Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: PORTAL

Str: 1 ... 3 4 [5] 6   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: A svekar????  (Posjeta: 3141 puta)
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
mala vjestica22
Maher u pisanju

« Odgovor #120 na: Prosinac 15, 2009, 22:18:53 »
OdgovorOdgovor

aaff  aaff  aaff suncice svekar ti je     
jako mi je zao zbog bebe, ne mogu ni zamislit kako ti je... 
Evidentirano

suncica
Početnik u pisanju
*

« Odgovor #121 na: Prosinac 15, 2009, 22:24:42 »
OdgovorOdgovor

Hvala,eto vidite kakvih ljudi sve ima  mislim i šta čovjek da radi,kako da se postavi prema takvoj osobi?  ::m''m::
Evidentirano
mala vjestica22
Maher u pisanju

« Odgovor #122 na: Prosinac 15, 2009, 22:32:15 »
OdgovorOdgovor

iskreno, ja s takvom osobom vise ne bih ni razgovarala, kako on prema meni tako cu i ja prema njemu!
strava, stvarno ima svakakvih ljudi!     
Evidentirano

suncica
Početnik u pisanju
*

« Odgovor #123 na: Prosinac 15, 2009, 22:35:19 »
OdgovorOdgovor

Draga moja ti si u sve upućena i znaš kako stvari stoje. 
Evidentirano
juli
Maher u pisanju

« Odgovor #124 na: Prosinac 16, 2009, 11:52:18 »
OdgovorOdgovor

a kod mog svekra nepostoje takvi razgovori,i recimo svi znamo da ima 2 bruha ali nitko nesmije ni spomenit da to zna jer su takve stvari opčenito tabu tema      

eeeee u tom paru je PUNO tabu tema jer kako svekrva kaže kako je puno razgovarala s dečkima   ....diže mi se tlak   onda bi trebalo i nešto ostati od toga u brači,zar ne Magda? jooooooj i njezini razgovori.
Svekar neče sam nešto reči nego mi je slao svekrvu pa bi onda onako kroz smijeh i rukavice prenjela vijest...  
Evidentirano
magda
moja jedina sreća u životu
Diplomirani ovisnik o pisanju

« Odgovor #125 na: Prosinac 16, 2009, 11:55:24 »
OdgovorOdgovor

istina        a nedaj bože da se on nama zamjeri,lakše staru poslati   
Evidentirano

marina budimir

« Odgovor #126 na: Prosinac 16, 2009, 12:16:19 »
OdgovorOdgovor

opt mi je jutros počistio staze. kupili su malom saonice i jučer su ih odmah donjeli i naravno vozio je Daria po dvorištu dok se mali nije smrzo, a lijepo sam mu rekla da ne može dugo jer sad mi ne treba da se razboli. i još oće da mu dam malog pa da ga odvede kod njih na sanjkanje, hvala Bogu pa se mm pobunio, inače bi odveo malog i ne bi ga vratio cijeli dan.
Evidentirano
Bee
Povjerite se

« Odgovor #127 na: Siječanj 01, 2010, 04:22:29 »
OdgovorOdgovor

Moj svekar ima 75 god i užasno je prljav i neuredan, na svu sreću pa bar Ivana ne dira.
Životna vodilja mu je da ženu treba istući odmah prvu bračnu noć (što je i napravio, i ne samo tad) a to je pokušavao naučiti i mm-a
Jeb... se njemu dali će sjesti na unukove igračke i dekicu na kojoj leži u hlačama u kojima se valjao po vrtu.
Kad jede za njega stol ne postoji, više mrvica od kruha, krumpira, gulaša... ima po podu.
Puši jednu za drugom i više pepela završi na podu nego u pepeljari.
Nema strpljenja s djecom (osim Ivana ima još dvoje unuka).
Ono što mi je vrhunac kod njega je to da ne može zapamti da mu se unuk zove Ivano nego ga zove Ivanov, i još stalno komentira da kako smo mu mogli dati rusko ime. Jedino pozitivno kod njega i svekrve je to što žive 50 km dalje od nas
Evidentirano

zomato
Super moderator
*

moje najdraže

« Odgovor #128 na: Siječanj 01, 2010, 09:36:12 »
OdgovorOdgovor

ajme bee nije ti lako s takvim svekrom 
Evidentirano

Don't dream your life, live your dreams!
Bee
Povjerite se

« Odgovor #129 na: Siječanj 01, 2010, 10:15:08 »
OdgovorOdgovor

ajme bee nije ti lako s takvim svekrom 

Da a ne znam dali si čitala kakva mi je svekrva 
baš su jedan neobičan paket, samo što se tom paketu sve više i mm pridružuje 
Evidentirano

