yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex
Diplomirani ovisnik o pisanju

|
 |
« na: Prosinac 12, 2011, 06:29:06 » |
Odgovor
|
evo pustam Emi pjesmice i naletim na ovu koja se zove moj tata..... kakav imate odnos sa svojim ocevima? meni je tata uvjek bio pristupacniji nego mama,s njim se moglo razgovarati i dogovoriti,on je jako osjecajan i brizan al to nemoze doc do izrazaja od mame  i jako mi je zao zbog toga,pogotovo sta ga nije bilo dobar dio mog djetinjstva.... al zato gledam mm on uvjek odvoji vremena za djecu il ako nesto radi ukljucuje ih u taj posao al kroz igru  ma totalna suprotnost
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 12, 2011, 06:32:19 do yo_mamma »
|
Evidentirano
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
Zagrljaj je prekrasan dar – jedna veličina odgovara svima.
|
|
|
|
vale
|
 |
« Odgovor #1 na: Prosinac 12, 2011, 08:57:53 » |
Odgovor
|
eh da sam imala više pameti...  niti neznam kako da to opišem...kako se osjećam..prošlo je skoro 3 godine otkad je umro...i sad shvaćam da je samo tražio i pokušavao uspostavit bolji kontakt samnom i sekom i da sam pritom bila i tvrdoglava, ali bilo je prošlo jaako puno vremena a on se razbolio... sjećam se rječi koje je rekao: da nama nije bio dobar tata i uz nas, ali da će mojoj malenoj to nadoknaditi, umro je mjesec dana nakon što sam rodila...vodila sam mu mai i barem ju je čuo kad je zaplakala...i vidjela sam da mu je lakše...umro je 15 min nakon što smo otišli... sve što vrijeme prolazi ja se sjetim njegovih rječi i gluposti što je radio...i da žao mi je jako što ga nema...i što nije tu da ga ponovno upoznam i da neke stvari probamo nadoknaditi...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
kika
Moderator

|
 |
« Odgovor #2 na: Prosinac 12, 2011, 09:01:43 » |
Odgovor
|
umro je pred 13 g., od infarkta, nisam nikad s njim bila nesto bliska niti imala neki poseban odnos  , uvijek je mama bila ta koja je bila i jedno i drugo tako da kad je umro imala sam osjecaj da je umro stranac koji je zivio samnom u istoj kuci
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
*Kora*
|
 |
« Odgovor #4 na: Prosinac 12, 2011, 09:15:22 » |
Odgovor
|
Hm.................. Moj tata je otišao na nebo kad sam ja završavala srednju školu(poginuo je u prometnoj nesreći),a do tada nismo baš bili bliski,ne znam zašto...............jednostavno sam bila bliskija s mamom iako i ona se ustručavala puno stavri pričati pred nama,jednostavno nisu bili nikad otovreni prema nama djeci  ............Ne znam šta da kažem,jednostavno bi volila da je tu s nama i fali nam puno,puno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #5 na: Prosinac 12, 2011, 09:27:17 » |
Odgovor
|
moj tata je jako teška osoba  uvijek mora biti u pravu, on sve zna, u sve se razumije, pametniji je od svih, sve je onako kako on kaže i nemožeš ga uvjeriti u suprotno, jako je teško raspravljati s njim, razgovarati ok, ali i tu ako se dođe do teme koja ga ljuti ili nešto, odmah počinje s prepirkom  I omalovažava znanje i trud drugih  Često me znao izbaciti iz takta (a i mm isto  ) i rasplakati svojim optužbama ili komentarima iako je u duši zapravo dobar čovjek. Meni je bio dobar tata, igrao se s nama, sestra i ja smo znale kako ga ''obraditi'' da nas pusti van ako iz nekog razloga nismo smjele, bio je popustljiviji od mame, dok je mama uvijek bila ta s kojom se razgovaralo o svemu  Danas je divan djed mojoj djeci, voli ih obojicu jednako, igra se s njima, kad dođemo kod mojih 100% je njihov i sam odlazi subotom kad smo kod mojih na ručku s njima u grad šetati, tako da u tom djelu stvarno svaka mu čast 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #6 na: Prosinac 12, 2011, 15:13:15 » |
Odgovor
|
moj tata je jako teška osoba  uvijek mora biti u pravu, on sve zna, u sve se razumije, pametniji je od svih, sve je onako kako on kaže i nemožeš ga uvjeriti u suprotno, jako je teško raspravljati s njim, razgovarati ok, ali i tu ako se dođe do teme koja ga ljuti ili nešto, odmah počinje s prepirkom  I omalovažava znanje i trud drugih  Često me znao izbaciti iz takta (a i mm isto  ) i rasplakati svojim optužbama ili komentarima iako je u duši zapravo dobar čovjek. Meni je bio dobar tata, igrao se s nama, sestra i ja smo znale kako ga ''obraditi'' da nas pusti van ako iz nekog razloga nismo smjele, bio je popustljiviji od mame, dok je mama uvijek bila ta s kojom se razgovaralo o svemu  Danas je divan djed mojoj djeci, voli ih obojicu jednako, igra se s njima, kad dođemo kod mojih 100% je njihov i sam odlazi subotom kad smo kod mojih na ručku s njima u grad šetati, tako da u tom djelu stvarno svaka mu čast  uni, jel imamo mi istog tatu možda  moj tata je prilično sličan uninom tati, ali ja ga volim najviše od svih tata na svijetu i ne bih ga nikad mijenjala ni za jednog drugog. i posvađamo se, i porječkamo, ali on je moj tata  u duši je dobar kao kruh, ali ima težak karakter strašno, uvijek je u pravu i on sve najbolje zna i napraviti i sve, sve  a mene to izluđuje ponekad  sa Evom ne može biti bolji  ma baš jako sličan uninom tati 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #8 na: Prosinac 12, 2011, 15:22:48 » |
Odgovor
|
nije, ovan je ko ja  rogati, rogati, prestrašno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
Anna8
Povjerite se

