|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #31 na: Travanj 07, 2010, 11:21:55 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
|
 |
« Odgovor #35 na: Kolovoz 30, 2010, 12:20:08 » |
Odgovor
|
Dani, i nije tako zabavno kad zapre usred ljeta da će na suknjicu obući gumene čizme 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
mrvica.
|
 |
« Odgovor #37 na: Kolovoz 30, 2010, 13:23:12 » |
Odgovor
|
uh Dino je isto počeo filozofirati oko oblačenja  te hoće sa ovakvim te onakvim đepovima, pa mu nije ljepa boja pa zašto sad baš tu jaknicu  ponekad mu popustim ako zahtjev nije stvarno pretjeran, u zadnje vrijeme imam praksu da mu dam dvije tri stvari pa od tih neka si izabere šta hoće 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Shoot for the moon. Even if you miss it you will land among the stars.
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #39 na: Kolovoz 30, 2010, 13:35:37 » |
Odgovor
|
ma meni je najgore kad stavi 45 šnala na glavu.  Ono, hodamo cestom i svi blenu u nas i misle da sam joj ja napravila frizuru  Al, nije to tema  Uglavnom, nekad bira, a nekad joj je svejedno šta će obući. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #40 na: Kolovoz 30, 2010, 13:38:37 » |
Odgovor
|
Pia ne bira  zna mi samo reći da neće obući cipele koje sam joj dala, ali argumentirami i obuče ih 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DANCHY2
|
 |
« Odgovor #41 na: Kolovoz 30, 2010, 14:50:21 » |
Odgovor
|
hej!nije li ovo tema dal se klinci skidaju,izuvaju i sl?  mi opet s papučama ratujemo  pogotovokaje cjelo ljeto bosa provela u parku a kaj se obleke tiče nikad ne bira kaj bu obukla,nit naznaka za to nema.kaj joj obučem to nosi.da poželi nekaj,udovoljila bi joj,al opče nit ne primječuje.još bolje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #44 na: Kolovoz 30, 2010, 17:27:35 » |
Odgovor
|
Malo ću biti OT ali ne mogu opet naći temu a da ne otvaran novu-zanima me da li van klinci biraju što će obući ujutro sami? meni je R počea birati,neće tu maju oće onu sa patkom itd.......i onda ,neće i neće,i št sad,dal mu popustiti i pustiti ga da obuće što on želi ili ostati principijalan i da mora odjenuti šta san ja naumila? ima li tko sličnu situaciju?
nemoraš mu popustit do kraja ako misliš da to što je on odabrao nije primjereno za obući za određenu priliku.....ali da ne bude ljut i isfrustriran, daj mu bar malo slobode izbora tako što ćeš ti izabrati dvije ili tri stvari koje želiš da obuče (koje su primjerene, za recimo vrtić, park, restoran i sl) pa onda daj njemu da izabere sam između te dvije ili tri stvari-tako ćeš ti ustvari izabrati što će on obući, ali će i on misliti da je sam izabrao i da on drži stvari pod kontrolom  i oboje zadovoljni  probaj 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #45 na: Listopad 07, 2010, 22:00:38 » |
Odgovor
|
Sad se skida sama....potpuno, sva ponosna kako je velika "Vidiš mama, kako ja znam!" O da, vidim...majce razvučene jer ih preko guze skida 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #47 na: Listopad 08, 2010, 21:33:07 » |
Odgovor
|
Sad se skida sama....potpuno, sva ponosna kako je velika "Vidiš mama, kako ja znam!" O da, vidim...majce razvučene jer ih preko guze skida  Super Ijena... Valjat će joj i dogodine  Moja se ne skida, niti bira šta će obući  jedino kad dođemo kući, a ona je u trapericama ili suknjici, odmah skida i govori : Ovo je samo za vanka  A Luna non stop skida čarapice 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

