|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #31 na: Siječanj 22, 2012, 18:02:03 » |
Odgovor
|
I ja sa nekako mislila da se radi o puno većoj cifri  no nije ni važno  Stavila ju ti u jaslice ili dovela teti na čuvanje Mariti će to sigurno biti velika promjena  Za jaslice samo mogu reći da je tako i moje dijete uletilo kad su svi odavno bili priviknuti, a njoj je onda bilo možda mrvicu lakše, jer ako je plakala, tete su je mogle uzeti i zabaviti, a ne kad plače njih 8, više neznaš koga prvoga utješitit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
Dani
Moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju

|
 |
« Odgovor #32 na: Siječanj 22, 2012, 18:04:18 » |
Odgovor
|
Leon je krenuo u jaslice sa 11ipo mjeseci, i isto jedno mjesec nakon ostalih, i ja sam bila jako zadovoljna. bila sam uvjerena da će mu tamo biti glavni problam spavanja/uspavljivanje, tj više tetama. ali on je tamo bio ko bubica, prvi put sam zaspo sam u krevetiću  uglavnom, ja nisam imala riječi za reći za jaslice 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #33 na: Siječanj 22, 2012, 19:22:15 » |
Odgovor
|
da vam svima sad odgovorim, dakle upisi u vertic su u 5 mj, marita nije upala u vrtic,primala su samo djeca koja su rodjena 2010, jako velika navala.. upisi su u svibnju s navrsenih godinu dana u rujnu, dakle ako meni psiholog vrtica koja je ujedno i moja prijateljica kaze da je m najmladja i da nema adekvatne grupe za nju da joj u toj grupi nebi bilo ok, tada smatramn s punim povjerenjem da zena zna sta prica o kapacitetu grupe , dobi itd.. iako smo upali preko veze ,odgodili smo vrtic iz vise razloga ako koga zanima mogu navesti i to,.. ... da bi bilo bolje da nadjem nekoga pa da krene s djecom svoje dobi u 9 mj ,menei i mome covjeku je to vise nego razumno, jer svi znamo razliku djeteta od 11 mj i 22 mjeseca nekoliko puta sma navela da se u svibnju grupe razdvajaju i da djeca idu u centralni vrtic jer pocinju kolektivni stari godisnji kao i ljeto kada su ljudi na go s djecom... dakle ne zelim je izlagati stresovima ako ne moram , da promjeni 4 grupe u 2 mj, kao i 6 teta ako u rujnu u rujnu krece u jaslice i tocka ..
2. marita ide na skraceno vrijeme najmanje 3 mj , a mozda i odmah nakon 3 mj na puno radno vrijeme , ovisi o lijecnickoj komisiji ... dakle tad abi bila puna satnica, prilikom izbora prvo to naglasim i najmanje su novci problme ovdje jer dosada nitko nije odbio moje uvjete osim one male kojoj ne pase uz fax ta obveza..
3. na oglas za cuvanje djeteta se javljuju probisvjetovi ( josipaorama je i sama rekla da je njoj bilo slicno) dakl ete ovdje ne spominjem nego spominjem samo one koje su mi upale u krug,,.. ne znam koliko bi vi placale svoje tete cuvalice ali meni se cini 890 kn za triput tjedno po 4 sata jako dobra cifra... dakle ne cuva cijeli tjedan nego 3 dana u tjednu,
4. da , nitko u mojoj okolini ne poznaje tete cuvalice koje su slobodne... jel ima jos kakih pitanja
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljača 06, 2012, 16:46:08 do spašena »
|
Evidentirano
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #34 na: Siječanj 22, 2012, 19:27:38 » |
Odgovor
|
pocinjem raditi za mjersec dana kada ce m imati godinu dana... imam jos 2 mj godinsjeg starog i novog... i ovdje se ne povalci pitanje zasto ja ne mogu naci tetu cuvalicu vec povlacim pitanje da je jako tesko pronaci za svoje djete da ti netko uistinu odgovora.. jel tako? zbog toga pisem ovdje da mi vi pomognete sovjim iskustvima i kazete sta mislite.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #35 na: Siječanj 22, 2012, 20:23:17 » |
Odgovor
|
pa nemoj se odmah ljutiti spašena  mi smo i dale svoja mišljenja, naravno da te nismo htjele uznemiriti ili uvrijediti, nikako  jasno mi je da je teško naći osobu od povjerenja, itekako jasno  zato sam ja i mislila da je bolje odmah u jaslice pa si malo sigurnija sa osobama koje su kompetentne i odabrane  ali, kako sad pišeš, normalno da ne želiš da ti dijete mora mijenjati ni toliko grupa ni toliko teta... nadam se da će bar neka od tih potencijalnih dadilja odgovarati i tebi i maleckoj  ali to je na kratko vrijeme budući da će u 9 mjesecu ići u jaslice, ako sam dobro shvatila 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #36 na: Siječanj 22, 2012, 20:29:48 » |
Odgovor
|
ma ne ljutim se, samo sam temperamentna  ,htjela sam razjasniiti jer s epo nekoliko posta pocelo provlaciti isto, zomato skontala si, dakl ene zelim juizlagati stresovima adaptracija , mjenjanju teta , grupa itd nepotrebno... ako u 9 mj krece u vrtic ... dakle svodi se na to da u mojem gradu nema javnih oglasa, tesko nalazimpreporuke..lova je najmanji problem spremna sam ja i pretplatiti ako je teta prema mojoj curici ok
