Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: PORTAL

Str: 1 ... 7 8 [9]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Kad svekrve prolupaju! 7.dio  (Posjeta: 7179 puta)
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex
Diplomirani ovisnik o pisanju

« Odgovor #240 na: Veljača 01, 2012, 23:03:09 »
OdgovorOdgovor

Pa kad se moram spustit na njen nivo i nadmudrivat se 
Danas tu gleda vjesti i komentira  nit pratim vjesti ni nju  čula sam di je rekla glavna vjest Štimac dobio bebu  il tako nešta,a mm prokomentira : moš mislit koja vjest,kao da on jedini ima bebu zaboli me neka stvar za njega  kakva je to vjest  Roll Eyes nakon minute ustade se ona i ode ko furija  e vidi je reko sad me baš zanima zašto se naljutila  ::m''m:: poslje mm ode dole nešta nemam pojma a ona na njega  kako on njoj može reč da njega zaboli neka stvar  i sad ona ljuta na njega  a ja pucam  al ubiti ona cjeli dan traži razlog da se naljuti samo da ne mora čuvat djecu večeras  a to je stvarno pokvareno 
Jutros ja razgovaram sa prijateljicom (ovom šta sam rekla da joj muž ima rak) i pitam ju jel joj šta mogu pomoč ovo ono,kaže ona ajde malo navečer mi dođi da nisam sama,malo da se ispričamo bit če joj bar malo lakše jel  mareko nema problema,muž mi ode radit oko 21:30 taman djecu stavim spavat i pripazit ce svekrva na njih malo dok ja dođem do tebe (imam do nje 10 min pjehe)  sve ona igra se sa Noom i sluša  da bi poslje ručka izjavila nitko nije ništa ni pričao ,nego ona ko grom iz vedra neba : znate ja najbolje volim otič spavat čim Dejan (mm jel) ode na posao  u 21:30  ta ko vještica vilenja do 23:00 minimalno  ::m''m:: i ne kontam ja zašto ona to govori ,al kad mi je mm rekao da se naljutila i zašto  blink sve mi je bilo jasno  naravno nisam otišla prijateljici i to mi je jako jako žao,ona po cjele dane bude sa mužem u bolnici,ja sam prva valjda koja sam nazvala i pitala ju kako se ona nosi sa svim tim jer znam pod kakvim je stresom  baš mi je krivo ...al nema veze,bitno je da ona kod mame od tog dečka visi non stop i kad ju zove i kad ne i ponaša se kao da se to njenom djetetu događa a ne prijateljicinom,još mi tu i žrtvu počela izigravat  neki dan joj se jede pohani kruh pa nagovara Nou da mi kaže da ispoham  neče sama pitat  Danas kaže: Eto nismo dugo jeli palačinki baš sam nešto poželila ... reko i ja isto,a neče nitko da ispeče a mene koljeno boli za popi**** nemogu ja toliko stajat kraj palačinki  al nisam ništa slagala 
samo dok se sjetim još koje gluposti  ::m''m:: ova moja je rođena glumica (to je čak i mm rekao  ) mogla bi pisat sapunjare i glumit u njima koliko joj to dobro ide 
Evidentirano

Moja mala djevojčica puna je velikih želja......

Zagrljaj je prekrasan dar – jedna veličina odgovara svima.
zomato
Super moderator
*

moje najdraže

« Odgovor #241 na: Veljača 02, 2012, 06:15:42 »
OdgovorOdgovor

uglavnom tebi dosadno nije yo 
Evidentirano

Don't dream your life, live your dreams!
unicorn

« Odgovor #242 na: Veljača 02, 2012, 08:43:33 »
OdgovorOdgovor

ajme yo, baš kao da gledam sapunicu, imam osjećaj da je ona još malo pakosti i zlobnosti pokupila iz tih svih sapunica pa eto da ti nebude dosadno i da imaš čime zamarati svoje živce ona je tu 
Evidentirano

krezumica
Pozitivno negativan lik

True story, bro ... :P

« Odgovor #243 na: Veljača 02, 2012, 15:12:33 »
OdgovorOdgovor

Yo, najdublje se ispričavam kaj se smijem tvojoj nevolji , ali:

