Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: PORTAL

Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: kriminalci-bivši i sadašnji  (Posjeta: 1409 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
boa
Administrator
Diplomirani ovisnik o pisanju

...tko tebe kamenom ti njega stinom....

« na: Rujan 16, 2010, 22:00:25 »
OdgovorOdgovor

i curke    znate li nekog kriminalčića,obijanje kladionica,dilanje,ubojstvabla-bla (naravno ne mislim na pedofilčine) ili neke što su bili,pa se opametili      kakav odnos imate s njima,mislite li da se stvarno opamete bivši zatvorenici il su dobri do prve prilike  ,imate li povjerenja u njih...

........ ja upoznala tipa(žena mu rodila kad i ja nina,bile cimerice misec dana u sobi),družili se onako,povremeno, s dičicom,kad ono  aaff   izaša članak u novinama,evo vam dio;
Citat:

Ubojica s Marjana dilao za vrijeme bijega iz zatvora

došao na splitski Marjan pokraj crkve Gospe od Sedam Žalosti gdje ga je s leđa zatukao udarcem kamenom u glavu. Poznavali su se otprije, a ---- ga je ubio kako bi se domogao njegova automobila Alfa Romeo, jeans jakne, fotoaparata, cigareta i parfema. Tijelo nesretnog ----- nađeno je nakon 29 dana ispod srušenog bora.

zaledila mi se krv ........... simpatićan tip,a tamo nekog zatuka kamenom 
Evidentirano

Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
unicorn

« Odgovor #1 na: Rujan 16, 2010, 22:08:56 »
OdgovorOdgovor

uh, susjed kod mojih roditelja je dok sam ja bila dijete golim rukama ubio svoju ženu, pijanac i totalni propalitet, bio je davno na Golom otoku u zatvoru, a za ubojstvo žene nešto malo i najnormalnije hoda svijetom, jer ima neku žutu knjižicu ili kaj već da je ''bolestan'' i i dalje je stalno pijan,ma ološ živi, mrzim ga koji je to debil
a iznad mojih roditelja u stanu živi diler i narkoman, i policija svako toliko dolazi kod njega, pa i on ode u zatvor, pa izađe, pa opet...ma kreteni sve od reda 
Evidentirano

Ijena
Administrator

« Odgovor #2 na: Rujan 17, 2010, 08:15:53 »
OdgovorOdgovor

Ja ih zanam dosta   bivši, bivši je i sad u zatvoru  Roll Eyes ali ne zbog ubojstva, već kamatarenja  
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

kika
Moderator

« Odgovor #3 na: Rujan 17, 2010, 08:18:46 »
OdgovorOdgovor

U Sibeniku mi prvi susjed bio diler i nemili kriminalac, al tadasnja cura mu bila simpaticne zenskica al smo se javljale samokad on nije u blizini,on se naravno isto uvijek javljao i kratko popricao, culi smo i kako je tuka i sl., dobili su curicu, dok nije pocela policija dolaziti, njena familija mu prijetiti, po noci kojekakvi tipovi bi dolazili mu na vrata po "posiljke" i sl.  aaff i onda jos kad sam vidila u novinama mu sliku  aaff  aaff i kad sam procitala još početkom 90-ih u Šibeniku je postao poznat nakon prometne nesreće u kojoj je poginula jedna mlada djevojka, a koja je ispala iz njegova automobila. On ju je, govorilo se, jednostavno ostavio na cesti i ona se smrznula i  umrla    
 2004. godine svojom se hondom punim gasom na šibenskom gradskom predjelu Vidici na semaforu zabio u renault clio koji mu je oduzeo prednost.

Svjedoci su tada tvrdili da je letio nekih 20-ak metara, a kad je obliven krvlju pao na asfalt, prvo što je upitao bilo je je li mu sve u redu s nogama i rukama, za glavu nije bilo bitno. Svjestan je bio da je vrlo lako mogao ostati invalid.
Ima je prijava od narušavanja javnog reda i mira, nasilničkog ponašanja, napada na službenu osobu, do zlouporabe opojnih droga, prijetnji i pokušaja ubojstva.Mogla bi pisat do sutra koji je drama tu bilo sta sam vidila na svoje oci, bio je pravi melem odselit se odatle 
« Zadnja izmjena: Rujan 17, 2010, 08:24:47 do kika » Evidentirano
Josipaorama
Super moderator
*

« Odgovor #4 na: Rujan 17, 2010, 08:27:17 »
OdgovorOdgovor

Meni su prvi susjedi dok sam bila u Dubrovniku bili dileri .....  nji trojica 
Nismo se baš družili  Došli bi nam samo ako treba pomoći neki muški posao u kući uraditi.... Tu su mi bili ok... uvijek spremni za pomoći 
A ovako, kad se sretnemo vanka, malo stanemo i popričamo..... dobrosusjedski odnosi  ... i to je to 
Evidentirano
Ijena
Administrator

« Odgovor #5 na: Rujan 17, 2010, 08:34:07 »
OdgovorOdgovor

Eh da i jedan od najboljih frendova je isto u zatvoru, e on je dilao  Roll Eyes
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

lela-sa
Povjerite se

« Odgovor #6 na: Rujan 17, 2010, 08:48:52 »
OdgovorOdgovor

::m''m:: znam samo jednog poznanika koji je jos kao dijete pravio razne probleme da bi prije nekih 5 godina ubio lika iz vatrenog oruzja pred kaficem jer mu je najprije digao novcanik, tip ga zaganjao a ovaj pucao. Sada jos robija za 'ubistvo iz nehaja'. 
Evidentirano
nunchica

« Odgovor #7 na: Rujan 17, 2010, 08:56:21 »
OdgovorOdgovor

Uh...ja ih znam prilično...jedan još u zatvoru zbog oružane pljačke,dilera znam puno ali nisu bili u zatvoru, još nisu.
A susjed je ubio čovjeka,on je stariji čovjek,napravio je to u mladosti i u pijanstvu,bio u zatvoru i super dobri smo
sa njim.
Evidentirano

boa
Administrator

...tko tebe kamenom ti njega stinom....

