|
dolph
|
 |
« Odgovor #60 na: Siječanj 27, 2012, 14:31:42 » |
Odgovor
|
ok, podrazumijeva, ne podrazumijeva... ::m''m:: mi smo ovdje kao žene-majke-kraljice na ovom forumu započele pisati o tome hodamo li goli pred djecom različite životne dobi kako bismo izmijenili iskustva... dakle netko veli da, netko ne... meni je u redu i poštujem i jedno i drugo... no onda nas odjednom pljusne post kojim se, da ne citiram sad, to proglašava seksualnim nasiljem, slijedom čega su forumašice koje se još uvijek ne skrivaju pred djecom jer su još mala, i to je sve jako bezbrižno i nevino, proglašene seksualnim uznemiravateljicama svoje djece... e tu je problem ... mislim da nije bilo nužno opaliti takav post curama ovdje koje spadaju pod ljude kojima se to definitivno podrazumijeva, već eventualno reći - meni to nije ok iz tog i tog razlioga! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
only love, only love can leave such a mark!!!!!!!
|
|
|
spašena
Povjerite se
Diplomirani ovisnik o pisanju

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #61 na: Siječanj 27, 2012, 15:39:25 » |
Odgovor
|
"to je sve jako bezbrižno i nevino, proglašene seksualnim uznemiravateljicama svoje djece... e tu je problem ."
dolpf aj mi molim te pomozi , evo citam sve tri strane sve ijedan komentar i nikako da nadjem ijedan citat i jednu recenicu gdje je iko ovdje prozvan I PROGLASEN DA JE SKESUALNO UZNEMIRIO DJECU, ALOOO TO JE VRLO IZBILJNA OPTUZBA... sem da svako brani svoje stavove,.,, ovdje je svako pisao svoje ,ali o vise stvari tako da je ispalo svasta...
a bas steta i bas ruzno sta nastane kako ljudi izvade iz konteksta,,, ili sw ja VARAM..ALI EVo citam svaki komentar i ne vidim... osim da je svatko iznio svoje stavove
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #62 na: Siječanj 27, 2012, 16:10:24 » |
Odgovor
|
Čini mi se kao da je došao trenutak da ovu temu zatvorimo. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #64 na: Siječanj 27, 2012, 18:05:49 » |
Odgovor
|
Neka je  bar dok nam cure druge ne obrane 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #66 na: Siječanj 27, 2012, 22:31:18 » |
Odgovor
|
ma mene strah da ce nepotrebno biti ruznih stvari, a tako dobar forum , sve drage zenice i lijepi savjeti, ovdje svako svoje tupi, ispalo bas ruzno, a u biti svi vise manje u nijansama isto pricaju... neki se rasplakali, ma ajmo cure bitti primjer drugima koji nas citaju i pustiti ovo... previse je foruma gjde se ruzne stavri govore, idemo swe izdici, ovjde su uistinu sve drag emame koje vole djecu i fala Bogu na diskusijama, bar nije dosadno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

|
 |
« Odgovor #69 na: Siječanj 27, 2012, 22:49:29 » |
Odgovor
|
Ma nebi on mljeko kao mljeko nego me tražio da sisa kad je vidio da seka stalno visi na sisi  i kažem ja njemu ma ti si veliki dečko ti to više neznaš  ma znam mama de da ti pokažem i ja šta ču pustim ga a on zagnjuri glavu u dekolte i izljubi me  ma reko vidiš da si ti to zaboravio  ma da ja sam veliki kaže i više me nije tražio 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
Zagrljaj je prekrasan dar – jedna veličina odgovara svima.
|
|
|
|
|
|
|
lela-sa
Povjerite se

