|
|
|
Šmubulica
|
 |
« Odgovor #1 na: Rujan 06, 2010, 10:05:39 » |
Odgovor
|
Neko kvalitetno vino, imaš ih predivno dekoriranih u drvenim kutijama, naravno ako piju vino  i cvijeće za gospođu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #2 na: Rujan 06, 2010, 10:06:23 » |
Odgovor
|
Večericu u restaču...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
Dani
Moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju

|
 |
« Odgovor #3 na: Rujan 06, 2010, 10:17:29 » |
Odgovor
|
slažem se s ijenom  ako su bliži onda tako nešto ili poklon bon u welnessu a ako nisu onda vino i cvijeće 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #5 na: Rujan 06, 2010, 16:44:04 » |
Odgovor
|
Eh to ti je tako teško reći, evo mm i ja u petak slavili 5. godišnjicu braka i dobili više-manje što mo htjeli i naručili jer su nas svi pitali što želimo-trebamo, a sami smo si kupili fritezu novu jer se stara pokvarila... dakle dobili smo stolnjak, plahtu za bračni krevet s gumicom i ručnike, od tupperware-a nešto što sam htjela, čaše za vino, i pića dosta... A moja preporuka ti je od malih kućanskih aparata ako što trebaju - jer je to za oboje (mikrovalna, friteza, mesoreznica...), komplet čaša i piće uz to, komplet bešteka, neki jeftiniji parfemi u varijanti za nju i njega u kompletu (pod jeftiniji mislim na one cca 200 kn po komadu), ogrtači za poslije tuširanja....drugo se sad nemogu sjetiti ::m''m::
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #8 na: Rujan 06, 2010, 21:45:09 » |
Odgovor
|
ma ja si mislim da će si za toliku godišnjicu sami priuštiti neku večeru za sebe ili vikend putovanje pa da to sami proslave, a što drugo preporučiti a da bude i za nju i njega skupa  mislim ja sam predložila i druge stvari izuzev kućanskih aparata  , ali Kika nema Danchy pa da im napravi unikatni poklon koji bi po mom mišljenju bio pri samom vrhu izbora 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
zomato
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #10 na: Rujan 15, 2010, 07:44:02 » |
Odgovor
|
e, baš sam neki dan kontala šta ste na kraju kupili... ma super, sasvim u redu poklon 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #11 na: Rujan 15, 2010, 08:07:27 » |
Odgovor
|
Bitno da si se toga riješila 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|