|
|
|
bela
Gost
|
 |
« Odgovor #1 na: Studeni 29, 2007, 14:13:50 » |
Odgovor
|
Moja njastarija frendica je poznanica pola mog zivota a pola anjbolje frendica. jedna od 3. ostale dvije su iz osnovne skole. ako se i ne vidimo prode neka sms poruka ili mail, ili kava.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
MonaLissa
Fata viam invenient
Administrator
Diplomirani ovisnik o pisanju

Fas est et ab hoste doceri
|
 |
« Odgovor #2 na: Studeni 29, 2007, 14:14:26 » |
Odgovor
|
Ma u kantaktu jesam al ne druzimo se bas previse. Kad se sretnemo popricamo malo i to je to.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
majka
Svakodnevno piskaralo

|
 |
« Odgovor #3 na: Studeni 29, 2007, 14:15:09 » |
Odgovor
|
Ja sam se uglavnom razo?aravala u prijateljstva pa tako ona koja mi je bila prijateljica je za mene sada samo jedan prolaznik.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ne dao bog dugog cekanja i kratkog trajanja.
|
|
|
trinidad
Često pišem

Tamo gdje je najljepše
|
 |
« Odgovor #4 na: Studeni 29, 2007, 14:15:45 » |
Odgovor
|
sa prvom prijateljicom u životu ( ona mene zna od kad sam se rodila ) sam si još uvijek dobra iako je kontakt malo rije?i jer živimo 650 km udaljene jedna od druge sa svojom najboljom frendicom se znam iz 1. osnovne i još smo danas naj, naj uglavnom ve?inu svojih najdražih frendica i frendova znam barem pola svog života
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nivea
Gost
|
 |
« Odgovor #5 na: Studeni 29, 2007, 18:13:03 » |
Odgovor
|
ma to je žalosno prije ste bili tako dobri a onda jednostavno nema vremena ni da jenom mjese?no kaže kako je a kamoli šta d
rugo.....mislim da se je prepoznala ako ovo bude ?itala....... a ostale tri jedna je u njema?koj pa se ne?ujemo,a sa druge dvije se sretnem jednom godišnje jedva da se prepoznamo....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Karlova mama
|
 |
« Odgovor #6 na: Studeni 30, 2007, 13:27:06 » |
Odgovor
|
Ma u kantaktu jesam al ne druzimo se bas previse. Kad se sretnemo popricamo malo i to je to.
Ovako je i kod mene, zivot nas je nazalost razdvojio. Ali za neke slucajeve, osobe mogu se potpisati i pod majku 538
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
stella

beeeeeeeeeeeee
|
 |
« Odgovor #7 na: Siječanj 13, 2008, 15:01:20 » |
Odgovor
|
Mislim da svako razdoblje donosi neke nove prijatelje. Ponekad najbolja prijateljstva iz djetinjstva rijetko funkcioniraju kada odrastemo. I danas vidim neke svoje prijatelje ali sve ostaje na pozdravu ili usputnoj kavici.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
7.9.2006 20.10.2008
|
|
|
|
Angie
|
 |
« Odgovor #8 na: Siječanj 14, 2008, 13:39:44 » |
Odgovor
|
Nisam s nikim posvađana, kada se sretnemo popričamo, ponekad padne neka kavica, ali to je to. Jedostavno smo se razdvojili i svatko je krenuo svojim putem. I mislim da je to u redu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Bubamara

Romantična kreativka
|
 |
« Odgovor #9 na: Siječanj 17, 2008, 00:16:17 » |
Odgovor
|
S nekima sam u kontaktu,al ne baš previše,a ostale kad sretnem,malo popričamo i to je to.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Osmijeh je najbolji poklon,jedna veličina odgovara svima!!!!!!!!!!!!!!!!
LUCIJA & DOMAGOJ
|
|
|
bluebell
Često pišem

