Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: PORTAL

Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Susjedi  (Posjeta: 514 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Josipaorama
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
*

« na: Ožujak 30, 2011, 14:36:31 »
OdgovorOdgovor

Da li imate s njima korektan susjedski odnos ili se možda uopće ne poznajete ?
Netko možda ima i neprijateljske susjedske odnose  a netko sa susjedom ispija kavicu ?
U kakvom ste odnosu sa susjedima? 
Evidentirano
kika
Moderator

« Odgovor #1 na: Ožujak 30, 2011, 14:56:41 »
OdgovorOdgovor

samo smo na "Dobar dan" ili 2 usputne rijeci i to je to  , susjed je mladic nelos , igra rukomet, od prije par mjeseci je tu  ali ga cesto i ne vidjam, cesce ga vidim na motoru nego doma  , upita nas kad oce slavit jel nam smeta buka i tako to i mi njega ako cemo rostiljat na balkonu ako ima robe da mu se susi da ju sklone i tako, nemamo problema nekih, prije su bili neka familija  , sreca pa su odselili 
Evidentirano
antoniasb

« Odgovor #2 na: Ožujak 30, 2011, 16:53:01 »
OdgovorOdgovor

ove iznad bi najradije zadavila koji su to luđaci  viču,lupaju,svađaju se...nekad pomislim kako je čudo da mi još nisu propali kroz strop a stara i njena mama još tresu tapete kroz prozor tako da je to luda kuća kada mi je prozor otvoren i uleti mi njihova prašina i dlake  mislim da me prošli put cila zgrada čula kako sam se derala Roll Eyes i unatoč tome što smo ih prvo lipo zamolili da to ne rade nije urodilo plodom 
Evidentirano
krezumica
Pozitivno negativan lik

True story, bro ... :P

« Odgovor #3 na: Ožujak 31, 2011, 00:51:53 »
OdgovorOdgovor

Moji najbliži i najgori susjedi su svekiji i šogorica, kat ispod nas Roll Eyes .
No, dobro ... prvi susjedi s lijeve strane naše kuće su MM-ova teta i njezina familija, a prvi susjed s desne strane nalazi nam se na 300 m i to je jedan dečko, doduše od kojih 40-ak godina , koji živi sam sa svoja dva pesa.
S MM-ovom tetom i familijom smo si super, a i sa solo dečkom smo OK, ali! Mislim, OK, on je dobrica i simpatičan tip, ali ta svoja dva pesa pušta da nekontrolirano šeću okolo! Najmanje zlo je kad dođu i poseru nam se u voćnjaku i vrtu di uzgajamo povrće , a puno gore je kad se ti isti živčani i prgavi pesi naseru nasred ceste pred njegovom kućom i reže spremni skočiti na svakoga tko prođe ulicom. Jednom su napali Franju i mene , a kad je MM tog susjeda pobrao na red, rekao je "ma neće vam oni ništa, oni su dobri"...

Općenito, susjedi u cijeloj ulici su OK - svi se znaju, pozdravljaju se, pomažu jedni drugima kad trebaš kaj, idu jedni kod drugih na kavice, ma stvarno super - ali samo starosjedioci, oni iz vremena kad su se u ovom kvartu gradile male obiteljske kućice.
Ovi novopečeni kaj su se doselili u tajkunare, pardon, urbane vile Roll Eyes , u zadnjih 10 godina, nemaju ni toliko kulture da ti odgovore na "dobar dan" kad prođeš kraj njih ...
Evidentirano

