Ivanka F.
Povjerite se
Diplomirani ovisnik o pisanju

15.09.2006
|
 |
« Odgovor #60 na: Srpanj 12, 2011, 20:44:57 » |
Odgovor
|
Moj sad ima poštapalicu "majke ti mile"  Pokupio od bake  Prave psovke ::m''m:: ::m''m:: dugo nisam čula
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #61 na: Srpanj 13, 2011, 09:59:07 » |
Odgovor
|
Ja Steli često znam reći kad radi nešto što ne treba : Stela koji ti je više  i tu stanem. Nikad ne kažem dalje nego samo "Koji ti je više. daj prestani to raditi  Neki dan kaže meni Luki: Sjećaš se ti keka kad si ti Steli rekla "Koji ti je više" a Stela rekla "ku***"  aaff 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #62 na: Srpanj 13, 2011, 10:00:20 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
dadls
|
 |
« Odgovor #63 na: Srpanj 13, 2011, 18:43:09 » |
Odgovor
|
Moja ne psuje...ali se zna nadovezati na nase  pa se smije ko velika.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

True story, bro ... :P
|
 |
« Odgovor #64 na: Srpanj 14, 2011, 10:40:20 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

|
 |
« Odgovor #66 na: Srpanj 31, 2011, 18:37:06 » |
Odgovor
|
Sad sam se sjetila, moj posinak (sin od MM) koji ima 11 godina je nedavno izjavio da je on "pasivni psovač" - ne smije psovati, al zato na sve strane čuje psovke  E, ovo mi je jedna od najboljih provala koje sam u zadnje vrijeme čula  Al lucidno je on to primijetio  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #67 na: Listopad 12, 2011, 10:37:53 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

|
 |
« Odgovor #70 na: Listopad 12, 2011, 11:13:22 » |
Odgovor
|
Franjo ne psuje, al je zato iz vrtića donio nekoliko uvreda. I to očito od nekog djeteta koje prima ksenofobni i mizogini odgoj kod kuće  . Naime, par puta je doma - dvaput Tomiju, a par put nikom određenom, nego onak, usput - rekao "tupane glupane" i "ti glupa curice", jednom Tomiju i, onak pogrdno, "ti si curica" ...  Najprije sam to ignorirala, reko možda prestane, al kad je to ponovio, onda je dobio gadnu ribaonu  i sad je mir  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #71 na: Listopad 12, 2011, 13:01:55 » |
Odgovor
|
Stela uvijek u svoju torbicu stavlja neke odabrane igračke po svom kriteriju (šminku, kopčice.. i sl.). Ja neki dan kad sam spremala kuću pored njene torbe nađem neku sličicu i samo je ubacim u torbicu. Kad je kasnije uzela torbicu, izvadi iz nje sličicu i kaže : Ko mi je stavio ovo s*anje ?  aaff
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #72 na: Listopad 12, 2011, 21:22:50 » |
Odgovor
|
ajme stela  toni uredno kreše "piku matejinu"  čuo od mm-a vjerovatno..... a nikola ne psuje, al je pokupio neke ružne riječi, vjerovatno iz vrtića, npr. -glupane, ovo je glupo, i sl, a od svekrve je pokupio, pazi sad :guzico mačkina  (odvratno) i majku ljubim.... kad je to rekao sam mislila da će reć majku J.... pa sam se već pripremila da mu očitam bikvicu, al je izlanuo ovo.... i to mi odvratno zvuči 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
rioss
|
 |
« Odgovor #73 na: Listopad 12, 2011, 22:52:51 » |
Odgovor
|
Psuju li vaši klinci? Kako se postavljate? Moja je jučer rekla "u pičku materinu"  bezveze...jednostavno joj je došlo, pa kad sam ju pitala što to govori izjavila je da ja to tako kažem kad sam ljuta na nju  i ništa...dobila je uputu da mi slijedeći put kad me čuje da psujem kaže da se to ne govori i da to nije lijepo  eto bas isti i kod mene nije fino ali šta cu ja se trudim 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

