|
lena_p
|
 |
« Odgovor #30 na: Veljača 09, 2009, 23:25:22 » |
Odgovor
|
Ovisi o gostima,neki su mi uvijek dobrodošli pa i planove zbog njih mogu promijenit  a neki i kad se najave mi idu na živce  slažem se 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Meggi
|
 |
« Odgovor #31 na: Veljača 10, 2009, 08:09:35 » |
Odgovor
|
bas i ne volim nenajavljene goste,jer mrzim da sam nespremna
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Palcica
Često pišem

|
 |
« Odgovor #33 na: Ožujak 10, 2009, 11:53:48 » |
Odgovor
|
Ovisi o gostima,neki su mi uvijek dobrodošli pa i planove zbog njih mogu promijenit  a neki i kad se najave mi idu na živce  Upravo tako! Neki dan ja baš sjela kod prijateljice kojoj sam se najvila da ću doći kad meni zvoni mobitel i zove me jedna XX da bi došla kod mene. Ja joj kažem da sam u gostima i da sam taman stigla, a ona će meni da bi ona samo malo bila kod mene jer joj baš danas zgodno. Možeš zamislit, ona je mislila da ću se ja zbog nje vratiti doma. Nisam htjela i rekla sam joj da dođe drugi dan. Ima nas svakakvih.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
neli
Počasni član
Diplomirani ovisnik o pisanju
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #34 na: Ožujak 13, 2009, 19:03:37 » |
Odgovor
|
mrzim neplanirane goste, ma ko god to bio! Nevolim kad mi netko samo bane nenajavljen, a ja sam recimo, nešto planirala, nekud otići ili jednostavno prileći  to stvarno nevolim, i uvijek ljudim akažem da se najave bar taj dan kad žele doći, ako ne prije. Kad mije mali bio manji, imala sam na vratima vanjskim, obješeno kao ono u hotelima "ne smjetaj" samo je na mome pisalo "molim mir! mama i beba spavaju" i to bi ljepo objesila na vrata popodne, tako da se nitko nije usudio pozvoniti. Isto tako, ja kod nikog neidem nenajavljena, pa tako nevolim ni da se kod mene dolazi. Nikad neznaš jesu ljudi šta isplanirali za taj dan.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DaNy
|
 |
« Odgovor #35 na: Ožujak 13, 2009, 19:50:57 » |
Odgovor
|
Isto tako, ja kod nikog ne idem nenajavljena, pa tako nevolim ni da se kod mene dolazi. Nikad neznaš jesu ljudi šta isplanirali za taj dan.
slažem se s tobom, ja se uvijek najavim ako idem nekome, obavezno, kao prvo da uopće vidim da li su kod kuće, da ne dođem pa da poljubim vrata, isto ne volim doći nekome, a ono puna kuća gostiju, pa makar to bili moji starci, sestra..... a meni je samo dovoljno da znam barem pola sata ranije da će mi neko doći, da budem pripremljena, da ne bude drlog, da budem normalno obućena  a i ako mi nečega fali u kući da još stignem otići kupiti, pića, grickalica.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
pcelica
Često pišem

|
 |
« Odgovor #36 na: Ožujak 16, 2009, 14:43:27 » |
Odgovor
|
A ja se bas maloprije mislim da otvorim ovu temu jer sam od proslog tjedna  Subota navecer 18:30 sjedimo za vecerom(tek sto smo poceli)neko kuca... Dosli ljudi da nas vide.... aaff I odmah s vrata,,Necemo mi dugo evo samo malonavratili da vidimo sta radite,, Ma nije mi vazno hoces li doci 5 min ili 55 minuta pokvarili ste nam veceru,dijete sam trebala spremat za spavanje,vikendje i imala sam milion drugih planova.... Srijeda sjedimo za ruckom(djeca dosla iz skole)susjedi belgijanci (iz bivseg mjesta)evo mi dosli na kavu da vas vidimo... A moj mali zvrk je upravo to jutro posarao po dvosjedu i ja sve jastucice poskidala da perem...ma uzas Nevolim to...neidem nikome ne najavljena i necu da mi dolaze bez najave.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Zivi svaki dan kao da je posljednji... jednom ces ipak biti u pravu.....
|
|
|
|
|
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

|
 |
« Odgovor #38 na: Ožujak 25, 2009, 22:42:08 » |
Odgovor
|
ja se svima najavim kad nekuda idem pa ocekujem isto.....nenajavljivanje oprastam samo svojoj kumi koja zivi daleko daaaaaaleko pa mi se pojavi kad bi ju najmanje ocekivala uvjek me ugodno iznenadi....ali svi ostali  kad vidim da mi netko dolazi zgrabim torbu jakne sve sto mi padne pod ruku i onako s vrata ih se rjesim il kad sjednu ponudim ih kavom pa uzmem telefon da kazem da cemo malo zakasnit na vec dogovoreno mjesto(to radim onima koji imaju imalo razumjevanja)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
Zagrljaj je prekrasan dar – jedna veličina odgovara svima.
|
|
|
Amy
Početnik u pisanju
|
 |
« Odgovor #39 na: Lipanj 26, 2009, 23:24:53 » |
Odgovor
|
moj najčešći neplanirani ( i neželjeni) gost je bila moja svekrva... ona je znala banut u svako doba
i kod mene 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Tyana
|
 |
« Odgovor #41 na: Srpanj 12, 2009, 09:38:25 » |
Odgovor
|
Nemam neplanirane goste  Uvijek se svi najave,pa bar 10 minuta prije,i to mi je u redu.Nema problema da itko dode,pa i da mi poremeti planove,ako se najavi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Iskustvo je nesto sto imas kad ti vise netreba.
|
|
|
|
|
|
DaNy
|
 |
« Odgovor #43 na: Srpanj 14, 2009, 22:31:59 » |
Odgovor
|
moji jedini neplanirani gosti su uvijek svekar i svekrva  i ne vrijedi im govoriti da se jave prije nego dođu svi ostali mi uopće ne smetaju, ko god da dođe dobro je došao, al ovi matorci 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #45 na: Rujan 17, 2010, 07:02:37 » |
Odgovor
|
užas kika... ne razumijem kako netko može biti baš toliko nekulturan 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #46 na: Rujan 17, 2010, 08:11:11 » |
Odgovor
|
 baš bezobrazno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
|
|
|
|
mrvica.
|
 |
« Odgovor #49 na: Rujan 17, 2010, 09:20:04 » |
Odgovor
|
ajme aaff kakvih sve ljudi ima, nemogu vjerovati da netko nema ni malo osjećaja za tuđu privatnost 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Shoot for the moon. Even if you miss it you will land among the stars.
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #50 na: Rujan 17, 2010, 09:23:22 » |
Odgovor
|
ajme kika  aaff sljedeći put kad se mm bude čuo s njima, im recite da u subotu niste doma  Dani  Kika a da se pravite da vas nema doma, muž neka isključi mob. i šutite, tišina kao da vas nema, pa skuže da vas nema i odu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #52 na: Rujan 17, 2010, 09:41:50 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #54 na: Veljača 02, 2012, 20:42:02 » |
Odgovor
|
dakle najblizi ljudi mogu uvijek doci kod mene ako sam doma i naravno oni obicno pitaju jel mi pase ili ne, stosam uviejk iskrena s njima,ali u principu u svijetu mog covjeka i mene mi se redovito najavimo nekoliko dana prije ili dan prije, te sito ocekujem od drugih ljudi,,, tako funkcioniramo, glede najblizih , moja kuca je njihova kuca
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|