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #37 na: Siječanj 22, 2012, 20:32:54 » |
Odgovor
|
ma naići će ona prava, vidjet ćeš  samo strpljivo i polako! ja sam cijelo vrijeme mislila da si ti u Zg, i onda sam skužila da nisi (po postovima). A gdje si ti? (mali off topic)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #38 na: Siječanj 22, 2012, 20:36:09 » |
Odgovor
|
da sma u zg problem bi bio rjesen valjda u 3 dana
na pp cu ti napsiati posto je ovo otvoreni forum
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

|
 |
« Odgovor #39 na: Siječanj 22, 2012, 22:27:04 » |
Odgovor
|
e draga moja baš si u banani  nadam se da češ što prije nači rješenje  mi smo jednom imali tetu čuvalicu i to smo sasvim slučajno čuli ono rekla kazala da bi ta žena čuvala djete ,bila mi je blizu i čuvala ju je od pon do petka ,čak i dvokratno za 900kn i to sam ju još vodila kod nje,ja sam prošla super jeftino,al Lori je njoj bila kao njeno unuče  hb sad ih ljepo uvalim babi i briga me 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
Zagrljaj je prekrasan dar – jedna veličina odgovara svima.
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #40 na: Siječanj 23, 2012, 08:46:16 » |
Odgovor
|
spašena, malo si pretemperamentno reagirala  mi samo pričamo, komentiramo  budući da sve te razloge nisi prije navela, normalno da nismo znali sve okolnosti  nema razloga za ljutnju  a za tek usputni posao, od 3 puta tjedno po 4 sata, ćeš sigruno najprije naći neku studenticu kojoj će to biti dodatna zarada za faks  nekoga ko traži samo nšto usputno, ne pravi posao  i ja sam samo napisala svoja iskustva iz jaslica, ne trebaš to uzimati tako osobno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #42 na: Siječanj 23, 2012, 09:02:28 » |
Odgovor
|
neku vanrednu studenticu  ili neku kućanicu-domaćicu kojoj će dobro doći dodatna zarada, što je s onom prvom tetom? jeli ti bila kući?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #43 na: Siječanj 23, 2012, 09:04:09 » |
Odgovor
|
draga ja to sve trazim, nema izbora, , 1 teta je dobila gripu, rekla joj da se javi kad ozdravi...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #45 na: Siječanj 23, 2012, 17:11:38 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #47 na: Siječanj 24, 2012, 08:23:23 » |
Odgovor
|
bas to, zato sam i sretna
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #49 na: Siječanj 27, 2012, 12:28:47 » |
Odgovor
|
I mene zanimaju dojmovi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #50 na: Siječanj 27, 2012, 12:31:59 » |
Odgovor
|
srtalno krenem napisati, pa me odnese.. odlicnaa, prezadovoljna sam, cura je iskrena i voljna uciti, svidja joj se marita i ispituje puno toga oko njege.. doci ce u utorak u 8 ujutro ju nahraniti, ja cu se maknuti u drugu sobu, cura nema bas iskustva s ovako malima ,ali bas mi se cini na mjesto, jako sam mirna u njenoj blizini .marita ju jos upoznaje ,nije ju bas prevec dozivjela jer je bila u fazi igranja s svojomigrackom pa sam curi pokazaivala kako da dodje do marite, ..uglavnom dolazit ce sad svaki tjedan po sat i po na druzenje, jel bi mozda trebala da to bude cesce??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #52 na: Siječanj 27, 2012, 12:37:11 » |
Odgovor
|
Baš mi je drago  i još si kao prava mama odmah organizirala adaptaciju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #53 na: Siječanj 27, 2012, 13:26:44 » |
Odgovor
|
znaci da ostavim jedan sat tjedno? fala curke na potpori
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #54 na: Siječanj 27, 2012, 18:06:24 » |
Odgovor
|
Za početak, kasnije ćeš vidjeti kako će biti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #57 na: Siječanj 27, 2012, 22:28:03 » |
Odgovor
|
tak nekak sam i mislila . sad u utoraj dolazi, hranit ce ju,a ja bum u blizini... hvala yo na savjetu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #58 na: Veljača 10, 2012, 17:00:16 » |
Odgovor
|
spašena što je s tvojom tetom? jeli ti dolazila/dolazi? kako se snalazite 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #59 na: Veljača 10, 2012, 20:41:25 » |
Odgovor
|
ma dolazi, nije ovaj tjedan radi snijega, pa sma joj rekla da dodje u pon na 3 sata, ma ja sma osobno prezadovoljna,nemrem nis reci mariti se svidja cura je zasad i s Bozjom pomoci skroz na mjestu,
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljača 11, 2012, 07:35:36 do spašena »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|