Franjo 27.09.2007.
Tomislav 17.09.2010.
Ijena
Administrator

« Odgovor #4 na: Ožujak 31, 2011, 07:48:16 »
OdgovorOdgovor

S velikom većinom sam samo na "Dobar dan", susjeda odmah do našeg stana je uvijek tu ako treba uskočiti i pomoći  , no susjed u zgradi prizemno mi je na piku od kad smo došli  Ta seljačina psa vječito drži bez povodca (pas nas je jednom i napao  ), a uz to parkiranje je ispred zgrade zbog njega i njegove žene postalo nemoguća misja 
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

unicorn

« Odgovor #5 na: Ožujak 31, 2011, 09:34:47 »
OdgovorOdgovor

antonia i mi vičemo i svađamo se ponekad, a sad dal lupamo  mislim da ne (tu i tamo kad se djeca bacaju po podu u igri) 
uglavnom, s većinom susjeda smo na ''dobar dan'' s nekima i malo više pričamo, osim kretenuše iznad nas, nju ignoriramo i nikad ne pozdravljamo 
a već druga baba koja je bila u stanu ispod nas je valjda otišla i sad se stan preuređuje pa neznam tko će doći tu živjeti (mm se šali i kaže da smo obje babe stjerali u grob - ali nismo nije ni jednom bilo smrtovnice 
uglavnom, s nikim od susjeda ne pijem kavu 
Evidentirano

zomato
Super moderator
*

moje najdraže

« Odgovor #6 na: Ožujak 31, 2011, 09:47:27 »
OdgovorOdgovor

ne poznajem susjede, ne zanimaju me. 
samo prve do mene pozdravljam jer imaju pečenjaru pa jedino s njima imam neki "kontakt".
Evidentirano

Don't dream your life, live your dreams!
Dani
Moderator

« Odgovor #7 na: Ožujak 31, 2011, 09:51:49 »
OdgovorOdgovor

mi s našim susjedim praktički nemamo nikakvog kontakta 
zato što su to kuće pa se skoro nikad ne sretnemo 
Evidentirano
mlana

« Odgovor #8 na: Ožujak 31, 2011, 10:01:47 »
OdgovorOdgovor

U pravilu smo na dobar dan sa svima. Jedino prvi susjed do nas (onaj gay) s njim smo si bolji.
Imamo ključ od njegovog stana da mu hranimo ribice kada ga nema.
Evidentirano

Lana, 7.9.2000.
Lovro, 25.4.2006.
Josipaorama
Super moderator
*

« Odgovor #9 na: Ožujak 31, 2011, 10:05:37 »
OdgovorOdgovor

Mi smo sa susjedima na dobar dan  S nekima nekada malo popričamo kad se sretnemo ispred zgrade i to je to 
Ima ova jedna što se uvaljivala da se družimo .... ima malo djete pa kao da se djeca druže al nije se uspjela uvaliti.... ako se sretnemo ispred zgrade djeca se malo poigraju i svatko svojim putem 
Samo s jednom susjedom se posjećujem jer mi je ženska ok.  Ima dva malca pa nekad ona dođe do mene, a nekada ja do nje... al i to nije češće od jednom mjesečno 
Evidentirano
antoniasb

« Odgovor #10 na: Ožujak 31, 2011, 19:48:06 »
OdgovorOdgovor

antonia i mi vičemo i svađamo se ponekad, a sad dal lupamo  mislim da ne (tu i tamo kad se djeca bacaju po podu u igri) 
pa neznam koliko glasno to radite ali ovi mi redovito probude marina ,lupaju pa se djeca svađaju pa plaču a ona se dere na njih tj. urla pa mala izleti iz stana i lupa vratima pa se deru po portunu ... ma luda kuća  sa ostalima smo na dobar dan
Evidentirano
unicorn

« Odgovor #11 na: Ožujak 31, 2011, 22:42:14 »
OdgovorOdgovor

a ne, mislim da ne vičemo tako da bi mogli probuditi tuđe dijete dok spava, ali kad se klinci noću probude plačući, sigurno probude susjede, al kaj ja mogu, najbolje da ja želim da mi se djeca noću bude i probude i mene i susjede  Roll Eyes
a tijekom dana nas sigurno susjedi mogu čuti da vičemo, samo mi ne nabijamo vratima ni ne udaramo ni ne urlamo po stubištu 
Evidentirano

nevera

Moj je život moja igra, koju igram kako znam...

