|
|
|
|
|
Josipa
|
 |
« Odgovor #152 na: Listopad 20, 2011, 22:29:24 » |
Odgovor
|
Yo draga evo : Na dan termina 27.9. sam cijeli dan spremala, skuhala kompletan ručak , odvezla Laru i cure u školu i prije nego je mm došao s posla počeo mi neki pritisak u glavi , tj. bila sam rumena u licu(imala sam osjećaj da miobrazi gore a i lijevo uho) i izmjerila si tlak kad ono 140/100 otkucaji srca 100 što je visoko za mene koja inače imam 100/70!Zaboravim napisati da mi je dan pije otišao onaj sluzavi čep tako da sam znala da ću taj dan ili sutra dan roditi! kad je mm jeo odvezao me u bolnicu i tamo dok su mi napravili ctg( pola sata sam bila na njemu, ) pa dok mi je izmjerila tlak koji je hvala bogu pao u tih pola sata na 125/90 ali otkucaji srca su i dalje bili blesavi da mi ih sestra nije mogla izmjeriti i došao doktor pregledao me, i dalje bila otvorena 3 prsta kao i dan prije kad sam bila na kontroli ali ajde ostavit će me u bolnici pošto mi je termin i zato što volim biti u bolnici (to su riječi tog doktora, idiot) i tako oko 20h sam došla na odjel, mm mi je otišao kupiti nešto za piti i jesti iotišao kući! u 21h su me oppet stavili na ctg ali je pokazivao samo neke lagane trudove! u sobi su bile još 3 ženske, a jedna od njih je imala trudove i do 1:45 nam nije dala da spavamo jer je imala trudove užasno bolne (koji uopće nisu bili česti kako je ona pričala jer ako je mogla svakih pola sata sići dole da zapali hebenu cigaretu) ali sva sreća odveli ju u rađaonu i onda sma ja napokon zaspala i probudila se nešto prije 5 sati, naspavana, i pomislila si sad mi mogu trudovi i početi i nakon par minuta dobijem trud i počnem si štopati prvih par su bili svakih 4 minute i jedan 3 minute i onda su bili svakih minut i po i što je neobično trajali su kratko možda pola minute i zovem ja sestru i ona me na ct stavi i vidi se da imam trudove ali ne tako jake kako sam im ja govorila i oko 6 mi pukne vodenjak dok sma bila na ct-u i onda su sestre skužile da bi im mogla roditi u toj sobi i brzo me obrijale, zvale doktora koji nikako da dođe a meni pritisak na guzu užasan i onda su me u 6:20 brzo odvezle u rađaonu i tamo sam odmah u prvom trudu pukla i primalja se šokirala koliku glavu je Marija imala i onda sam nakon 15 minuta u 6,35 se rodila naša Marija i to nakon što je doktorica stisla moj trbuh i istiskala marijinu glavu , kad je primalja rekla da je 3900g ja sam bila šokirana a kad sam vidjela da je imala glavu 36 cm ostala sam paf jer je Lara bila 3880g i imala je 34 cm glavu! Nakon poroda doktor me sašio a dok me šivao marija je bila na meni, uživala sam s njom sat vremena!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lara,Petra i Marija 
|
|
|
|
|
zomato
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #154 na: Listopad 21, 2011, 06:13:40 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #155 na: Listopad 21, 2011, 07:51:26 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
|
|
|
Anna8
Povjerite se

Ponosna mamica!
|
 |
« Odgovor #158 na: Listopad 21, 2011, 15:30:36 » |
Odgovor
|
 ma sve ok! pa znamo mi kako je to. Jedno je malo prosurfati, a drugo sjesti i napisati cijelu priču! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

|
 |
« Odgovor #163 na: Ožujak 07, 2012, 20:34:39 » |
Odgovor
|
da u pravu si ,nazalost mi koji smo rodili na carski rez nikada necemo znati kakav je to osjecaj 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
Zagrljaj je prekrasan dar – jedna veličina odgovara svima.
|
|
|
|
|
yo_mamma

|
 |
« Odgovor #165 na: Ožujak 07, 2012, 20:45:52 » |
Odgovor
|
 bome ne  ja ti imam troje i svi su mi na carski,a tako je moralo bit al opet nemogu prezalit taj prvi kontakt
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
yo_mamma

|
 |
« Odgovor #168 na: Ožujak 08, 2012, 12:23:55 » |
Odgovor
|
Draga moja to ti se kod nas tek godinu dvije prakticira i da ti budem iskrena ne vjerujem bas ovim nasim specijalcima ,sto su stvarno specijalci a ja kako imam srece ostala bi nepokretna do kraja zivota 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
yo_mamma

|
 |
« Odgovor #170 na: Ožujak 08, 2012, 12:27:28 » |
Odgovor
|
draga moja mi smo naspram Njemacke zadnja rupa na svirali  nazalost al dobro ,meni je bitno da sam se sva tri puta probudila i djeca su mi zdrava i to mi je najbitnije 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
sari1991
Svakodnevno piskaralo

|
 |
« Odgovor #171 na: Ožujak 08, 2012, 12:30:34 » |
Odgovor
|
draga moja mi smo naspram Njemacke zadnja rupa na svirali  nazalost al dobro ,meni je bitno da sam se sva tri puta probudila i djeca su mi zdrava i to mi je najbitnije  tako se razmišlja.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|