yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex
Diplomirani ovisnik o pisanju

|
 |
« na: Ožujak 26, 2011, 21:45:24 » |
Odgovor
|
kako ste ih odabrali? dali ste ostali u istim odnosima kao i prije kumstva ili se stogod promjenilo? dali ste ikad zazalili sto se bas te osobe odabrali za kumove?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
Zagrljaj je prekrasan dar – jedna veličina odgovara svima.
|
|
|
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #3 na: Ožujak 27, 2011, 06:10:49 » |
Odgovor
|
da se sada mogu vratiti nikad ne bih izabrala tu kumu. ne viđamo se već godinama. i bolje je tako.  Evina kuma na krštenju je moja seka, i tu nemam šta reći osim 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #5 na: Ožujak 29, 2011, 10:11:38 » |
Odgovor
|
Vjenčani kumovi su mi super. I dan danas se družimo.  Ali kumovi od moje kćeri......katastrofa  da mogu, vratila bi vrijeme i nikad ih nebi uzeli. Maknuli smo ih potpuno iz našeg života. Tj. ne znam da li su oni to tako odabrali pa je to bio jedini slijed događaja ili....  nisu niti vrijedni spomena. Zato su Lovrini super. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #6 na: Ožujak 29, 2011, 10:29:17 » |
Odgovor
|
s mojim vjenčanim kumovima više nismo u kontaktu, nažalost, tako da mi je krivo što sam uzela tu kumu, a od mm-a kum je super, i i dalje smo si super s njim, jedino se od kad imamo djecu baš ne družimo više toliko kao prije  od Dine kumovi su nam super prijatelji, dapače ona mi je najbolja prijateljica, a od Maria kumovi su nam također super prijatelji, tako da što se njih tiče tu sam zadovoljna, za sad 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Bee
Povjerite se

|
 |
« Odgovor #7 na: Ožujak 29, 2011, 12:02:45 » |
Odgovor
|
moja vjenčana kuma je super, najbolja prijateljica mi je i odnos nam je kao i dok smo bile cure. Mm-ov kum je prdonja  , nakon vjenčanja se nisu ni čuli, tj. došao je na fešticu kada se Ivano rodio i nakon toga nula bodova. Niti je vidio naše dijete, niti nas je nazvao... ništa ništa. Mm ga je par puta nazvao i na kraju je i on odustao  Ivanova kuma sa krštenja je moja bivša kolegica i jako dobra prijateljica, ma super mi je 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
yo_mamma

|
 |
« Odgovor #8 na: Ožujak 29, 2011, 14:21:33 » |
Odgovor
|
ma ja neznam ja imam kumova koliko hoces  sto rekli ko cigani  nasi vjencani kumovi,s mm strane najbolji frend sa moje strane naj frendica...e onda sam ja bila kuma svojoj drugoj frendici isto vjencana.....pa moj vjencani kum od bivseg muza je ostao poslje rastave dobar samnom i njegova zena(ubiti to vise nije kumstvo al za njihovu djecu sam ja kuma iako imaju svoju kumu) Lorenaina krstena kuma je od bivseg sestricna iz Njemacke koja nezna ni kad joj je rodjendan  a Noin kum je njegov najbolji frend koji mu je bio na vjencanju kum i sad ce se ova mala rodit i ja neznam koga bi za kumu izabrala.... svaka cast mojoj kumi,ali ona je daleko vidimo se par puta godisnje iako smo u super odnosima bilo bi bolje da je netko blizi,e onda sa ovim bivsim kumovima se jos najvise druzimo,al znam da ce me ova frendica sta sam joj bila vjencana kuma zvat da budem i njenoj djeci kuma pa vise ni sama neznam koga bi izabrala  a ove stare kumove da ni ne spominjem  majko mila ovdje se stvarno pogubis 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #9 na: Ožujak 29, 2011, 14:45:48 » |
Odgovor
|
Yo mamma  Vi se samo kumite  Tko bi to upratio 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yo_mamma

|
 |
« Odgovor #13 na: Ožujak 29, 2011, 15:57:19 » |
Odgovor
|
aaff na drugom vjencanju  ma sta to pricas  naravno ali jedino na kako se to zove zlatni srebreni pir(ono obnova zavjeta) 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stella

beeeeeeeeeeeee
|
 |
« Odgovor #17 na: Svibanj 08, 2011, 13:16:11 » |
Odgovor
|
Vjenčana kuma mi je bila najbolja prijateljica. Danas nismo u dobrim odnosima i već 5 godina se ne čujemo. Krsne kumove smo sami odabrali djeci i šta se tiće sina tu je OK ali kuma o kćeri je bila totalni promašaj. U 2,5 godine ju je samo 2 puta vidjela i nikada nije nazvala niti da pita kako je. To ču žaliti dok sam živa.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
7.9.2006 20.10.2008
|
|
|
|