Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: PORTAL

Str: [1] 2   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: moj tata  (Posjeta: 678 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex
Diplomirani ovisnik o pisanju

« na: Prosinac 12, 2011, 06:29:06 »
OdgovorOdgovor

evo pustam Emi pjesmice i naletim na ovu koja se zove moj tata.....

kakav imate odnos sa svojim ocevima?
meni je tata uvjek bio pristupacniji nego mama,s njim se moglo razgovarati i dogovoriti,on je jako osjecajan i brizan al to nemoze doc do izrazaja od mame   nono i jako mi je zao zbog toga,pogotovo sta ga nije bilo dobar dio mog djetinjstva....
al zato gledam mm on uvjek odvoji vremena za djecu il ako nesto radi ukljucuje ih u taj posao al kroz igru  ma totalna suprotnost
« Zadnja izmjena: Prosinac 12, 2011, 06:32:19 do yo_mamma » Evidentirano

Moja mala djevojčica puna je velikih želja......

Zagrljaj je prekrasan dar – jedna veličina odgovara svima.
vale
Povjerite se
Ovisnik o pisanju

« Odgovor #1 na: Prosinac 12, 2011, 08:57:53 »
OdgovorOdgovor

eh da sam imala više pameti... lol

niti neznam kako da to opišem...kako se osjećam..prošlo je skoro 3 godine otkad je umro...i sad shvaćam da je samo tražio i pokušavao uspostavit bolji kontakt samnom i sekom i da sam pritom bila i tvrdoglava, ali bilo je prošlo jaako puno vremena a on se razbolio...
sjećam se rječi koje je rekao: da nama nije bio dobar tata i uz nas, ali da će mojoj malenoj to nadoknaditi, umro je mjesec dana nakon što sam rodila...vodila sam mu mai i barem ju je čuo kad je zaplakala...i vidjela sam da mu je lakše...umro je 15 min nakon što smo otišli...

sve što vrijeme prolazi ja se sjetim njegovih rječi i gluposti što je radio...i da žao mi je jako što ga nema...i što nije tu da ga ponovno upoznam i da neke stvari probamo nadoknaditi...
Evidentirano
kika
Moderator

« Odgovor #2 na: Prosinac 12, 2011, 09:01:43 »
OdgovorOdgovor

umro je pred 13 g., od infarkta, nisam nikad s njim bila nesto bliska niti imala neki poseban odnos  noanswer, uvijek je mama bila ta koja je bila i jedno i drugo tako da kad je umro imala sam osjecaj da je umro stranac koji je zivio samnom u istoj kuci
Evidentirano
lela-sa
Povjerite se

« Odgovor #3 na: Prosinac 12, 2011, 09:02:26 »
OdgovorOdgovor

Ukratko, nikakav. 
Evidentirano
*Kora*
Maher u pisanju

« Odgovor #4 na: Prosinac 12, 2011, 09:15:22 »
OdgovorOdgovor

Hm..................
Moj tata je otišao na nebo kad sam ja završavala srednju školu(poginuo je u prometnoj nesreći),a do tada nismo baš bili bliski,ne znam zašto...............jednostavno sam bila bliskija s mamom iako i ona  se ustručavala puno stavri pričati pred nama,jednostavno nisu bili nikad otovreni prema nama djeci  noanswer............Ne znam šta da kažem,jednostavno bi volila da je tu s nama i fali nam puno,puno csad csad
Evidentirano

unicorn

« Odgovor #5 na: Prosinac 12, 2011, 09:27:17 »
OdgovorOdgovor

moj tata je jako teška osoba  lol
uvijek mora biti u pravu, on sve zna, u sve se razumije, pametniji je od svih, sve je onako kako on kaže i nemožeš ga uvjeriti u suprotno, jako je teško raspravljati s njim, razgovarati ok, ali i tu ako se dođe do teme koja ga ljuti ili nešto, odmah počinje s prepirkom  I omalovažava znanje i trud drugih  cblee
Često me znao izbaciti iz takta (a i mm isto  ) i rasplakati svojim optužbama ili komentarima iako je u duši zapravo dobar čovjek.

