|
Ijena
|
 |
« na: Lipanj 03, 2011, 11:22:14 » |
Odgovor
|
Imate li ih ili ste jedinac/jedinica? Kako se slažete? Tri sestre...ok odnos, s nekima malo bolji, s nekima malo lošiji 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
zomato
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #1 na: Lipanj 03, 2011, 11:31:04 » |
Odgovor
|
Imam dvije sestre, kao klinke se nismo najbolje slagale ali to je normalno, a sada smo super  naravno, ima dana kad se porječkamo...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
mrvica.
|
 |
« Odgovor #2 na: Lipanj 03, 2011, 11:45:44 » |
Odgovor
|
Imam starijeg brata i odkad smo "odrasliji" super se slažemo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Shoot for the moon. Even if you miss it you will land among the stars.
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

True story, bro ... :P
|
 |
« Odgovor #3 na: Lipanj 03, 2011, 11:46:34 » |
Odgovor
|
Sestra, komada jedan, mlađa od mene godinu i pol ... Katastrofa  ... Kao djeca smo se mlatile gore nego muški  , onda u pubertetu je bilo OK, onda u srednjoj strava  - ona je radila sr*nja iz kojih sam ju ja izvlačila, na faksu je opet bilo trzavica jer smo upisale međusobno zavađene fakultete  , a sad kad smo obje prešle 30.-u, relativno ugodno se družimo ako ne pričamo o određenim temama i ako ja svoje mišljenje o tome kak si je ona organizirala život, zadržim za sebe ... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
|
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #6 na: Lipanj 03, 2011, 14:00:33 » |
Odgovor
|
imam sestru, stariju godinu dana... hm kako se slažemo ::m''m:: dok smo išle u školu smo si bile super, na faksu jednako tako, sve je bilo super dok nije prohodala s ovim dečkom s kojim je sad i otada se sve promijenilo. A sad smo i posvađani s njenim dečkom tako da se naš odnos temelji na tel. razgovorima i tome da se vidimo eventualno jedan dan u tjednu kad dođemo kod mojih na ručak i to samo ako nema drugih obaveza u to vrijeme... meni je krivo zbog toga jer ne dolazi kod nas vidjeti klince ili nama u posjetu, ali ako tako želi, njen izbor  mislim mi komuniciramo ok i pričamo normalno, ali daleko je to od onoga kako je bilo nekad 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #8 na: Lipanj 03, 2011, 22:42:31 » |
Odgovor
|
Imam brata, starijeg. Super se slažemo s obzirom koliko se i vidimo.  Ma, volim ga jako. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #9 na: Lipanj 03, 2011, 22:48:08 » |
Odgovor
|
imam brata mlađeg tri godine, i super se slažemo  sad otkad je u zg je svaki drugi vikend kod mene i baš nam je super  prije smo se stalno mlatili kao klinci, ali sad je odličan odnos 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
bubica
|
 |
« Odgovor #11 na: Prosinac 10, 2011, 08:29:42 » |
Odgovor
|
Nekako mi se čini da je već bila slična tema  Imam mlađu sestru, puuno mlađu. Dobro smo se slagale, ali od kad sam se ja udala, a ona krenula na faks rijetko se vidimo i čujemo, ali smo si još uvijek OK.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ivan 14.10.2007. Petar 13.07.2009.
|
|
|
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

|
 |
« Odgovor #12 na: Prosinac 12, 2011, 06:23:20 » |
Odgovor
|
imam brata mlađeg 10 godina  ,odnos nikakav nazalost  mogao je bit jedno krasno djete da sam ga uzela i brinula se za njega al moj kriz mi je bio pretezak da si natovarim jos i tuđi......jako je slican na mog starog  uf al to nije dobro,mislim da cemo mozda nekad kad on odraste(ako odraste) imati drugaciji odnos 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
Zagrljaj je prekrasan dar – jedna veličina odgovara svima.
|
|
|
|
*Kora*
|
 |
« Odgovor #13 na: Prosinac 12, 2011, 09:21:37 » |
Odgovor
|
Imam brata mlađeg 4 godine od sebe i sesrtu 14 i pol godina mlađu  . Volim ih oboje,više seku iako sam nekako s njom najmanje provela vremena,a sa bratom sam nekako uvjek bila na VI,nismo nikad bili u nešto bliskom odnosu iz razloga šta je on uvjek bio nekako agresivan,ljutio se na sve,živčan i tak,i dan-danas plane za sekundu,a ja to ne volim i onda jednostano ne ulazim u nikakve rasprave s njim  ,al on je ipak moj brat 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #15 na: Prosinac 12, 2011, 10:17:08 » |
Odgovor
|
Brata mlađeg 1,5 godinu. Super se slažemo, al se u zadnje vrijeme full malo viđamo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
yo_mamma

