|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #31 na: Veljača 06, 2012, 22:01:57 » |
Odgovor
|
A gle, svakakvih nažalost teta ima, tako da me zapravo više ništa nemože iznenaditi. Ali evo kažem ti mi imao još od prošle godine dogovor sa tetama u vezi snijega, što znači kada padne snijeg šaljemo sa njima opremu za biti vani. Možda danas netko i nije doneo  ali čisto sumnjam budući da se zna za taj dogovor a vani je sve puno snijega. Dok recimo danas nam je napomenula da za sutra ne treba oprema jer sutra idu u kazalište sa busom tako da će biti "suhi" a za izaći van na igranje nemaju vremena.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #33 na: Veljača 06, 2012, 22:10:34 » |
Odgovor
|
Šteta
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #34 na: Veljača 07, 2012, 08:45:54 » |
Odgovor
|
I naši su jučer išli van  ali moram napomenuti da nitko nije imao skafandere 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
Dani
Moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju

|
 |
« Odgovor #35 na: Veljača 07, 2012, 08:48:21 » |
Odgovor
|
ah šta da vam kažem, onaj dan su i naši išli vani, a moji u tenama  ali ja kad sam došla bili su presvučeni, i tene na radijatorima  nisu one krive što im ja nisam obukla zimsku opremu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #36 na: Veljača 07, 2012, 09:44:54 » |
Odgovor
|
A ne...nije da su baš jakoo morali izaći van  ma neka, i Pia se presvukla kad se vratila i danas ujutro je tražila skijaške hlače da može raditi anđela u snijegu, jer joj teta jučer nije dala 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #37 na: Veljača 07, 2012, 10:00:24 » |
Odgovor
|
ma sve to jest tako, ali zamisli kako to izgleda kad oni npr podijele djecu u skupini, ti imaš ski odijelo ti možeš van, ti nemaš .-ti ne možeš, pa mogu mislit kako su onda tužna ta djeca koja nemaju i koja ne smiju vani, i geldaju ih kroz prozor 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #38 na: Veljača 07, 2012, 10:03:38 » |
Odgovor
|
Naši danas po ovom vremenu idu u kazalište. Da mi je drago i nije. Voljela bi da to odgode ali bojim se da ništa od toga. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #39 na: Veljača 07, 2012, 10:57:07 » |
Odgovor
|
 pa to bi trebalo odgoditi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #40 na: Veljača 07, 2012, 11:20:02 » |
Odgovor
|
Pa to i ja kažem. ALi kada sam to samo spomenula teti, pogledala me i onako glupavo rekla, joj mama....pa to je malo snijega Baš je jadna 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vesna
Gost
|
 |
« Odgovor #41 na: Veljača 07, 2012, 14:35:10 » |
Odgovor
|
Ja sam Laru bez razmišljanja i jučer i danas poslala u skijaškom odjelu  baš zato kaj nikad neznaš hoće li ić van ili ne, ovako sam barem sigurna da je obučena kak spada!!! Danas mi je teta uzela i sanjke, nadam se da će ostat čitave  Al kod nas su danas stavile obavijest na ploču da se djeca prikladno obuku 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #43 na: Veljača 08, 2012, 09:04:15 » |
Odgovor
|
Pa to i ja kažem. ALi kada sam to samo spomenula teti, pogledala me i onako glupavo rekla, joj mama....pa to je malo snijega Baš je jadna   kakva krava, pa bogme je jučer bio kaos na cesti  Vesna jesu li žive sanjke?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #44 na: Ožujak 06, 2012, 10:09:14 » |
Odgovor
|
Gledam danas obavjest o predstavi na koju će ići s vrtićem i kreteni su sad pomaknuli dobnu granicu na 4,5 godina O da vidim samo kako Pia neće ići  Baš sam se naljutila 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Vesela
|
 |
« Odgovor #46 na: Svibanj 21, 2012, 12:01:02 » |
Odgovor
|
Ko zna di će moja Larica završit na jesen  Naša grupa se prebacuje u sportsku, zajedno sa tetama i prijavio ih se dovoljno djece za osnovat grupu, sad je samo pitanje što s ostalom djecom, na to još nitko nema odgovor, al će ih pretpostavljam raštrkat po drugim grupama Sad čekamo da prođu upisi i onda će valjda znat di će tko...baš sam razočarana  A najgore od svega je što joj sva ekipa s kojom se druži odlazi u tu vražiju sportsku  žao mi djeteta, a mi ju nemremo upisat jer nam je preskupo, a i meni osobno to baš i nije nešto 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #47 na: Svibanj 21, 2012, 22:51:02 » |
Odgovor
|
to su radili i u našem vrtiću, naša grupa (kod nikole ) je trebačla biti sportska, i mi smo ga upisali, ali od njim 28 samo 8 se upisalo, tako da su odustali od sportske grupe.... vesela, baš mi je žao, pogotovo jer joj ekipica odlazi, bit će joj malo teško neko vrijeme dok se ne navikne s drugima.... šteta što djecu tako razdvajaju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vesela
|
 |
« Odgovor #48 na: Svibanj 22, 2012, 10:14:56 » |
Odgovor
|
E vidiš kod nas se od njih 20 upisalo 12  tako da će sigurno bit sportska... Mislim da će teže meni past nego njoj  , samo se nadam da ju sad neće prebacit u mlađu skupinu jer je ona taman na granici, e kad bi se još potrefila neka od njoj dražih teta iz dežurstva bilo bi mi lakše, al me nervira to što nitko ništa nezna i sve se nešto čeka, a neznaš ni sam što... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|