stella
Diplomirani ovisnik o pisanju

beeeeeeeeeeeee
|
 |
« na: Veljača 20, 2011, 14:05:08 » |
Odgovor
|
Kako se slažete sa svojim šogorima i šogoricama? Prihvaćate li ih kao članove obitelji ili ih smatrate uljezima?
Poznajem ljude koji se sa svojim šogorima i šogoricama jako dobro slažu no isto tako znam one koji su prekinuli svoje veze sa bračom upravo zbog njih.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljača 20, 2011, 14:21:33 do zomato »
|
Evidentirano
|
7.9.2006 20.10.2008
|
|
|
|
DANCHY2
|
 |
« Odgovor #1 na: Veljača 20, 2011, 14:20:43 » |
Odgovor
|
mm ima brata i sestru koji su oboje u braku. od prvog dana kako sam s mm su se jako ružno ponjeli prema meni i ja nikad preko toga nisam prešla. nemam ama baš niš protiv da je mm s njima u dobrim odnosima.ja odem reda radi na dječji rođendan i tu i tamo u posjet.možda 2x godišnje.peline su to sestrične (obje su mlađe) i smatram da mm i pela imaju s njima krvno srodstvo ali ja ama baš ništa.pogotovo ne s njihovim partnerima i ne smatram ni najmanje da bi se trebala družit s njima.uspješno sam im nakon dosta vremena uspjela utuvit da me ne zanimaju obiteljski skupovi i sl.s bratom i sestrom bar sms-om razmjenim čestitku za njihov ročkas ali partnerima njihovima ni to.i bratovu ženu ne smatram svojom šogoricom,več samo mm-ovom.meni nije ama baš niš u životu.zločesta žena njegova brata...kaj ja imam s njom?ništa...tako,oni su mene pred 7g uvrijedili i sve te godine ja nisam to mogla zanemarit.a i paše mi tako jer bi ispi*dila da mi vječito dolaze pa pogotovo da se hrpa djece stalno mota.....neda mi se to....i nisam za neka zajedništva počevši od zajedničkog stanovanja pa do zajedničkog kupovanja poklona..... al mm i pela odu,druže se i sve je ok.dok god njima paše i meni bolje,sam da ja nemoram
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #2 na: Veljača 20, 2011, 14:22:28 » |
Odgovor
|
mm je jedinac a moje sestre nisu udate tako da ih nemam 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
DANCHY2
|
 |
« Odgovor #3 na: Veljača 20, 2011, 14:23:19 » |
Odgovor
|
baš dobro  pitala je stella smatramo li ih uljezima?ja njih ne,ali sebe da
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #5 na: Veljača 20, 2011, 14:26:38 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
|
|
|
|
marina budimir
|
 |
« Odgovor #8 na: Veljača 20, 2011, 22:38:18 » |
Odgovor
|
mm ima jednu sestru- super se slažemo,  ona mi je uvijek tu ako trebam ikakvu pomoć. ja imam 2 brata, jedan je zaručen i s njegovom odabranicom se odlično slažem, od prvog dana smo se skompale 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
lela-sa
Povjerite se

|
 |
« Odgovor #10 na: Veljača 20, 2011, 23:44:26 » |
Odgovor
|
Eeee, kod mene je to malo kompliciranije, barem sto se muzeve strane tice.  Njih ima ukupno 8 komada iz dva svekijina braka, dva svekrova i jednog zajednickog.  Mm ima 3 prava brata a ostali komadi su dakle polubraca i polusestre. Znam da vam nista nije jasno, meni je trebalo barem godina dana da ih sve pohvatam, mislim ko je ciji itd.  Sa svima sam u dobrim odnosima, najstariju polusestru sam vidjela na vjencanju i nikad vise.  Ostali navrate ponekad, rodjendani i slicne ceremonije a sad da se nesto intenzivno vidjamo i druzimo, ne. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #13 na: Veljača 21, 2011, 08:30:11 » |
Odgovor
|
ma ja sam vam super  Mm-ov brat i njegova buduća su mi super, super se slažemo... oni dođu do nas i bliski smo.... ma super su mi  Mm-ova se stra je isto ok. Stvarno nemam šta reći protiv nje. Sigurna sam da mi bilo šta treba da bi mi uvijek pomogla. Osim da smo malo drugačijeg nazora pa nemamo puno zajedničkih stvari ali smo ok i s vremena na vrijeme se vidimo (ima curicu samo par dana mlađu os Stele). Bratova žena... a šta reći ... ko ne bi volio keku Dani  Možemo piti kavu satima, još ako bi neko bio dobar i pričuvo djecu mogli bi i duže Ako mi nešto treba nju ću prvo zovniti od svih gore navedenih 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #16 na: Veljača 21, 2011, 09:00:07 » |
Odgovor
|
Tri šogora...i dobro je...ali uvijek može biti i gore i bolje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #17 na: Veljača 21, 2011, 09:03:22 » |
Odgovor
|
kako kika kaže, žena od mog brata...  totalno drugih nazora, obrazovanja, ambicija, razmišjanja, ma baš kako kažeš, nikakvih zajedničkih točaka.... ali to nije ni toliko važno, mislim toliko se rijetko viđamo, ja sam njenog muža jedina sestra i ne živimo u istom gradu, a svejedno kad dođem kod njih, ili uopće kad se nađemo vani negdje na piću, ja se ne osjećam dobro došlo, osjećam se kao uljez....  krivim je jer se ona nimalo ne trudi, a smatram da bi itekako trebala. ne mora ona mene volit (toliko se očigledno ponaša i vidi se da me očito ne voli  ) a nemam pojma zbog čega.... ja baš suprotno, dosad sam se ubijala od truda ...  sad me više boli neka stvar 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|