« Odgovor #12 na: Travanj 12, 2011, 18:26:40 »
OdgovorOdgovor

Meni je Zg baš odličan grad zbog toga što ne moraš znati prvog susjeda ako ga ne želiš!! Svi živimo puno brže nego u manjin sredinama i praktički se ni ne vidimo!

Ja sad za susjede doslovno imam jedno 6-7 frajera od 20-30-svi studoši iliti mladi ljudi i mi sa klincem!
Tako ako koja oće doći na kavu 

Sa jednim smo super jako pristojan-čak je navratia pitati jel smeta ako će malo slaviti ročkas pa će biti društvo(živi dva kata iznad) i da neće dugo bućiti,super lik!

Još jednog pozdravljan- ali zato jel je on mene počeo Roll Eyes

ostale ne...............

ali imam ok ljude iz susjednih zgrada 
Evidentirano

DANCHY2

« Odgovor #13 na: Travanj 27, 2011, 21:52:52 »
OdgovorOdgovor

mi smo u neboderu i dugo mi je trebalo da opče pokopčam ko su mi susjedi.uz pelu i izlazak s njom sam skužila da ima dosta mlađih s klincima i da su zapravo i oni stari skroz ok.u početku me ispilila predstavnica stanara i mislila sam da su svi zli,al nisu.sa svima smo ok,djeca se međusobno super slažu tak da si idemo i na dječje rođendane.kave ne ispijamo jer to baš i ne volim i nemam ni vremena za to,al širom kvarta imam prijatelje s kojima se povremeno posječujem
Evidentirano
lela-sa
Povjerite se

« Odgovor #14 na: Travanj 27, 2011, 22:45:10 »
OdgovorOdgovor

Ja sam sa cijelim susjedstvom ok i naravno nikada ne prodjem bez pozdrava. I mi zivimo u kuci tako da se ti medjususjedski odnosi puno vise ocituju nego po stanovima gdje se svako zatvori u svoju gajbu i nema kontakta sa ostatkom naroda okolo.  Imamo samo jednu porodicu sa kojom povremeno popijemo kavu ili bacimo rostilj. Prijatno sam se iznenadila kada mi je mama bila bolesna, mislim da je cijelo susjedstvo doslo u posjetu. Meni je to bas ljudski cin jer dovoljno smo u zadnje vrijeme postali sami svoji pa mi je drago da da jos uvijek ima ljudi koji drze do reda i obicaja. 
Evidentirano
stella

beeeeeeeeeeeee

« Odgovor #15 na: Svibanj 08, 2011, 13:26:41 »
OdgovorOdgovor

Sa svima se pozdravim a družimo se samo sa dvije obitelji iz susjedstva. Nemamo nekog pretjeranog doticaja sa susjedima i kad mi netko spomene ime i prezime ja najčešće nemam pojma o kome se govori (ali da mi pokažu kuću onda bi znala).
Evidentirano

7.9.2006
20.10.2008
neli
Počasni član
*

mamine ljubavi....

« Odgovor #16 na: Svibanj 09, 2011, 00:08:55 »
OdgovorOdgovor

poznam samo susjede s kata    i s njima se pozdravljam, ništa više (manje više su to sve stariji ljudi pa i nemamo puno zajedničkog) ove druge uopće ne poznam...... vidim ih tu i tamo i to je to  koliko sam skužila u cijeloj zgradi ima samo jedno dijete (kat iznad mene) koje nikad nisam ni vidjela 
Evidentirano

...tu sam da ti nadu vratim, ako padneš, da te uhvatim...
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP "Veliki osmijeh" | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.
Minted Theme By Wdm2005 © 2008
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.281 sekundi uz 41 upita. (Pretty URLs adds 0.014s, 2q)