|
 |
« Odgovor #16 na: Ožujak 18, 2012, 09:37:00 » |
Odgovor
|
moj je brat 10 godina mlađi od mene i nemamo nikakav odnos  kriva sam ja,godine i mama koja je uvjek bila vise naklonjena njemu  al opet zao mi ga je jer mora zivit sa starom jer to nije lako jutros mi je baka javila da je pobjegao od kuce  navodno je negdje u Zagrebu tj tamo je bio valjda kad su ga zadnji puta culi  kriminal,rekla sam mu da uvjek moze doc k meni al on tepe po svom....u skolu nec da ide ..ma uzas 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #17 na: Ožujak 18, 2012, 10:48:13 » |
Odgovor
|
moj je brat 10 godina mlađi od mene i nemamo nikakav odnos  kriva sam ja,godine i mama koja je uvjek bila vise naklonjena njemu  al opet zao mi ga je jer mora zivit sa starom jer to nije lako jutros mi je baka javila da je pobjegao od kuce  navodno je negdje u Zagrebu tj tamo je bio valjda kad su ga zadnji puta culi  kriminal,rekla sam mu da uvjek moze doc k meni al on tepe po svom....u skolu nec da ide ..ma uzas  koliko je star
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
yo_mamma

|
 |
« Odgovor #18 na: Ožujak 18, 2012, 11:26:02 » |
Odgovor
|
17 godina ide 2 srednje ,pao je 8 razred pa malo kaska,al evo i sad ima vise izostanaka nego sto ide u skolu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
rioss
|
 |
« Odgovor #19 na: Ožujak 18, 2012, 15:15:32 » |
Odgovor
|
ajme yo
jeste li saznali gdje je?
I moj mladi brat u toj dobi je bio problematican sad je bolji, ali bilo je svakakvih sranja mama sama s njim ili on sam s mamom bilo je tesko ali sad je ok tako da ce valjda i tvoj brat nadoci
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
yo_mamma

|
 |
« Odgovor #20 na: Ožujak 18, 2012, 16:37:35 » |
Odgovor
|
nemam pojma nitko mi nista ne govori  takav je problematican moj stari i on ni dan danas nije nadoso tako da nevjerujem ni da ce ovaj  nemogu dobit ni mamu ni baku nemam pojma sta se desava 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #21 na: Ožujak 18, 2012, 18:20:53 » |
Odgovor
|
nemam pojma nitko mi nista ne govori  takav je problematican moj stari i on ni dan danas nije nadoso tako da nevjerujem ni da ce ovaj  nemogu dobit ni mamu ni baku nemam pojma sta se desava  NASTOJ DOCI DO BRAT AD AISPITAS U CEM JE KVAKA... DRZIM FFIGE DA CES IH DOBITI TEL
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
yo_mamma

|
 |
« Odgovor #22 na: Ožujak 18, 2012, 18:56:51 » |
Odgovor
|
vratio se kuci u 11:30 nitko nezna gdje je bio ,sto baka kaze sve je to meni sumljivo ...prvo ga je stara pustila da ide pa onda kaze da nije  nesta mi tu smrdi..a mali seronja nece da razgovara samnom  rekla sam mu da na mene racuna pa necu forsirat mozda ce se sam javit 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #23 na: Ožujak 18, 2012, 19:24:07 » |
Odgovor
|
budi podrska bez prodika, mozda stvorite odnos
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
yo_mamma

|
 |
« Odgovor #25 na: Ožujak 18, 2012, 20:59:13 » |
Odgovor
|
nisam mu nista rekla osim ako sada nece nemora pricati al kad bude htjeo tu sam i moze racunat na mene 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|