... neki dan joj se jede pohani kruh pa nagovara Nou da mi kaže da ispoham  neče sama pitat  Danas kaže: Eto nismo dugo jeli palačinki baš sam nešto poželila ... reko i ja isto,a neče nitko da ispeče a mene koljeno boli za popi**** nemogu ja toliko stajat kraj palačinki 

E, ko dijete neko ...
Evidentirano

Franjo 27.09.2007.
Tomislav 17.09.2010.
yo_mamma

« Odgovor #244 na: Veljača 02, 2012, 15:20:58 »
OdgovorOdgovor

zato i pišem da bar neka korist od svega toga,bar da se vi nasmijete 
Evidentirano

yo_mamma

« Odgovor #245 na: Veljača 11, 2012, 14:59:20 »
OdgovorOdgovor

evo žene moje bilježite ovaj dan jer neznam kad ce se ponovit,a i ocekujte da bi uz snjeg mogle počet padat i sjekire 
moja svekrva došla maloprije i pijemo mi kavu tek ce ona meni: sutra cu ja skuhat rucak ti se odmori bolesna si  ja u soku i nevjerici  reko mozda nisam dobro cula  al jesam  sutra imam dan odmora da se igram i zezam sa svojom djecom  al evo jos mi ne ide u glavu da je ona vidjela da sam ja bolesna i da nocima vec ne spavam sigurno pregrozno izgledam 
Evidentirano

kika
Moderator

« Odgovor #246 na: Veljača 12, 2012, 13:28:02 »
OdgovorOdgovor

mozda te ima u planu otrovat sta znas 
Evidentirano
yo_mamma

« Odgovor #247 na: Veljača 12, 2012, 14:45:00 »
OdgovorOdgovor

pa da okrivi bolest 
Evidentirano

kdaca
Početnik u pisanju
*

« Odgovor #248 na: Ožujak 21, 2012, 17:47:43 »
OdgovorOdgovor

Yo,kakav je bio ručak?
Evidentirano
lela-sa
Povjerite se

« Odgovor #249 na: Ožujak 21, 2012, 20:02:24 »
OdgovorOdgovor

Pouzdano znamo da je preživila  a to je najbitnije. 
Evidentirano
yo_mamma

« Odgovor #250 na: Ožujak 21, 2012, 20:30:32 »
OdgovorOdgovor

prezivila ja i vise od jednog rucka    necete me se tako lako rjesit,al sad sam ja malo jaka na jeziku pa komentiram sve zivo moram si malo dat oduska   nego za Josipovo je kod nas  kirvaj i ona hoce napravit rucak kao mi ne slavimo  Roll Eyes jer sam ja rekla da mi nepada na pamet kuhat za kojekakve nabiguzice a mi nukud isto ne idemo   uglavnom ispekla nam janjeci but i napravila sarmu onako kako ja volim kako ona nije navikla jest   dosla sogorica s djecom na rucak i to je to,nije da sam brojala al pojela je za rucak samo 3 sarme + jos za veceru   al bitno je da ona tako nepravi jer oni nisu navikli  
« Zadnja izmjena: Ožujak 21, 2012, 20:41:06 do yo_mamma » Evidentirano

lela-sa
Povjerite se

« Odgovor #251 na: Ožujak 21, 2012, 20:39:02 »
OdgovorOdgovor

Kumo, previše se družiš sa spašenom pa ti bježe slova 
prezivila ja i vise od jednog rucka    necete me se tako lako rjesit,al sad sam ja malo jaka na jeziku pa komentiram sve zivo moram si malo dat oduska  nego za Josipovo je kod nas je kirvaj i ona hoce napravit rucak kao mi ne slavimo  Roll Eyes jer sam ja rekla da mi nepada na pamet kuhat za kojekakve nabiguzice a mi nukud isto ne idemo  uglavnom ispekla nam janjeci but i napravila sarmu onako kako ja voli mkako ona nije navikla jest  dosla sogorica s djecom na rucak i to je to,nije da sam brojala al pojela je za rucak samo 3 sarme + jos za veceru  al bitn je da ona tako epravi jer oni nisu navikli 