Meni je bio dobar tata, igrao se s nama, sestra i ja smo znale kako ga ''obraditi'' da nas pusti van ako iz nekog razloga nismo smjele, bio je popustljiviji od mame, dok je mama uvijek bila ta s kojom se razgovaralo o svemu  palmup

Danas je divan djed mojoj djeci, voli ih obojicu jednako, igra se s njima, kad dođemo kod mojih 100% je njihov i sam odlazi subotom kad smo kod mojih na ručku s njima u grad šetati, tako da u tom djelu stvarno svaka mu čast  palmup
Evidentirano

zomato
Super moderator
*

moje najdraže

« Odgovor #6 na: Prosinac 12, 2011, 15:13:15 »
OdgovorOdgovor

uvijek mora biti u pravu, on sve zna, u sve se razumije, pametniji je od svih, sve je onako kako on kaže i nemožeš ga uvjeriti u suprotno, jako je teško raspravljati s njim, razgovarati ok, ali i tu ako se dođe do teme koja ga ljuti ili nešto, odmah počinje s prepirkom  I omalovažava znanje i trud drugih  cblee
Često me znao izbaciti iz takta (a i mm isto  ) i rasplakati svojim optužbama ili komentarima iako je u duši zapravo dobar čovjek.

Meni je bio dobar tata, igrao se s nama, sestra i ja smo znale kako ga ''obraditi'' da nas pusti van ako iz nekog razloga nismo smjele, bio je popustljiviji od mame, dok je mama uvijek bila ta s kojom se razgovaralo o svemu  palmup

Danas je divan djed mojoj djeci, voli ih obojicu jednako, igra se s njima, kad dođemo kod mojih 100% je njihov i sam odlazi subotom kad smo kod mojih na ručku s njima u grad šetati, tako da u tom djelu stvarno svaka mu čast  palmup

uni, jel imamo mi istog tatu možda   chessy
moj tata je prilično sličan uninom tati, ali ja ga volim najviše od svih tata na svijetu i ne bih ga nikad mijenjala ni za jednog drugog. i posvađamo se, i porječkamo, ali on je moj tata 
u duši je dobar kao kruh, ali ima težak karakter strašno, uvijek je u pravu i on sve najbolje zna i napraviti i sve, sve   
a mene to izluđuje ponekad  lol
sa Evom ne može biti bolji 
ma baš jako sličan uninom tati  palmup
Evidentirano

Don't dream your life, live your dreams!
unicorn

« Odgovor #7 na: Prosinac 12, 2011, 15:22:06 »
OdgovorOdgovor

zomato jel ti tata vaga po horoskopu    cblee
 hug bitno da se kužimo 
Evidentirano

zomato
Super moderator
*

moje najdraže

« Odgovor #8 na: Prosinac 12, 2011, 15:22:48 »
OdgovorOdgovor

nije, ovan je ko ja 
rogati, rogati, prestrašno  chessy
Evidentirano

Don't dream your life, live your dreams!
Anna8
Povjerite se

Ponosna mamica!

« Odgovor #9 na: Prosinac 12, 2011, 15:58:04 »
OdgovorOdgovor

I ja imam poprilično teškog tatu...tj. nekad je bio takav - pravi Hercegovac, sve je bilo na mami.
On je uvijek bio glava kuće, pomalo smo ga se i bojali, a gotovo ga nikad nije bilo doma.

No sve se promijenilo kad se mama razbolila, a otkad je umrla - on je sasvim druga osoba. Uvijek je tu za nas - sad mi je doslovno i mama i tata (iako sam odrasla) , razgovaram s njim o stvarima o kojima nikad nisam nisanjala da ćemo razgovarati.
Uglavnom, uvijek sam ga voljela neizmjerno - jer je on moj tata, ali sad se definitivno mogu pohvaliti da imamo predivan odnos pun obostranog razumijevanja, poštovanja i ljubavi. 
Evidentirano