Ponosna mamica!
|
 |
« Odgovor #9 na: Prosinac 12, 2011, 15:58:04 » |
Odgovor
|
I ja imam poprilično teškog tatu...tj. nekad je bio takav - pravi Hercegovac, sve je bilo na mami. On je uvijek bio glava kuće, pomalo smo ga se i bojali, a gotovo ga nikad nije bilo doma. No sve se promijenilo kad se mama razbolila, a otkad je umrla - on je sasvim druga osoba. Uvijek je tu za nas - sad mi je doslovno i mama i tata (iako sam odrasla) , razgovaram s njim o stvarima o kojima nikad nisam nisanjala da ćemo razgovarati. Uglavnom, uvijek sam ga voljela neizmjerno - jer je on moj tata, ali sad se definitivno mogu pohvaliti da imamo predivan odnos pun obostranog razumijevanja, poštovanja i ljubavi. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
antoniasb
|
 |
« Odgovor #11 na: Prosinac 12, 2011, 17:39:27 » |
Odgovor
|
moj tata je jako teška osoba  uvijek mora biti u pravu, on sve zna, u sve se razumije, pametniji je od svih, sve je onako kako on kaže i nemožeš ga uvjeriti u suprotno, jako je teško raspravljati s njim, razgovarati ok, ali i tu ako se dođe do teme koja ga ljuti ili nešto, odmah počinje s prepirkom  I omalovažava znanje i trud drugih  Često me znao izbaciti iz takta (a i mm isto  ) i rasplakati svojim optužbama ili komentarima iako je u duši zapravo dobar čovjek. Meni je bio dobar tata, igrao se s nama, sestra i ja smo znale kako ga ''obraditi'' da nas pusti van ako iz nekog razloga nismo smjele, bio je popustljiviji od mame, dok je mama uvijek bila ta s kojom se razgovaralo o svemu  Danas je divan djed mojoj djeci, voli ih obojicu jednako, igra se s njima, kad dođemo kod mojih 100% je njihov i sam odlazi subotom kad smo kod mojih na ručku s njima u grad šetati, tako da u tom djelu stvarno svaka mu čast  ovo kao da sam ja pisala od riječi do riječi  imam istog takvog tatu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #12 na: Prosinac 12, 2011, 18:33:30 » |
Odgovor
|
Nemam neki hvale vrijedan odnos s tatom...da nema Pie ne bi de vjerojatno ni čuli ni vidjeli, ovako sam se pognula radi nje On je prava vaga, a vage su od metala  Od kad je mama umrla, malo je promijenio ponašanje, ali još uvijek to nije to
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
marina budimir
|
 |
« Odgovor #13 na: Prosinac 12, 2011, 21:40:49 » |
Odgovor
|
odlično se slažem s tatom, obožavam ga a i on nas (mene i braću), podržava me u svemu, uvijek je tu kad ga trebam, jako voli moju djecu a i oni su jako vezani za njega  ma imam najboljeg tatu i ne bi ga mijenjala ni za šta na svijetu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #15 na: Prosinac 12, 2011, 22:34:21 » |
Odgovor
|
meni je moj tata najbolji na svijetu  imamo odličan odnos, jako se dobro slažemo, i oduvijek je bilo tako  kad smo ja i brat bili klinci, uvijek je bio tu za nas (i sad je), uvijek je s nama probvodio vrijeme, vodio nas u park, pričao priče za laku noć svako veče otkad znam za sebe... sad to radi s mojom djecom... ne bi ga mijenjala ni za što, i jako mi je drago što imam tako dobar odnos s oba roditelja.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #16 na: Prosinac 13, 2011, 14:23:53 » |
Odgovor
|
Moj tata je isto jedan od onih koji je uvijek i baš uvijek u pravu.  Ali bez obzira na to uvijek mi je bio pristupačniji nego mama, obožavam ga do neba, na njega se uvijek mogu osloniti.  I kao dijete sam bila povezanija sa njim, imali smo svoje tajne, koje evo i danas kada imam svoju obitelj, isto imam. On i ja često nešto krijemo od mame. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
|
hele25
Gost
|
 |
« Odgovor #17 na: Prosinac 13, 2011, 23:11:32 » |
Odgovor
|
dok je mama bila živa tata mi je bio sve a od kad nje nema sad mi je tek jasno što je bit mama a što tata  ......razočaran sam u njega jako
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #20 na: Prosinac 14, 2011, 21:38:09 » |
Odgovor
|
oduvijek sam bila tatina princeza, jako jako povezani ,,, uvijek sam ga branila i uvijek sam bil ana njegovoj strani, kroz zivot spletom oklonosti ( njegova krivnja) jako smo se udlajili, par godina smo komunicirali jedva, srce mis e slamalo,,, jer nisam mogla vjertovati da je to moj tata) no onda se razbolio i poceo je ponovo ulaziti u moj zivot, sad aimamo jako dobar odnos, neizmjerno ga volim, neke stvari su i dan danas u zraku i necu ih potegnuti, zelim daje cim duze na ovom svijetu i zelim mu dati do znanja koliko ga volim, , nastojim oprostiti sve i ici dalje, nekad je tesako ,ali trudim se, jer je ipak on moj tata
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
sari1991
Svakodnevno piskaralo