Evidentirano
yo_mamma

« Odgovor #252 na: Ožujak 21, 2012, 20:44:47 »
OdgovorOdgovor

evo popravila sam  kirvaj ti je nešto slično slavi kod Srba samo je ovo na nivou sela,za određenog svetca se slavi kirvaj dođu oni štandovi sa drndama kojekakvim i uglavnom se sprema jelo od do  Roll Eyes juha,kuhano,sos,sarma i pečenka i dolaze ti kojekakvi poznanici nabit guzicu i najest se  glupi obicaj i tko ga izmislio,a posto mi je imendan uvjek pocastim svoje najblize didu i baku i sogoricu ,kuzis sad 
Evidentirano

lela-sa
Povjerite se

« Odgovor #253 na: Ožujak 21, 2012, 20:48:49 »
OdgovorOdgovor

Ma skužila sam ja sve i znam da ti je bio imendan nego nisam mogla skontati taj kirvaj šta je. 
Evidentirano
spašena
Povjerite se

Bozji dar

« Odgovor #254 na: Travanj 11, 2012, 21:05:23 »
OdgovorOdgovor

Evidentirano
yo_mamma

« Odgovor #255 na: Travanj 11, 2012, 21:29:45 »
OdgovorOdgovor

spašena šta se ti duriš 
Evidentirano

Bee
Povjerite se

« Odgovor #256 na: Travanj 11, 2012, 23:00:39 »
OdgovorOdgovor

spašena šta se ti duriš 

možda je ona htjela na kirvaj    
Evidentirano

spašena
Povjerite se

Bozji dar

« Odgovor #257 na: Travanj 12, 2012, 12:29:48 »
OdgovorOdgovor

spašena šta se ti duriš 

možda je ona htjela na kirvaj    

rolling rolling
Evidentirano
yo_mamma

« Odgovor #258 na: Svibanj 16, 2012, 14:38:28 »
OdgovorOdgovor

evo malo da se izjadam možda će mi bit lakše,naime znate da sam poćela ić u jagode a sveki me cjelo vrijeme odgovarala  Roll Eyes
i kad su me napokon zvali poceo ju je odmh bolit zeludac  Roll Eyes stalno kuka jebt a mora samo dopodne djecu pricuvat i napravit rucak  a nemora ni rucak jer sa ja rekla da cu skuhat ako joj je problem....Emu itak otak uvali svekru Nou ne treba cuvat i njoj je gore nego nama na polju di puzimo i plazimo po 7-8 sati u komadu  fali mi neki smajlić da s upucam 
a kad smo išli na motorijadu  Roll Eyes vani malo vjetar zapuho,najavili kišu i ona odmah pocela fantazirat,da je bolje da ostqanemo kod kuce,da sta ce ona sama s djecom gore ako bude nevrijeme 
m je rekao da vise nikud ne idemo zajedno nego cemo ic odvojeno samo da ona ne mora djecu cuvat 
a ja stavila djecu lec u 21:00 i kad su zaspali mi otisli 
Evidentirano

lela-sa
Povjerite se

« Odgovor #259 na: Svibanj 17, 2012, 15:03:57 »
OdgovorOdgovor

Kumo, samo ti beri jagode a nju ko šiša  bar dok si u polju možeš mozak na pašu pustiti a ona bi i tak i tak nešto našla da prigovara sve da si ostala sjediti u kući. 
Evidentirano
 Str: 1 ... 7 8 [9]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP "Veliki osmijeh" | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.
Minted Theme By Wdm2005 © 2008
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.215 sekundi uz 45 upita. (Pretty URLs adds 0.015s, 2q)