|
 |
« Odgovor #72 na: Siječanj 29, 2012, 19:48:02 » |
Odgovor
|
Stvarno se i ja slažem da je tema otišla k vragu!  samo bih još da pitam smumu šta se ulaženja u brak tiče lela znam dosta njih koji su nevini ušli u brak. i ja sam imala samo 1 partnera (mog muža) i ponosim se s time......
je li se ovo odnosi i na tm?  Ako je, onda svaka čast njemu, mislim da pripada endemskoj vrsti nažalost.  Mislim, znam i ja dosta cura, ćak i onih preko 30g koje su brak dočekale nevine i ja im se samo mogu  ali za muškarce jednostavno ne vjerujem. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #73 na: Siječanj 29, 2012, 21:17:10 » |
Odgovor
|
ja znam par decki koji su nevini usli u brak , jako zgodni, pamenti , falkkultetski obrazovani i u vjeri odgajani,, tako da ih ima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #74 na: Siječanj 29, 2012, 23:16:44 » |
Odgovor
|
Lina i Sumama nije li pomalo ortodoksan takav stav?! Nije mi jasno kako ce to izgledati za nekoliko godina, kad dječja samosvjest i znatiželja isplivaju na površinu, kad se nađu u društvu vršnjaka? Kad nećete više moći kontrolirati što gledaju i slušaju?! Nije li vas strah kontra efekta?! Radije bih joj sad objasnila razlike među spolovima, pa joj pokazala i naučila ju da poštuje svoje tijelo, nego se u to upuštala u njenom pubertetu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
dolph
|
 |
« Odgovor #75 na: Siječanj 30, 2012, 09:20:54 » |
Odgovor
|
ako netko hoće ući nevin u brak to je super i svaka čast... bravo curama koje su ušla nevine u brak, al ja stvarno ne vidim kakve to veze ima s golotinjom pred djecom... osobno se slažem s ijenom da u doba pretjerane seksualne espliciranosti treba s djeteom graditi sustav povjerenja kad dođe ta dob da možemo o tome otvoreno pričati bez obzira na stav o nevinosti... i dalje naglašavam, ne znam za druge i baš me briga, ali se sa svojim četverogodišnjakom uredno mogu kupati bez da on ili ja osjeća sram ili da išta od radnji smatra neprimjerenim, dapače njemu je to igra i kupanje, srama nema i tijelo još ne doživljava kao bauk... i za bilo koga tko mi kaže da time traumatiziram dijete, neprimjereno se ponašam jer mu pokazujem spolne organe, a on nema izbora kažem samo:
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #76 na: Siječanj 30, 2012, 17:39:24 » |
Odgovor
|
molim vas da me dalje isključite iz rasprava i molim modere da izbrišu moj profil.  mislim da je možda malo pretjerana reakcija to što si napisala da se izbriše tvoj profil...  razmisli malo. svako ima pravo na svoje mišljenje i svako je svoje mišljenje i izrekao. nemoj se baš tako ljutiti... tebi je sad vjerovatno neki loš period i možda te malo više pogađaju rasprave... kad se malo središ nam se vrati, kao što si nam i napisala ovdje http://bebe-i-mi.com/forum/dobro-nam-dosli!/pozdrav-drage-moje/ a isto tako ako te nešto muči možeš nam se izjadati 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 30, 2012, 17:47:19 do zomato »
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
lela-sa
Povjerite se