|
 |
« Odgovor #10 na: Ožujak 03, 2008, 12:25:12 » |
Odgovor
|
ja svoje prijateljice iz djetinjstva nisam dugo vidjela i jako mi je zao zbog toga  zivim daleko od njih ali kad odem tamo obavezno cu ih da posjetim,cujemo se porukicama ali rijetko ipak je vrijeme i daljina ucinila svoje mada ostaje onaj nas period zivota koje smo proveli zajedno i koji nikad necu zaboraviti.... ma volim ih punooooooo 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 12, 2008, 13:32:27 do Marre »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Manita
|
 |
« Odgovor #12 na: Ožujak 18, 2008, 19:53:27 » |
Odgovor
|
ovako i kod mene
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #16 na: Listopad 22, 2008, 09:59:29 » |
Odgovor
|
u djetinjstvu smo imali veliku ekipu, svi smo se skupljali svaki dan, nas 20-ak, prije škole, poslije škole, vikendom po cijele dane i bilo nam je super. mislili smo da je to zauvijek, i da se nikada nećemo razdvojiti. to je u ono vrijeme bilo normalno, nismo bili otuđeni ko današnja djeca, nismo imali kompjutore ni slično, igrali smo se vani, na zraku i bili smo sretni. no dobro, živjela sam na selu, u maloj sredini i to je bilo normalno. imali smo livade i šume samo za sebe, automobili nisu često onuda prolazili, krali smo voćke sa stabala i živjeli svoje djetinjstvo najbolje što smo mogli. i onda smo odrasli. i nestalo je sve. ostali su pozdravi u prolazu i jedna jedina najbolja prijateljica s kojom sam i danas u kontaktu. nije mi žao. tako je trebalo biti, život ide dalje. žao mi je što moje dijete najvjerovatnije neće to doživjeti, sve ide prebrzo i nije više kao nekad.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
DaNy
|
 |
« Odgovor #17 na: Listopad 22, 2008, 13:34:05 » |
Odgovor
|
zomato ovako je isto bilo i kod mene iako sam odrasla u gradu, sve je istina što si rekla baš sam jučer prošla pored parkića gdje smo se kao klinci igrali svaki dan, po ljeti i po zimi, kiši, suncu... sjetila sam svojih prijatelja i prijateljica iz djetinjstva, sve je isto, tobogan, ljulje, penjalice, pješćanik, al ni jedno jedino dijete  i kažem ja mojim starcima kako je u naše vrijeme taj parkić bio pun, puncat djece, svakodnevno, a danas zjapi prazan 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ekscentrična.romantičarka
Svakodnevno piskaralo

|
 |
« Odgovor #18 na: Listopad 22, 2008, 14:20:39 » |
Odgovor
|
iz djetinjstva sam imala jednu jako dobru prijateljicu,od 1.osnovne do unazad skoro godinu i po,svašta smo zajedno proživjele, ali jedna osrednja svađica naizgled banalna ali meni je otvorila oči,da to više nije to i da smo misli nekako prerasle to prijateljstvo,taj odnos što smo imale. čudno je to.još uvjek se tu i tamo(doduše rijetko) čujemo ili smsamo i ako nešto trebam rado bi pomogla i ja također ali prijateljstvo se rasplinulo..razvodnilo.. tužan je to osjećaj..al štaš ..idemo dalje..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
gordana28

D & G & F
|
 |
« Odgovor #19 na: Siječanj 06, 2009, 09:53:43 » |
Odgovor
|
imam par prijateljica jos iz vrtica  i stvarno mi je drago zbog toga jer se poznajemo u dusu...a ove ostale su mi isto drage iako se krace znamo(krace....hm...15-ak godina)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Prvi sam te poljubio,oko moje plavo. Ime sam ti nadjenuo i srce ti dao.
|
|
|
|
DANCHY2
|
 |
« Odgovor #20 na: Siječanj 06, 2009, 12:59:10 » |
Odgovor
|
imam par prijateljica iz kvarta gdje smo odrasle i danas smo uredno u kontaktu ,mada se ne uspijemo vidjeti češće.To su mi baš drage osobe
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
drdanijela
|
 |
« Odgovor #21 na: Veljača 03, 2009, 18:52:35 » |
Odgovor
|
imam jednu frendicu sa kojom sam dobra još od 1. osnovne, samo šta se danas rjeđe viđamo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nunchica
|
 |
« Odgovor #22 na: Veljača 03, 2009, 18:56:00 » |
Odgovor
|
Imam jednu prijateljicu koju znam,tako reć,od rođenja,cijeli život se družimo i jednu sa kojom sam prijateljica od prvog osnovne .Družimo se često i jako mi je drago zbog toga 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Meggi
|
 |
« Odgovor #23 na: Veljača 03, 2009, 20:04:06 » |
Odgovor
|
nazalost frendica od rodenja(,nasi tate od malih nogu najbolji prijatelji,kasnije i mame,pa su bili kumovi vjencani,)zivjeli smo 2 kuce u ulici,imali vikendicu jedna do druge,isli i os zajedno.kasnije se vise nismo druzile al vjerujem imali smo lijepa sjecanja,je prije 10 god,u njenoj 20-toj poginula.tako da eto taj dio mog zivota je tuzan i nemam tako nekog vise medu prijateljima iz djetinjstva.a imam frendice iz osnovne sa kojima se vidam i cujem,ne precesto jer nas je zivot odnio na druge strane.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
dalija99
Početnik u pisanju
|
 |
« Odgovor #26 na: Veljača 18, 2011, 07:50:04 » |
Odgovor
|
prijatelje iz djetinjstva rjetko vidam kad se sretnemo popijemo kavicu popricamo i to je to.samo sam sa jednom frendicom dobra od vrtica ali se rjetko vidamo ,zbog obaveza koje imamo i jedna i druga,cujemo se u zadnje vrjeme i posjecujemo se cesce u zadnje vrjeme mozda zbog toga sto je moj brat poceo hodat s njenom sestrom mozda budemo i familija, 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|