Pa kad se moram spustit na njen nivo i nadmudrivat se

Danas tu gleda vjesti i komentira

nit pratim vjesti ni nju

čula sam di je rekla glavna vjest Štimac dobio bebu

il tako nešta,a mm prokomentira : moš mislit koja vjest,kao da on jedini ima bebu zaboli me neka stvar za njega

kakva je to vjest

nakon minute ustade se ona i ode ko furija

e vidi je reko sad me baš zanima zašto se naljutila ::m''m:: poslje mm ode dole nešta nemam pojma a ona na njega

kako on njoj može reč da njega zaboli neka stvar

i sad ona ljuta na njega

a ja pucam

al ubiti ona cjeli dan traži razlog da se naljuti samo da ne mora čuvat djecu večeras

a to je stvarno pokvareno

Jutros ja razgovaram sa prijateljicom (ovom šta sam rekla da joj muž ima rak) i pitam ju jel joj šta mogu pomoč ovo ono,kaže ona ajde malo navečer mi dođi da nisam sama,malo da se ispričamo bit če joj bar malo lakše jel

mareko nema problema,muž mi ode radit oko 21:30 taman djecu stavim spavat i pripazit ce svekrva na njih malo dok ja dođem do tebe (imam do nje 10 min pjehe)

sve ona igra se sa Noom i sluša

da bi poslje ručka izjavila nitko nije ništa ni pričao ,nego ona ko grom iz vedra neba : znate ja najbolje volim otič spavat čim Dejan (mm jel) ode na posao

u 21:30

ta ko vještica vilenja do 23:00 minimalno ::m''m:: i ne kontam ja zašto ona to govori ,al kad mi je mm rekao da se naljutila i zašto

blink sve mi je bilo jasno

naravno nisam otišla prijateljici i to mi je jako jako žao,ona po cjele dane bude sa mužem u bolnici,ja sam prva valjda koja sam nazvala i pitala ju kako se ona nosi sa svim tim jer znam pod kakvim je stresom

baš mi je krivo ...al nema veze,bitno je da ona kod mame od tog dečka visi non stop i kad ju zove i kad ne i ponaša se kao da se to njenom djetetu događa a ne prijateljicinom,još mi tu i žrtvu počela izigravat

neki dan joj se jede pohani kruh pa nagovara Nou da mi kaže da ispoham

neče sama pitat

Danas kaže: Eto nismo dugo jeli palačinki baš sam nešto poželila ... reko i ja isto,a neče nitko da ispeče a mene koljeno boli za popi**** nemogu ja toliko stajat kraj palačinki

al nisam ništa slagala

samo dok se sjetim još koje gluposti ::m''m:: ova moja je rođena glumica (to je čak i mm rekao

) mogla bi pisat sapunjare i glumit u njima koliko joj to dobro ide