|
 |
« Odgovor #77 na: Siječanj 30, 2012, 19:48:59 » |
Odgovor
|
I ja mislim da si malo prenaglila sa reakcijom  Svi ovdje imamo svoje vlastito mišljenje i iznosimo ga baš onako kako bi i u stvarnom životu da se znamo. Aj, dobro, govorit ću isključivo u svoje ime, dakle, niti sam imala namjeru da nečije mišljenje omalovažavam, niti da nekom nešto kontriram. Smuma, vjerovala ili ne, ja sam odgojena u jednoj vjerskoj porodici gdje su se uvijek znala pravila pristojnog ponašanja i sve što se kosi sa vjerom nije bilo podržano(alkohol, kocka, sex prije braka, preljub...). Možda sam ja izrod takve porodice/familije a možda samo živim u nekom drugom vremenu u odnosu na moju mamu, tetke... Kako sam već napisala, svaka čast svima koji u današnje vrijeme uđu nevini u brak(bilo iz razloga kućnog odgoja ili vlastitog stava prema tim stvarima), ja eto nisam...  a za to ne krivim svoju majku niti bilo koga već to pripisujem svojim 'ludim' godinama i situaciji u kojoj sam se tad našla kao i velika večina mojih vršnjaka. Ako ćemo gledati sa Božijeg stanovišta i vjere, znam i svijesna sam da je grijeh a ako ćemo gledati sa ljudskog stanovišta i života u kom mi danas živimo onda mogu reći da sam samo jedna u nizu griješnica jer sam ŽENA a ne BOŽANSTVO a griješiti je ljudski.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 30, 2012, 19:50:44 do lela-sa »
|
Evidentirano
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #78 na: Siječanj 30, 2012, 20:02:57 » |
Odgovor
|
koliko ja znam smuma je i sama rekla da se povlaci na neko vrijeme s foruma... vjerojatno ima dosta svojih briga ,cinjenica je : da je ovdje bilo ismijavanja nekih njenih stavova i uvjerenja..svakog bi to povrijedilo ko je imalo proveo vremena ovdje . ja ju razumijem jer sam shvatila da ide iz krscanskih stavova i ono gdje govori o hramu i tijelu skroz razumijem jer i sama nazocim Sv.Misi gdje upravo se govore o tome, ali posto se puno stvari izvuklo iz konteksta ispao je picvajz, svak ej tupio svoje svi mi imamo svoje pravo misliti jer svoje vrijednosti donosimo iz svojih obitelji, lela je dobro rekla svako svim zarom zastupa ono sta misli... vjerujem da ju je pogodilo i ponesto ovdje jer nije bilo fer komentara jer su aludirali na osobno ..mozda je ishitrena ,mozda nije , ne znamo, ali ako je imalo u teskoj situaciji sigurno joj nisu neki komentari pomogli da se osjeti bolje, .... ja ne poznajem puno smumu ali smatram da je jednako u pravu i ima pravo to tvrditi da svoju djecu odgaja na ovaj nacin i kao strucnjak za djecu tvrdim kao sto tvrdim da kupanje s djetetom u kadi ne moze izazvati posljedice po djetetuali ovdje se puno toga iskrivljavcalo i prezentiralo iz vlastitih ciopela pa je ispalo stvarno svasta, ZAPRAVO JE SPORAN TEKST O DFLANDERICE I TU SE POCELO IZVRTATI JAKO PUNO  ,mogu komotno argumentirati,ali evo prva cu postovati smumu pa je necuvise korisiti u raspravama kao sto je i trazila ja smao mogu reci da do nje imam respect radi vise stvari 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 30, 2012, 20:41:36 do spašena »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #79 na: Siječanj 30, 2012, 22:19:47 » |
Odgovor
|
Sumama meni se jako sviđa to sto imaš i stav i mišljenje na ovu temu  Ja sam o ovome počela razmišljati tek kad se otvorila tema  Nemoj se ljutiti na nas 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
dolph
|
 |
« Odgovor #80 na: Siječanj 31, 2012, 07:53:31 » |
Odgovor
|
puna podrška svima,  , ali mislim da je ishitrena reakcija, jer sam se iskreno, evo to tek sad kažem i ja našla uvrijeđena što je ovdje bilo napisano da zlostavljam, zanemarujem svoje dijete i pokazujem mu pišu iako on nema izbora  , pa nisam odmah brisala svoj profil... evo dokaz: "Navedene nepoželjne aktivnosti uzrokuju velike teškoće u emocionalnom razvoju djeteta, a narušavaju i kontinuitet normalna seksualnog razvoja te je dijete, suočeno s informacijama neprilagođenima njegovoj dobi, onemogućeno učiti o spolnosti vlastitim prirodnim ritmom. To može dovesti do zbunjenosti, uplašenosti ili traumatiziranosti te ostaviti neizbrisive posljedice na njegov seksualni život Ukratko, djeca nemaju izbora pristustvovati ili ne egzibicionizmu svojih roditelja Iako od počinitelja nasilja često i nema seksualnih namjera prema djetetu - u svakom slučaju postoji teški nemar i neshvaćanje djetetove autonomije i intime i uopće razvoja djeteta. " zašto se naše suprotno mišljenje ne poštuje, već nas se proglašava skoro pa čudovištima i onda se još pravite tošo, pa kažete ma di sam to napisala i kako ste to shvatili... ovo su prilično ozbiljne optužbe... a što se tiče gđe Buljan Flander o njoj imam izravne osobne informacije o radnjama prema svom djetetu koje bi se posramila svaka majka- koga zanima pošaljem pp!  najlakše se durit!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #81 na: Siječanj 31, 2012, 08:39:11 » |
Odgovor
|
Uh  Ova tema nije trebala do ovog dovesti  Smuma, mislim da se nemaš zbog čega ljutiti i tako reagirati  Imaš svoje mišljenje i zastupaš ga , kao i svatko ovdje na forumu. Nitko te neomalovažava  A tu smo da iznesemo svoja mišljenja... Ne bi bilo normalno da svi mislimo isto  Sto puta sam i ja imala suprotno mišljenje od većine pa nisam zbog toga tražila da me se briše  Mislim, da to nije razlog za takvu reakciju  Evo ti primjer Kreze, koliko je puta drugačije mislila od svih  Pa se nije naljutila i pobjegla 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #82 na: Siječanj 31, 2012, 08:43:23 » |
Odgovor
|
mislim da je smumi obobila kap na casu, izjavila je gore i prije da odlazi, a ovo ej sad bila samo kap , bar ja tako mislim... sve se vrti oko clanka flander i nije nitko nikoga optuzio za seks,zanemarivanje.. ja to vrlo jasno citam da ovdje zakvih optuzbi nema..osim da je clanak sporan..ne znam mislim da je tema jos u startu odvela na krivo i onda se smao zahuktavalo... gore sam navela sigurno ako je u osjetljivbom razdobljju da su je neki komentari pogodili ..
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 31, 2012, 08:44:35 do spašena »
|
Evidentirano
|
|
|
|
boa
Administrator

...tko tebe kamenom ti njega stinom....
|
 |
« Odgovor #83 na: Siječanj 31, 2012, 09:22:34 » |
Odgovor
|
no,no  sto ljudi sto ćudi  ,malo ste mi se zanile krenilo u pravu debaticu ,a kako nije skrenuto s teme nećemo primištat u debatni klub,a nećemo ni nikog brisat ,a nećemo se ne durit bezveze ,nije vridno  dalje  slobodno se skinem prid dicom i pustim da promotre šta ih interesira  lora je fascinirana cicama i jede puno kruha jer od njega će joj narast veeelike ko mamine  nino poviri ,ja prokomentiram kako mama nema pišu jer je žensko,on se nakesi i ode iz kupatila  isprid edija pazim jer ono,dečko ima curu,seksa se naveliko i nema smisla da gleda golu mater, to mi je već 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #84 na: Veljača 01, 2012, 12:00:37 » |
Odgovor
|
sinoć se ja tuširam a Leon na vratima pita : mogu ja piškiti? a ja sam iza zastora, i kažem možeš. i on završi i dođe: "samo da ti vidim sike  " 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #85 na: Veljača 01, 2012, 12:15:12 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #86 na: Veljača 01, 2012, 17:13:53 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|