Marre
Moderator!
Diplomirani ovisnik o pisanju

|
 |
« na: Siječanj 03, 2009, 11:51:37 » |
Odgovor
|
Slučajno naletih na jednu temu koja me zaintrigrirala što će te vi misliti? Koliko vam treba da steknete prijatelja, treba li vam duže da procijenite osobu, i isto tako kako ju brzo izgubite?  Virtualno...par postova ili? U privatnom životu...?
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 03, 2009, 11:52:39 do Marre »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Yacita
Jednostavno savršena :D

"Amicus certus in re incerta cernitur"
|
 |
« Odgovor #1 na: Siječanj 03, 2009, 11:55:03 » |
Odgovor
|
Prijatelja...jako puno,mislim da je za to potrebno puno vremena,prijatelji se ne stječu samo tako... Poznanika,onih boljih,vrlo kratko,lako se uklopim i u virtuali i u stvarnom životu...naravno uz određena ograničenja...gubim ih jedino ako imam jako dobar razlog...postoje virtualni ljudi s kojima sam jako dobra,čujemo se jako često,nismo se nikad vidjeli,a godinama se "znamo" i uskačemo kad je potrebno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
boa
Administrator

...tko tebe kamenom ti njega stinom....
|
 |
« Odgovor #2 na: Siječanj 03, 2009, 11:56:48 » |
Odgovor
|
prijatelj je velika rič i velika stvar............ u svojih 33 godine prijatelje mogu nabrojat na prste jedne ruke......... a ovo o ćemu ti pričaš su poznanici,dobri poznanici............ u privatnom životu jako brzo a priko kompa malo teže jer sam u večini slućajeva neshvaćena  al evo kad me se napokon shvati tad je superička i imam par milih ljudi 675
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
|
|
|
gordana28

D & G & F
|
 |
« Odgovor #3 na: Siječanj 03, 2009, 12:02:41 » |
Odgovor
|
prijatelji se ne stjecu lako....one koje smatram pravima su uz mene veci dio mog zivota i za njih bi sve dala...a ovo u virtuali je sve vise manje zezancija(bar meni)...i je istina,upoznas drage ljude...ali ne bi ih nazvala prijateljima...ipak za takvo nesto treba puno zajednickih trenutaka,podrske i potpore s jedne i druge strane,puno suza i smjeha...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Prvi sam te poljubio,oko moje plavo. Ime sam ti nadjenuo i srce ti dao.
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #4 na: Siječanj 16, 2009, 21:39:14 » |
Odgovor
|
ako nekog smatram prijatelja, onda ga moram i dobro poznavati... znači da treba dsta vremena... a virtualno, pa baš par postova ne, i to mi je premalo, ipak treba malo duže, ali otprilike na prvu znam ako mi netko "sjedne" da li možemo jednog dana biti prijatelji... osjetim odmah, po osobi... ima i ovdje par takvih, za koje sam na prvu vidjela da bi se moglo razviti nešto više od samog tipkanja, i razgovora...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
lena_p
|
 |
« Odgovor #5 na: Siječanj 16, 2009, 21:58:04 » |
Odgovor
|
Za pravo prijateljstvo smatram da treba puno više od par postova, a za dobre poznanike možda je dovoljno i dva ako se dvoje ljudi kako se to kaže jednostavno nađu 675
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Meggi
|
 |
« Odgovor #7 na: Siječanj 16, 2009, 22:32:01 » |
Odgovor
|
lena je to baš ljepo rekla,a ja bi dodala da sam otvorena za nova prijateljstva uvijek.Ne smatram da to mora bit dugogodišnje...vjerujem da uvijek možeš naletit na srodnu dušu po tom pitanju.Dal dobro procijenim ljude?Nebi baš rekla da da..  Kod mene postoji simpatija i antipatija,a ne znači da taj simpatičan bude uvijek i ok.Zato se prijateljstvo lagano gradi.Ja jako lako sklopim poznanstvo,vrlo sam otvorena prema onom ko mi je simpa al ionak nemam neke odnose di bi me neko mogo gadno razočarat.Uglavnom,kak bi voljela da se drugi odnose prema meni,tak se i ja ponašam prema drugima.... al uvijek dam šansu.ak si pašemo-ok,ak ne-ne  da se ne ponavljam eto tako otprilike i kod mene
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Marre
Moderator!

|
 |
« Odgovor #8 na: Siječanj 23, 2009, 20:09:05 » |
Odgovor
|
Kod mene postoji simpatija i antipatija,a ne znači da taj simpatičan bude uvijek i ok.Zato se prijateljstvo lagano gradi.Ja jako lako sklopim poznanstvo,vrlo sam otvorena prema onom ko mi je simpa Uglavnom,kak bi voljela da se drugi odnose prema meni,tak se i ja ponašam prema drugima.... al uvijek dam šansu.ak si pašemo-ok,ak ne-ne  Danchy ja te samo mogu potpisati  ...ali ajd, dodat cu još nešto  Što se tice same procjene ljudi, znam se zezniti, zato sam dosta, kako bih rekla, oprezna, jer masu puta budeš opecen. Preko postova je ponekad teško procijeniti ljude, sto ljudu - sto čudi, ali smatram da se kad tad može vidjeti tko je kakav u određenim situacijama. Nekad mi netko sjedne od prve bez problema  no treba ipak jako dosta vremena da mi netko postane baš pravi prijatelj 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 23, 2009, 20:09:50 do Marre »
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #9 na: Siječanj 23, 2009, 20:46:20 » |
Odgovor
|
ako nekog smatram prijatelja, onda ga moram i dobro poznavati... znači da treba dsta vremena... a virtualno, pa baš par postova ne, i to mi je premalo, ipak treba malo duže, ali otprilike na prvu znam ako mi netko "sjedne" da li možemo jednog dana biti prijatelji... osjetim odmah, po osobi... ima i ovdje par takvih, za koje sam na prvu vidjela da bi se moglo razviti nešto više od samog tipkanja, i razgovora...
slažem se u potpunosti!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
stella