Dani
Moderator

« Odgovor #10 na: Prosinac 12, 2011, 17:30:51 »
OdgovorOdgovor

anna da mi možda nemamo istog tatu, muža bankara i jednog Lukija,   
eh da, i isti smisao za humor, i vedri karakter, i dobru frizuru i sve to  hahaha hahaha hahaha
Evidentirano
antoniasb

« Odgovor #11 na: Prosinac 12, 2011, 17:39:27 »
OdgovorOdgovor

ovo kao da sam ja pisala od riječi do riječi  palmup imam istog takvog tatu
Evidentirano
Ijena
Administrator

« Odgovor #12 na: Prosinac 12, 2011, 18:33:30 »
OdgovorOdgovor

Nemam neki hvale vrijedan odnos s tatom...da nema Pie ne bi de vjerojatno ni čuli ni vidjeli, ovako sam se pognula radi nje  chessy
On je prava vaga, a vage su od metala  Od kad je mama umrla, malo je promijenio ponašanje, ali još uvijek to nije to  noanswer
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

marina budimir

« Odgovor #13 na: Prosinac 12, 2011, 21:40:49 »
OdgovorOdgovor

odlično se slažem s tatom, obožavam ga a i on nas (mene i braću), podržava me u svemu, uvijek je tu kad ga trebam, jako voli moju djecu a i oni su jako vezani za njega  ma imam najboljeg tatu i ne bi ga mijenjala ni za šta na svijetu.
Evidentirano
Dani
Moderator

« Odgovor #14 na: Prosinac 12, 2011, 21:55:22 »
OdgovorOdgovor

marina baš je to lijepo za čut 

ja imam nekog sliččnog Anninog tatu 
Evidentirano
neli
Počasni član
*

mamine ljubavi....

« Odgovor #15 na: Prosinac 12, 2011, 22:34:21 »
OdgovorOdgovor

meni je moj tata najbolji na svijetu    imamo odličan odnos, jako se dobro slažemo, i oduvijek je bilo tako  palmup  kad smo ja i brat bili klinci, uvijek je bio tu za nas (i sad je), uvijek je s nama probvodio vrijeme, vodio nas u park, pričao priče za laku noć svako veče otkad znam za sebe... sad to radi s mojom djecom... ne bi ga mijenjala ni za što, i jako mi je drago što imam tako dobar odnos s oba roditelja.... 
Evidentirano

...tu sam da ti nadu vratim, ako padneš, da te uhvatim...
mlana

« Odgovor #16 na: Prosinac 13, 2011, 14:23:53 »
OdgovorOdgovor

Moj tata je isto jedan od onih koji je uvijek i baš uvijek u pravu. 

Ali bez obzira na to uvijek mi je bio pristupačniji nego mama,  obožavam ga do neba, na njega se uvijek
mogu osloniti. 
I kao dijete sam bila povezanija sa njim, imali smo svoje tajne, koje evo i danas kada imam svoju obitelj, isto
imam. On i ja često nešto krijemo od mame. 
Evidentirano

Lana, 7.9.2000.
Lovro, 25.4.2006.
hele25
Gost
« Odgovor #17 na: Prosinac 13, 2011, 23:11:32 »
OdgovorOdgovor

dok je mama bila živa tata mi je bio sve a od kad nje nema sad mi je tek jasno što je bit mama a što tata  ......razočaran sam u njega jako
Evidentirano
Anna8
Povjerite se

Ponosna mamica!

« Odgovor #18 na: Prosinac 14, 2011, 15:08:40 »
OdgovorOdgovor

anna da mi možda nemamo istog tatu, muža bankara i jednog Lukija,   
eh da, i isti smisao za humor, i vedri karakter, i dobru frizuru i sve to  hahaha hahaha hahaha

