stvarno nisam pametna bilo ih je svakakvih počevši od rađaone pa do intezivne i kasnije odjela...u rađaoni sam ispratila 3 smjene tako da sam se nagledala svakakvih babica i doktora i moj zaključak je da su mlade sestre,babice i doktori puno gori nego stariji eto na to sam se zgrozila ali u mom slučaju je bilo tako

... pa menije čistačica pomagala otići na wc nakon carskog i 2 dana ležanja i infuzije kad sam dobila čepić jer mi ga je sestra dala i netragom nestala kao da ja mogu još i trpiti za na wc pola dana,meni je čistačica znala donositi bebu na podoj kad bi plakala a znam da ni ona ni mi nismo smile ulaziti u sobu di su bebe a sestara nigdi ili ih zoveš pa ti kažu evo samo malo pa je nema

ali dok sam rađala bilo mi je par super babica koje su me dizale da šetam ili na wc,koje su mi dozvoljavale mobitel i da pijem(imala sam bocu vode uz sebe čitavo vrime)koje su mi namještale tj. podizale i spuštale naslon od kreveta....pitale jeli šta treba ali doktori

svaki put kad su me pregledavali koliko sam otvorena aaff užas a tek jedan mladi doktor koji mi je skidao punte od carskog

preznojila sam se od njegove nježnosti a neznam jeli ima još 30 god.

ali zato je ekipa koja me operirala

tako pažljivi,sestra me držala za ruku,pričala sa mnom,ohrabrivala...anesteziolog

.. uglavnom ima i njih svakakvih