« Odgovor #8 na: Rujan 17, 2010, 14:26:38 »
OdgovorOdgovor

i moji hrpa bili u zatvoru 

a kiko ti pričaš o s.r.     on je poseban degenerik 
Evidentirano

Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
kika
Moderator

« Odgovor #9 na: Rujan 17, 2010, 14:28:07 »
OdgovorOdgovor

i moji hrpa bili u zatvoru 

a kiko ti pričaš o s.r.     on je poseban degenerik 
je 
Evidentirano
Šmubulica

« Odgovor #10 na: Rujan 17, 2010, 19:40:31 »
OdgovorOdgovor

Pa šta ja jedina ne znam niti jednog kriminalca??? 
Kakav je ovo forum...
Evidentirano

"Svašta se rodi u mutnoj vodi..."

BLUES  MUTNE VODE
antoniasb

« Odgovor #11 na: Rujan 17, 2010, 20:08:20 »
OdgovorOdgovor

ja sam od malih nogu odgojena u splitskom varošu tako da ih znam dosta od tamo a dosta iz kvarta gdje sam odrasla- dosta mojih kolega iz osnovne škole i susjeda su dileri i sitni kriminalci a nažalost i u široj obitelji imam dva slučaja narkomana/lopova tj. sitnog dilera   
jednom prilikom dok sam radila u mjenjačnici sam bila opljačkana i kada sam došla u policijsku postaju dali su mi dosjee kriminalaca koje sam pregledala i šokoirala se jer sam vidila dosta poznatih  aaff a većinom svojih susjeda  aaffl
mislim za pola njih sam znala da su dileri ili da kradu po kućama a za pola ih nikada nebi rekla da uopće imaju nekakav dosje,svi se oni se meni javi kada se sretnemo na ulici,sa nekima stanem i popričam ali da sam s nekim takvim nešto posebno dobra 
Evidentirano
zomato
Super moderator
*

moje najdraže

« Odgovor #12 na: Srpanj 28, 2011, 06:50:13 »
OdgovorOdgovor

znam ih nekoliko, ali samo znam, nisam ni sa jednim u nekim "prisnim" odnosima 
Evidentirano

Don't dream your life, live your dreams!
spašena
Povjerite se

Bozji dar

« Odgovor #13 na: Srpanj 29, 2011, 12:46:27 »
OdgovorOdgovor

poznam poznam i to dosta, prijatelj iz djetinjstva lezap radi ubojstva, bio zanemrajno i zlostavljano dijete i eto ubio ...
a bas znam dosta sitnih kriminalcicia
Evidentirano
Ivanka F.
Povjerite se

15.09.2006

« Odgovor #14 na: Srpanj 29, 2011, 14:09:17 »
OdgovorOdgovor

Bio je samo jedan,dilao je drogu i od nje i umro!
Evidentirano

spašena
Povjerite se

Bozji dar

« Odgovor #15 na: Srpanj 29, 2011, 17:33:52 »
OdgovorOdgovor

aaff aaff aaff aaff grozno to tak kako si ljudi uniste zivote pogresnim izborima
Evidentirano
vale
Povjerite se
Ovisnik o pisanju

« Odgovor #16 na: Kolovoz 01, 2011, 09:00:05 »
OdgovorOdgovor

mm ima dosje za davanje prostora na uživanje drogom...
slavili su novu godinu, imo je 16 godina i krcat stan ljudima..neke je znao neke nije....susjed je bio glavni inspektor za kriminalistiku, drogu i neznam što još i čovjek nije mogo spavat, pokuco im na vrata, reko da izađu i eto neko je ostavio neke stvari unutra koje su prilikom pregleda našli...niko nije prizno i eto on kriv...
kazna mu je bila 1 god, uvjetne...
dan prije tog događaja prohodali smo...i eto već skoro 12 godina skupa....tako da njemu vjerujem..ali ima toliko još ljudi kojih se bojim iako nisam ni ja bila med ...
Evidentirano
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

« Odgovor #17 na: Rujan 24, 2011, 23:17:37 »
OdgovorOdgovor

znam jednog dilera,bila sam jako dobra sa njegovom zenom al nekako nam zahladili odnosi  uglavnom ok su i jedno i drugo 
Evidentirano

Moja mala djevojčica puna je velikih želja......

Zagrljaj je prekrasan dar – jedna veličina odgovara svima.
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP "Veliki osmijeh" | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.
Minted Theme By Wdm2005 © 2008
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.191 sekundi uz 43 upita. (Pretty URLs adds 0.012s, 2q)