|
 |
« Odgovor #21 na: Ožujak 07, 2012, 17:01:56 » |
Odgovor
|
strašno sam vezana za tatu , možda zato što me je mama napustila kad mi je bilo 4 god pa mi je on ujedno bio i mama i tata... ne zamjeram mami ništa jer je imala svoje razloge ali ništa je ne opravdava da takvo što učini. Novopečena sam majka pa nikad ne bi napustila svog anđelčića bez obzira u kakvoj sam situaciji...tata mi je oduvijek bio velika podrška u svemu, ali isto tako me je naučio kako hodati kroz život i onda kad misliš da nemaš izlaza... nikad me nije tukao niti imao grub stav sa mnom, već je sve moje hireve i gluposti prihvaćao na vrlo smiren način, time mi dokazujući kako se na njega uvijek mogu osloniti pa čak i onda ako mi ne treba pomoći...  volim ga najviše na svijetu!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #23 na: Ožujak 07, 2012, 17:30:05 » |
Odgovor
|
Sari...jako lijepo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
sari1991
Svakodnevno piskaralo

|
 |
« Odgovor #24 na: Ožujak 07, 2012, 17:40:40 » |
Odgovor
|
Baš lijepo Sari  , kod mene je vidiš obrnuta prića, meni je majka bila sve što je tebi tata.  hvala :) tužno je kad se mora živjeti bez jednog roditelja koji ima veliku ulogu u djetetovom životu, ali tempo je takav da se nema vremena osvrtati ne ono što je bilo nego usmjeriti pažnju na ono što će biti... i živit punim plućima, nadajući se najboljem 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #25 na: Ožujak 07, 2012, 19:51:38 » |
Odgovor
|
Sari, zrelo razmisljas... prekrasno si rekla  plj.e.s.ak.za tatu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|