Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: PORTAL

Str: 1 [2]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Fuj...bljak...ti si zločesta!!  (Posjeta: 537 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
eniky
Početnik u pisanju
*

« Odgovor #30 na: Veljača 14, 2011, 23:48:07 »
OdgovorOdgovor

evo Eninih faza,na neke zaista ludim tj ludila sam,sad sam se već i navikla
faza prva:mama,ja te jako puno volin ali si dosada(to mi ej neki dan rekla kada sam joj sto puta ponovila da se ne vozi biciklom po kući),mama maki se,odi kuhat,puti me na miju(jako frflja );
faza druga:jedno vrijeme je jako prostačila,pokupilo dijete od svoje okoline ::gtg::i jednu večer mm govori ena digni to,ona ga pogleda i kaže NEĆU,BOJI ME KUJAC aaff aaff i frajerica prekriži ruke onako sva važna,ne da smo ostali u šoku,naravno da smo se odvalili smijat,to je bila greška znam,iako nikad to kasnije nije ponovila;popizdila san,ti me zajebavas itd,ali hvala bogu to ju je brzo prošlo
faza treća:ne znam dali su vaši klinci imali takve faze ali trajalo je dugo,za sebe je govorila ne ja,nego u trećem licu znači.Ena je curica,Ena je dobra,Ena se igra,Ena želi ovo i tako sve ENA,ENA,ENA,ko bandić
u zadnje vrijeme imamo fazu super kulturnog i lijepog ponašanja.gdje god dođemo ona lijepo pozdravi,svi se čude,dobar dan,mislim učili smo ju to ali ono nekad nas stvarno šokira
pretpostavljam da će biti još faza
e da napomenem ima tek tri godine
Evidentirano

.....oko moje plavooooooooooooo....
 Str: 1 [2]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP "Veliki osmijeh" | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.
Minted Theme By Wdm2005 © 2008
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.048 sekundi uz 25 upita. (Pretty URLs adds 0.007s, 2q)