|
Ijena
|
 |
« na: Veljača 09, 2012, 22:14:09 » |
Odgovor
|
Uvijek ili postoje situacije kad idete linijom manjeg otpora?!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
|
|
vale
|
 |
« Odgovor #2 na: Veljača 10, 2012, 06:10:00 » |
Odgovor
|
yes, ponekad je jednostavnije, pogotovo sad otkad sam rodila
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #3 na: Veljača 10, 2012, 06:29:19 » |
Odgovor
|
ne uvijek, ali da, postoje situacije kad idem linijom manjeg otpora, jer mi se neda natezati s njom, ili sam umorna, ili imam neke druge brige pa popustim  teško je uvijek biti dosljedan... ali za neke ozbiljnije situacije ne popuštam, ako mislim da nije u redu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #5 na: Veljača 10, 2012, 08:43:23 » |
Odgovor
|
Ja popuštam  i popuštam  i popuštam  jer više nemam živaca boriti se  Primjetila sam da u zadnje vrijeme popuštam sve više i više  Morat ću se dovesti u red 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #6 na: Veljača 10, 2012, 08:53:35 » |
Odgovor
|
koje su vama ozbiljnije situacije, u kojima baš nikad ne popuštate  ako me u 22h (kad ide spavati) Dino moli i preklinje da pogleda još jedan crtić ili onaj koji gleda do kraja, i ako mu treba još koja min. da završi dopustim da pogleda, no inače inzistiram da tada ide u krevet i dozvolim samo 10 min. odstupanja ili ako negdje smije/nesmije ići nešto raditi ili s nečim lupkati dok Mario spava, neke stvari stvarno ne dozvolim najčešće popuštam u doziranju bombona 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
dolph
|
 |
« Odgovor #7 na: Veljača 10, 2012, 08:56:47 » |
Odgovor
|
mislim da ne popuštaju samo roditelji koji imaju zlatno poslušnu djecu... trudim se biti dosljedna, ali onda bi to značilo da non stop nešto branim i da dijete za sve misli da nešto krivo radi, pa kompromisom rješavamo... popuštam najčešće oko jela, slatkiša kad ih ne treba jesti, crtića i tak... dosljedna sam kad treba ići spavati, kad mora prestati skakati radi susjeda i osobito kad radi drame po vani da za kaznu ne dobije ono što je naumio, npr. kad idemo doma nakon dva sata provedena na snijegu vrišti po putu, pa za kaznu ne navratimo u dućan po milch schnitu - tu ne popuštam!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
only love, only love can leave such a mark!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #10 na: Veljača 10, 2012, 10:02:22 » |
Odgovor
|
Lani ne popuštam. Kada je ona u pitanju strogo sam dosljedna čak se ulovim da sam ponekad i preoštra. Ali neka....možda je bolje tako. A kod njega...e tu je druga priča. Popuštam i više nego treba.  Mislim da je to nažalost povezano sa njegovim mucanjem i svim vezano za to. Znam da nije dobro i često lupam glavom o zid  ali nemogu protiv sebe. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #11 na: Veljača 10, 2012, 10:59:49 » |
Odgovor
|
Lani ne popuštam. Kada je ona u pitanju strogo sam dosljedna čak se ulovim da sam ponekad i preoštra. Ali neka....možda je bolje tako. A kod njega...e tu je druga priča. Popuštam i više nego treba.  Mislim da je to nažalost povezano sa njegovim mucanjem i svim vezano za to. Znam da nije dobro i često lupam glavom o zid  ali nemogu protiv sebe.   ali to baš nije dobro, nikako... ona jako dobro vidi kako njemu popuštaš a njoj ne, i još kažeš da si prestroga... moraš to promijeniti hitno!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #13 na: Veljača 10, 2012, 11:23:04 » |
Odgovor
|