True story, bro ... :P
|
 |
« Odgovor #48 na: Listopad 27, 2010, 15:51:20 » |
Odgovor
|
Mi smo odnedavno došli u fazu da ničim izazvan najednom skida šlapice/crocsice i hoda samo u čarapama po kući  . Jedno vrijeme ih je čak skidao i zavitlao punom snagom u drugi kut sobe uz komentar "bljak!" aaff ... pa sam ga žestoko zošpotala par puta i odonda ih bar skida u miru i tišini i na jednom mjestu  . Nije to nikad radio u ove 3 godine  i nemam pojma od koga je to vidio, jer i MM i ja obavezno imamo šlape po kući  ... osim ak nije kod svog šlampavog dede, jerbo svekar najčešće se gega bos po kući  ... A Tomislav zasad ne skida ništa  ... osim onih rukavičica protiv grebanja face  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #49 na: Svibanj 05, 2011, 09:41:00 » |
Odgovor
|
Luna opasno ušla u fazu skidanja  Za sada skida samo donji dio trenerke... sreća pa od bodića ne može skinuti i pelenu  I stalno bi tako hodala spuštenih gaća  Ja je kući na kraju pustim da takva hoda i nadam se da se neće prehladiti  a tete u vrtiću kažu da više ne znaju šta će s njom i njenim skidanjem 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #51 na: Svibanj 05, 2011, 11:17:16 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bubica
|
 |
« Odgovor #52 na: Kolovoz 22, 2011, 14:49:44 » |
Odgovor
|
dobra je  Moj Ivan ima običaj skinuti hlačice i gačice sa sebe i ostavit ih nased sobe kad ide piškiti. Naravno, nakon što to obavi nastavi hodati gologuz po kući, još ga moram loviti da mu ih ponovo obučem  , a ako mu na majicu dođe i kap vode skida i nju. Često tako ostavi na podu i hlaće i gaće i majicu pa skroz gol ide po kući i smije se, naravno od mene opet bježi kad ga pokušam obući.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ivan 14.10.2007. Petar 13.07.2009.
|
|
|
|
dolph
|
 |
« Odgovor #53 na: Kolovoz 22, 2011, 15:14:31 » |
Odgovor
|
 moj se non stop skida i doma i vani i neda niš obuć na sebe... neki dan skinuo gaće nasred trga u velikoj gorici i hoće u fonntanu na kupanje... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
only love, only love can leave such a mark!!!!!!!
|
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #55 na: Rujan 10, 2011, 07:17:32 » |
Odgovor
|
u zadnje vrijeme (duže vrijeme  ) skida papuče i nema šanse da ih stavi  i onda i po pločicama osim po parketu bosa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

|
 |
« Odgovor #56 na: Listopad 12, 2011, 12:49:33 » |
Odgovor
|
Moji se nijedan ne razodijevaju ... jedino povremeno Franjo zaboravi obuti kroksice (nema vremena čovjek  ), a Tomi redovito izgubi jednu šlapicu, pa tak s čarapicom i onom preostalom šlapom hoda po kući  . Ima tri para obuće i ponekad mu doslovno danima ne možemo spariti šlapice kud ih sve posije  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bubica
|
 |
« Odgovor #57 na: Listopad 13, 2011, 09:39:40 » |
Odgovor
|
... ponekad mu doslovno danima ne možemo spariti šlapice kud ih sve posije  . Tako je i kod mojih, samo često tako raznesu i cipele i onda smo na sto muka kad treba ići van, cijeli stan prevrnemo naglavce da nađemo drugu cipelu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ivan 14.10.2007. Petar 13.07.2009.
|
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

|
 |
« Odgovor #59 na: Listopad 13, 2011, 22:57:11 » |
Odgovor
|
... ponekad mu doslovno danima ne možemo spariti šlapice kud ih sve posije  . Tako je i kod mojih, samo često tako raznesu i cipele i onda smo na sto muka kad treba ići van, cijeli stan prevrnemo naglavce da nađemo drugu cipelu  Potpuno isto i kod Tomice  . Jednom smo mu za šetnju do dućana morali obuti šlapice, jer smo mu i od cipela i od tenisica našli samo lijevu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|