beeeeeeeeeeeee
|
 |
« Odgovor #10 na: Travanj 24, 2009, 23:33:26 » |
Odgovor
|
Virtualno nastojim zadržati neku distancu barem neko duže vrijeme. Iznimka je ako s tom osobom komuniciraš i mimo nor. foruma.
U stvarnom životu nastojim osobu upoznati jer sam se više puta opekla kada sam bila sigurna da me prvi dojam neće prevariti (a baš se to dogodilo). Zato mi je najvažnije da osobu upoznam što bolje tako da bi je mogla nazvati prijateljem a ne poznanikom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
7.9.2006 20.10.2008
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #12 na: Travanj 25, 2009, 11:56:14 » |
Odgovor
|
Prave prijatelje mogu nabrojati na prste jedne ruke. Poznanika s kojima sam dobra imam jako puno, družimo se, čujemo, vidimo... Da sklopim prijateljstvo ne treba mi dugo, ali da se to prijateljstvo pretvori u ono pravo, to traje...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majabj
|
 |
« Odgovor #16 na: Svibanj 21, 2009, 12:52:39 » |
Odgovor
|
vitrtualno; možemo si biti ok al na tome sve ostaje! privatno; brzo se sprijateljim sa svima no prijatelji su osobe koje me zaduže, na koje mogu uvijek računati, koji će uskoćiti kad je potrebno, koji će se samnom smijati i plakati. s vremenom sam načila kako nije bitno koliko dugo nekoga znaš da bi ga mogao zvati prijateljem već što je ta osoba učinila da bi se zaslužila zvati tvojim prijateljem. nadam se da nisam zakomplicirala objašnjenje jer nekad se i sama zapetljam u svoje misli!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
08/07/08 mrvica 15/06/11 herkules
|
|
|
|
|
lela-sa
Povjerite se

|
 |
« Odgovor #18 na: Listopad 24, 2009, 13:36:12 » |
Odgovor
|
Prijateljstvo i ljubav su kao i dom, gradite ih, dogradjujete, unosite toplinu, 'cistite' od nepozeljnih ljudi da bi se na koncu osjecali prijatno, pozeljno, zasticeno. Za sve to treba vrijeme koje je najbolji saveznik. Ako njega nedostaje male su sanse.  Licno imam par prijateljica za koje mogu upotrijebit taj izraz, svi ostali su podstanari u mom prijateljskom domu. Virtualno...po principu, kada se cujemo supac ali nema tu neke bliskosti sve dok se ne popije barem par kava. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Tyana
|
 |
« Odgovor #19 na: Listopad 25, 2009, 09:15:00 » |
Odgovor
|
Virtualno teze nego u RL  Na forumima sam dosta ozbiljnija i zatvorenija nego uzivo.Ne idem po chatovima,odgovorim sta imam i to je to.Tako da je teze doprijeti do mene.Uzivo sam kontra(a to su smi svi i rekli  ),vrckava,brbljava,nasmijana  Tako da ako meni netko sjedne kao osoba,odmah sam otvorena i spremna za druzenja 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Iskustvo je nesto sto imas kad ti vise netreba.
|
|
|
neva
Ovisnik o pisanju

....mislit cu o tome sutra....
|
 |
« Odgovor #20 na: Svibanj 17, 2010, 22:07:03 » |
Odgovor
|
pravih prijatelja, jako bliskih, nemam puno, svega nekolicinu.... u biti volim upoznavat nove ljude, al treba mi dosta vremena da se otvorim, najčešće se ni ne otvaram, nego tek kad mi čovjek "sjedne" i kad sam sigurna da imam puno zajedničkog s tom osobom i da se razumijemo. I ovih nekoliko jako dobrih prijatelja su mi "podijeljeni", na način da ne govorim svima sve, nego sa svakim imam "nešto" što nas veže i oko čega se s nekim kužim. što se tiče virtualnog, tu mi ide još teže, treba mi dosta vremena jer volim konkretan odnos, da se s osobom vidim. mada mi ponekad netko sjedne na prvu, i to odmah skužim, i tako, virtualno, na neviđeno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....bolje je biti malo lud nego malo pametan.....;)
|
|
|
ive13
Često pišem

|
 |
« Odgovor #21 na: Rujan 30, 2010, 15:21:34 » |
Odgovor
|
Prave prijatelje mogu nabrojati na prste jedne ruke. Poznanika s kojima sam dobra imam jako puno, družimo se, čujemo, vidimo... Da sklopim prijateljstvo ne treba mi dugo, ali da se to prijateljstvo pretvori u ono pravo, to traje... tako i kod mene!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #22 na: Kolovoz 07, 2011, 20:38:02 » |
Odgovor
|
Prijateljstvo i ljubav su kao i dom, gradite ih, dogradjujete, unosite toplinu, 'cistite' od nepozeljnih ljudi da bi se na koncu osjecali prijatno, pozeljno, zasticeno. Za sve to treba vrijeme koje je najbolji saveznik. Ako njega nedostaje male su sanse.  Licno imam par prijateljica za koje mogu upotrijebit taj izraz, svi ostali su podstanari u mom prijateljskom domu. Virtualno...po principu, kada se cujemo supac ali nema tu neke bliskosti sve dok se ne popije barem par kava.   bas tako
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|