako pričali o tom laganju i iskreno, toplo se nadam da je sve to došlo i do njenog mozga i da će tako i dalje ostati. Uvijek smo joj pokušavali objasniti da je istina najvažnija i da nam uvijek treba sve reči i ono dobro i ono loše.  Znala sam joj stotinu puta reči, lanči i da "ubiješ" nekoga moraš mi reči, jer ću te bez obzira što se to ne smije i nije uredu , uvijek braniti i štititi. Evo, za sada ne laže i nadam  se da neće. Mi zato vodimo bitku sa drugim stvarima. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
|
|
lela-sa
Povjerite se

|
 |
« Odgovor #15 na: Rujan 25, 2010, 16:12:42 » |
Odgovor
|
evo zadnji  primjer ide se nać s frendom u 16h i idu van,ok........frend kasnio i dođe ga doma tražit,kažen mu da nemam pojma di je ovaj jer nije uzeo mobitel..... dođe edi doma na vrime,di si bio,tu i tu s kim s tim frendom  lažeš  ne,ne lažem,edi lažeš,ma ne lažem,edi lažeš frend je bio tu tražio te  a je lažem ,zašto? ma šta ja znan  Cuj, zeznuto ti je to pravo  iz prostog razloga sto ces uvijek biti sumnjicava pa i onda kada govori istinu. Ne znam, ja bih s njim pokusala porazgovarati ozbiljno jer jedna bezazlena laz vodi ka drugoj koja mozda ni malo nece biti bezazlena. Moras nekako uspostaviti komunikaciju a najprije skuziti kakva mu odgovara, da li kao majka sa sinom ili kao frendovi. Mozda ti tu muz moze dosta pomoci, ipak su muskarci i bolje se shvataju.  Zelim ti puno srece i zivaca jer ce ti bome trebati. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #16 na: Rujan 25, 2010, 20:50:00 » |
Odgovor
|
Boa  Da se sjetim...lagala sam kad je trebalo, ali i bez nekog velikog razloga  tek toliko da skratim priču, nije mi se dalo slušati starino pametovanje  bila sam najsretnija kad nije ništa pitala 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
DANCHY2
|
 |
« Odgovor #17 na: Rujan 25, 2010, 21:22:06 » |
Odgovor
|
ja mislim da se laže da zadržiš neki svoj prostor.mi sve uviđamo da boa s njim ima kao otvoren odnos,ali nije ona naša mama.tak da on to ne gleda ko mi sa strane.to če tek nakon još dosta godina skužit i reč "Moja stara i ja smo imali super odnos".totalno se mogu stavit u njegov položaj i reč da te sitne glupe laži su ko dio tinejđerskog folklora  iritira on bou lažima,iritira ona njega hvatanjem u laži..... mislim,sad ispada koda zagovaram laganje.ne,al nemreš od tog.nit mislim da to nije nekaj tak zabrinjavajuče  meni je to bilo kao zadržavanje dijeliča svog svijeta za sebe,s tim da sam lagala i da pušim i da cugam s frendovima čim izađem iz kuče  a uz to se nisam ni potrudila maknut čikove iz sobe i to iz kuče di je majka nepušač  ja sad ne velim boi da kaj se sekira,ja sam za sad samo bila edi  boa me tek čeka da postanem za cca 10ak godinica 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
boa
Administrator

|
 |
« Odgovor #18 na: Listopad 05, 2010, 19:28:38 » |
Odgovor
|
ja tek sad vidim sve ovo  ja mislim da se laže da zadržiš neki svoj prostor danchy ova me se rečenica jako dojmila  jadničak pa valjda mu ne dam da diše  istina,znam što triba i netriba ,neću više zapitkivat
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
nevera

Moj je život moja igra, koju igram kako znam...
|
 |
« Odgovor #19 na: Listopad 17, 2010, 12:47:01 » |
Odgovor
|
ja mislim da se laže da zadržiš neki svoj prostor.mi sve uviđamo da boa s njim ima kao otvoren odnos,ali nije ona naša mama.tak da on to ne gleda ko mi sa strane.to če tek nakon još dosta godina skužit i reč "Moja stara i ja smo imali super odnos".totalno se mogu stavit u njegov položaj i reč da te sitne glupe laži su ko dio tinejđerskog folklora  iritira on bou lažima,iritira ona njega hvatanjem u laži..... mislim,sad ispada koda zagovaram laganje.ne,al nemreš od tog.nit mislim da to nije nekaj tak zabrinjavajuče  meni je to bilo kao zadržavanje dijeliča svog svijeta za sebe,s tim da sam lagala i da pušim i da cugam s frendovima čim izađem iz kuče  a uz to se nisam ni potrudila maknut čikove iz sobe i to iz kuče di je majka nepušač  ja sad ne velim boi da kaj se sekira,ja sam za sad samo bila edi  boa me tek čeka da postanem za cca 10ak godinica   odlično!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|