Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: PORTAL

Str: 1 ... 4 5 [6]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Odnos s vlastitom majkom!!  (Posjeta: 3036 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex
Diplomirani ovisnik o pisanju

« Odgovor #150 na: Rujan 18, 2010, 09:04:37 »
OdgovorOdgovor

Draga moja i tvoja mama kao da su sestre i to blizanke jednojajcane  Mm i ja odkad smo skupa mozda nas je jednom zvala na rucak a svako malo pravi rostilje i kojekakve meze pa se ona i susjedi caste  bitno je da imaju vina i da festaju a unuke nije vidila 3 mjeseca nit pita kad ce joj doc nedaj boze da bi ona dosla!Kad sam upoznala svog muza i kad smo odlucili da cemo zivit skupa ja ju nazovem reko red je da se upoznate jer mi planiramo buducnost zajedno a ona ce :pa eto ako nisi sigurna bolje da ga ne dovodis  ona cjelo vrijeme zivi u uvjerenju da meni mm nije dobar a ni nepozna ga  Roll Eyes razlika je draga kod mene i kod tebe sto ja imam jednog brata i nikog vise on je sad prvi srednje s tim da je dva puta isao u osmi razred ali on je bog i batina a ja sam oduvjek bila problematicno djete a nezna za mene odkad sam se rodila!On je isti kao i ona i uopce mi se ne svidja to njegovo drustvo jer ih jako dobro poznam al ona to odobrava  ja bih takvim ljudima zakonom zabranila da imaju djecu to sam joj jednom prilikom i rekla
Evidentirano

Moja mala djevojčica puna je velikih želja......

Zagrljaj je prekrasan dar – jedna veličina odgovara svima.
lighty

Svatko smrću plaća crvenu raskoš svoje mladosti...

« Odgovor #151 na: Rujan 18, 2010, 10:08:31 »
OdgovorOdgovor

i ja imam srednjeg brata koji već treći put ide u drugi razred srednje škole..naime ovo mu je posljednji put  od nove godine 2 puta je prespavao u policiji ..jer se napio s prijateljima a pošto je maloljetan zatvorili ga...
i stariji brat i ja odustali smo da joj išta govorimo u svezi njega jer se vidi da mu popušta u svemu..

što se tiče mm ja imam osjećaj da ga jednostavno ne voli zato jer sam ja zbog njega prekinula faks i odlučila sve ostavit i rodit elinu i udat se sa 19 godina...eto to je problem koji ju muči ...

a prije mm sam bila svašta i ku** sigurno sam se i drogirala..sigurno me pregazilo pol grada..eto takve uvrede sam dobijala...
uvjek sam u njenim očima bila manje vrijedna..zato sam rekla da moja elina nikada takve stvari neće doživjet od mene..ne prođe ni dan da svojoj curici ne kažem koliko je volim i koliko se ponosim svakom svari koju napravi....
Evidentirano

Ijena
Administrator

« Odgovor #152 na: Rujan 20, 2010, 08:33:55 »
OdgovorOdgovor

grozno  i stvarno treba imati neznam kolike živce za takve "gluposti" 
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

Str: 1 ... 4 5 [6]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP "Veliki osmijeh" | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.
Minted Theme By Wdm2005 © 2008
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.117 sekundi uz 27 upita. (Pretty URLs adds 0.035s, 2q)