hahaha1
Ma da se ti možda ne zoveš Ana? 
Evidentirano

Dani
Moderator

« Odgovor #19 na: Prosinac 14, 2011, 17:26:09 »
OdgovorOdgovor

ne. nego Anna  hahaha
Evidentirano
spašena
Povjerite se

Bozji dar

« Odgovor #20 na: Prosinac 14, 2011, 21:38:09 »
OdgovorOdgovor

oduvijek sam bila tatina princeza, jako jako povezani ,,, uvijek sam ga branila i uvijek sam bil ana njegovoj strani, kroz zivot spletom oklonosti ( njegova krivnja) jako smo se udlajili, par godina smo komunicirali jedva, srce mis e slamalo,,, jer nisam mogla vjertovati da je to moj tata) no onda se razbolio i poceo je ponovo ulaziti u moj zivot, sad aimamo jako dobar odnos, neizmjerno ga volim, neke stvari su i dan danas u zraku i necu ih potegnuti, zelim daje cim duze na ovom svijetu i zelim mu dati do znanja koliko ga volim, , nastojim oprostiti sve i ici dalje, nekad je tesako ,ali trudim se, jer je ipak on moj tata 
Evidentirano
sari1991
Svakodnevno piskaralo

« Odgovor #21 na: Ožujak 07, 2012, 17:01:56 »
OdgovorOdgovor

strašno sam vezana za tatu , možda zato što me je mama napustila kad mi je bilo 4 god pa mi je on ujedno bio i mama i tata... ne zamjeram mami ništa jer je imala svoje razloge ali ništa je ne opravdava da takvo što učini. Novopečena sam majka pa nikad ne bi napustila svog anđelčića bez obzira u kakvoj sam situaciji...tata mi je oduvijek bio velika podrška u svemu, ali isto tako me je naučio kako hodati kroz život i onda kad misliš da nemaš izlaza... nikad me nije tukao niti imao grub stav sa mnom, već je sve moje hireve i gluposti prihvaćao na vrlo smiren način, time mi dokazujući kako se na njega uvijek mogu osloniti pa čak i onda ako mi ne treba pomoći...  volim ga najviše na svijetu!!! 
Evidentirano
lela-sa
Povjerite se

« Odgovor #22 na: Ožujak 07, 2012, 17:13:51 »
OdgovorOdgovor

Baš lijepo Sari  , kod mene je vidiš obrnuta prića, meni je majka bila sve što je tebi tata. 
Evidentirano
Ijena
Administrator

« Odgovor #23 na: Ožujak 07, 2012, 17:30:05 »
OdgovorOdgovor

Sari...jako lijepo 
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

sari1991
Svakodnevno piskaralo

« Odgovor #24 na: Ožujak 07, 2012, 17:40:40 »
OdgovorOdgovor

Baš lijepo Sari  , kod mene je vidiš obrnuta prića, meni je majka bila sve što je tebi tata. 

hvala :) tužno je kad se mora živjeti bez jednog roditelja koji ima veliku ulogu u djetetovom životu, ali tempo je takav da se nema vremena osvrtati ne ono što je bilo nego usmjeriti pažnju na ono što će biti... i živit punim plućima, nadajući se najboljem 
Evidentirano
spašena
Povjerite se

Bozji dar

« Odgovor #25 na: Ožujak 07, 2012, 19:51:38 »
OdgovorOdgovor

Sari, zrelo razmisljas... prekrasno si rekla  plj.e.s.ak.za tatu...
Evidentirano
sari1991
Svakodnevno piskaralo

« Odgovor #26 na: Ožujak 07, 2012, 20:21:05 »
OdgovorOdgovor

hvala svima...   
Evidentirano
unicorn

« Odgovor #27 na: Ožujak 07, 2012, 22:05:54 »
OdgovorOdgovor

svaka čast na takvom ocu 
Evidentirano

Josipaorama
Super moderator
*

« Odgovor #28 na: Ožujak 08, 2012, 09:09:11 »
OdgovorOdgovor

Sari, veliki pljesak za tvoga oca 
Evidentirano
sari1991
Svakodnevno piskaralo

« Odgovor #29 na: Ožujak 08, 2012, 09:51:30 »
OdgovorOdgovor

hvala hvala svima....   
Evidentirano
 Str: [1] 2   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP "Veliki osmijeh" | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.
Minted Theme By Wdm2005 © 2008
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.288 sekundi uz 55 upita. (Pretty URLs adds 0.018s, 2q)