|
 |
« Odgovor #75 na: Listopad 13, 2011, 02:40:05 » |
Odgovor
|
Franjo ne psuje, al je zato iz vrtića donio nekoliko uvreda. I to očito od nekog djeteta koje prima ksenofobni i mizogini odgoj kod kuće  . Naime, par puta je doma - dvaput Tomiju, a par put nikom određenom, nego onak, usput - rekao "tupane glupane" i "ti glupa curice", jednom Tomiju i, onak pogrdno, "ti si curica" ...  Najprije sam to ignorirala, reko možda prestane, al kad je to ponovio, onda je dobio gadnu ribaonu  i sad je mir  . Evo, danas smo i identificirali vrtićkog kolegu s mizoginim kućnim odgojem  . Danas mi je Franjo onak, kao u povjerenju  , rekao da je danas taj-i-taj dečko (da ne imenujem) rekao Paoli i Patriciji da su "curice purice" i da su one onda bile tužne zbog toga. Očito je Franjo dobro zapamtio onu ribaonu od neki dan, pa zato danas nije odmah brže-bolje doma primijenio novostečeno proširenje vokabulara  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #76 na: Siječanj 19, 2012, 14:26:21 » |
Odgovor
|
Luna je počela psovati  Neki dan gledamo cd iz vrtića i Stela pokazuje neku stariju curicu i kaže kako je ona tu curicu poštrapala vodom a ta curica joj je na to rekla *ebem ti mat**  Naravno da je to Luna čula i od tada ne prestaje  Samo hoda po kući i sve joj je ebem ti matej  Mi je ignoriramo  A vidim da zna i smisao te rečenice. Nosi neki dan neki koferčić u ruci i udari se s njim u koljeno, otvori vrata, zavitlja ga u hodnik i ljutito reče : ebem ti matej  Samo se nadam da će brzo prestati i da Stela sada neće početi je oponašati 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #77 na: Siječanj 21, 2012, 18:12:05 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #78 na: Veljača 10, 2012, 16:59:35 » |
Odgovor
|
Sve češće slušam kako ona mrzi ovo i ono, kako ne voli, kako joj je dosadno, glupo...  Strašno mi je kako negativistički može biti nastrojena prema meni, ali i prema drugima 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #80 na: Veljača 10, 2012, 17:04:39 » |
Odgovor
|
O Ijena draga  tako je kod mene duže vrijeme. Cure su očito sklonije tom negativizmu i slično.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #81 na: Veljača 10, 2012, 17:12:53 » |
Odgovor
|
Ne, ona je prefrigana i čini mi se da namjerno neke riječi izgovara, samo da povrijedi druge 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #83 na: Veljača 10, 2012, 17:15:48 » |
Odgovor
|
Mustrica jedna, pa rano je onda počela. To izgovaranje riječi da povrijedi nekoga obično krene u školi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #84 na: Veljača 10, 2012, 17:17:45 » |
Odgovor
|
kazne, kazne, nema druge. bar si ti nepopustljiva 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #85 na: Veljača 10, 2012, 17:18:03 » |
Odgovor
|
Dani ja sam povremeno na tapeti, ali ju i ignoriram, poslije mi se ispričava. Ma ona to svojim prijateljima u vrtiću, Lari, tetkama  Svaki puta kad nije po njenoj volji  Bude mi žao kad se tako istrese na klincima 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #86 na: Veljača 10, 2012, 17:19:19 » |
Odgovor
|
Vjerujem da ti je bed, ali proći će ju.  Opet neka faza. Joj, meni je muka više od tih silnih faza. Više ih nemogu niti pratiti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #87 na: Veljača 10, 2012, 17:20:22 » |
Odgovor
|
pa vidiš ti da ona sve kuži, kad je ti izignoriraš, a ona ti se dolazi ispričavat  koja je to čovječe.....a tako mala ..... pa kako to izgleda? šta im kaže?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #88 na: Veljača 10, 2012, 17:26:30 » |
Odgovor
|
Ma recimo jučer je frendica iz vrtića htjela s njom zajedno izaći iz vrtića i čeka Piu da se obuče do kraja. Kad smo krenuli prema stepenicama, odmaknula je ruku od male i rekla ju da ju mrzi  i curka se povukla k mami u suzama, a ova moja je mirno krenula po stepenicama dolje  I kad ju pitam zašto se tako razgovara, dobijem odgovor da je sve to zato jer je ona htjela sama samnom ići van 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #89 na: Veljača 10, 2012, 17:29:06 » |
Odgovor
|
uh, baš ružno.  nekako polako joj pokušaj dati do znanja da je to baš ružno govoriti, moji baš to ne govore  ne mogu se sjetiti  a baš mi je žao.....pa odakle li joj samo to 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|