Zomato, znam da je to tako, ali ipak između njih je gotovo 6 godina razlike, naravno da kuži ona to, ali nećete vjerovati i ona sama njemu popušta u masu situacija baš radi njegovog govora. I sama je puno puta rekla da kada mu nešto neda ili brani on se sav uznemiri, muca....i onda se ona zažali nad njim pa popusti. Vjerujem da kako će on rasti da će toga biti sve manje. A ona je pak cura u pubertetu i tu nažalost nema popuštanja. Kada i vaša djeca dođu do te faze onda ćete znati o čemu pričam. Jesam, da, za nju sam prestroga po pitanju odgoja, ali u masi drugih stvari ona prođe "bolje" od njega pa se nekako tu kompenziram.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #14 na: Veljača 10, 2012, 12:00:00 » |
Odgovor
|
razumijem te  imamo i mi tinejđericu pa znam dobro o čemu pričaš 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #15 na: Veljača 10, 2012, 15:03:55 » |
Odgovor
|
Popuštam uvijek kad su u pitanju bombone i čokolada  Popuštam kad žele gledat crtić. Popuštam kad uzmu sve jastuke s trosjeda pa ih bace na pod  I uvijek na kraju popustim kad ne žele pojesti... tu su jače od mene  Prije bi ih držala za stolom ili naganjala s kašikom satima  I opet ne bi pojele... Sad lijepo odmah popustim kad neće i ne živciram se 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #16 na: Veljača 10, 2012, 15:57:08 » |
Odgovor
|
U pravilu se dogovaramo  sad po novom samo ima jedan crtić dnevno, a onda se može zabavljati sa svojim igračkama. Zna pitati jer može još, ali na negativni odgovor nema drame. Kod klope sam dosljedna, nema šanse da mi se digne od stola dok nije pojela  upravilu nemam frke oko jela, ali masu puta mi za vikend zna cviliti da ona neće jesti  a gladna je i jela bi sve drugo. Tu ne popuštam. I zna se kad se ide u krevet, dozvolim joj minutu dvije duže, ali nema dalje. Nekad me ( kao jučer ) izludi s igračkam i njihovim traženjem, e onda ih slaže dok sve ne složi na mjesto  inače mi je bitno da ne hodam po njima. Sjetit ću se još ::m''m::
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #18 na: Veljača 10, 2012, 16:37:39 » |
Odgovor
|
Možda i jesam 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vesna
Gost
|
 |
« Odgovor #19 na: Veljača 10, 2012, 16:42:08 » |
Odgovor
|
Ma jesi vraga  popuštaš ti njoj 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #20 na: Veljača 10, 2012, 16:42:52 » |
Odgovor
|
Naravno da popuštam  i moram 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #21 na: Veljača 10, 2012, 16:54:05 » |
Odgovor
|
evo ja se sad "dogovorila" sa Leonom da dnevno ima 1 crtani i 1 igricu na lap-u  pa da vidimo i taj dogovor  kupila sam nam plastelin za danas  al je tvrd ko vrag  ko cigla  trebam ga prvo u mikrovalnu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #22 na: Veljača 10, 2012, 16:56:16 » |
Odgovor
|
Ako se budeš imala stav 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #24 na: Veljača 10, 2012, 16:58:00 » |
Odgovor
|
Na to sam mislila 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vesna
Gost
|
 |
« Odgovor #25 na: Veljača 10, 2012, 16:58:23 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #27 na: Veljača 10, 2012, 17:02:44 » |
Odgovor
|
Dani, kupila si krivi plastelin. Taj tvrdi je koma. Ima za kupiti i onaj u posudicama što je full mekan i lagano se oblikuje. Mustro, znači ode djete kod bake gledati crtić pa se to ne računa pod ono tvoje 1 dnevno. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #29 na: Veljača 10, 2012, 18:28:15 » |
Odgovor
|
ja najviše s tim crtićima popuštam, pa dobro, i ja sam ih stalno gledala kao dijete, i ne smatram to nečim strašno lošim  popustim za spremanje igračaka, želim reći - većinom ih ja spremam jer je ona spora i stalno nešto broji dok sprema, a meni se npr. žuri da idemo negdje ili spavati ili ne znam ni ja... a ne popuštam joj za robu koju treba obući (tu odlučujem ja  ) ne popuštam za hranu, jer ona bi nakon dva zalogaja prestala, ne pretjerujem, ali znam koliko može i mora pojesti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|