Ijena
Administrator

« Odgovor #130 na: Siječanj 01, 2010, 11:53:21 »
OdgovorOdgovor

O Bože  aaff aaff aaff grozno 
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

mala vjestica22
Maher u pisanju

« Odgovor #131 na: Siječanj 01, 2010, 12:20:47 »
OdgovorOdgovor

katastrofa, bee, stvarno ti nije lako!     
Evidentirano

JERONIMA

« Odgovor #132 na: Siječanj 01, 2010, 13:43:44 »
OdgovorOdgovor

Moj svekar ima 75 god i užasno je prljav i neuredan, na svu sreću pa bar Ivana ne dira.
Životna vodilja mu je da ženu treba istući odmah prvu bračnu noć (što je i napravio, i ne samo tad) a to je pokušavao naučiti i mm-a
Jeb... se njemu dali će sjesti na unukove igračke i dekicu na kojoj leži u hlačama u kojima se valjao po vrtu.
Kad jede za njega stol ne postoji, više mrvica od kruha, krumpira, gulaša... ima po podu.
Puši jednu za drugom i više pepela završi na podu nego u pepeljari.
Nema strpljenja s djecom (osim Ivana ima još dvoje unuka).
Ono što mi je vrhunac kod njega je to da ne može zapamti da mu se unuk zove Ivano nego ga zove Ivanov, i još stalno komentira da kako smo mu mogli dati rusko ime. Jedino pozitivno kod njega i svekrve je to što žive 50 km dalje od nas
ovo me tako nasmijalo     
Evidentirano
krezumica
Pozitivno negativan lik

True story, bro ... :P

« Odgovor #133 na: Siječanj 02, 2010, 17:37:23 »
OdgovorOdgovor

Ajme, Bee, usuđujem se reći da je tvoj možda čak gori i od mog  .

A ako stvarno tvoj muž sve više počinje ličiti na svoje roditelje, onda stvarno kvragu sve        ...
Evidentirano

Franjo 27.09.2007.
Tomislav 17.09.2010.
marina budimir

« Odgovor #134 na: Travanj 14, 2010, 10:54:55 »
OdgovorOdgovor

a kako moj svekar tepa Domagoju ; mnj,mnj,mnj.....
Evidentirano
krezumica
Pozitivno negativan lik

« Odgovor #135 na: Travanj 14, 2010, 11:06:55 »
OdgovorOdgovor

Moj svekar najčešće gostuje u paketu sa svojom gorom  polovicom na topicu o svekrvama, budući da - nevjerojatno, ali istinito - njih dvoje međusobno se ne slažu u ničemu (iks-puta sam se osobno uvjerila da njih dvoje međusobno uopće ne razgovaraju  ), osim kad treba j*bat u mozak mene i MM-a ... e, tu su onda nevjerojatno jedinstveni i složni ... 
Evidentirano

Franjo 27.09.2007.
Tomislav 17.09.2010.
DANCHY2

« Odgovor #136 na: Travanj 14, 2010, 11:26:48 »
OdgovorOdgovor

ja sam još lani napisala da imam najgoreg svekra na svijetu al mi se nije dalo pisat razloge.
neda mi se ni sad al ukratko,oni žive vani i on dođe svaka 3-4mj a žena s njim samo 1x godišnje u ljetu.ona je ok.samozatajna,neče se zamjerit,ne pametuje,pomalo je priprosta al diskretna.rodila je 3 djece i čak niš ne popuje kak bi trebalo nešto ili ne... al ON!!!!!  aaff aaff aaff aaff aaff
pregrmim ga svaka 3mj par dana,nije čak ni kod nas,al opsjednut je skupljanjem obitelji na hrpu po restoranima.i to redovno na drugom kraju grada od nas,mi bez auta i s malim djetetom i ja ne odlazim na takve skupove.onda on plati nekad taxi al ja svejedno neču ič jer mi se neda za 2-god.djetetom trčat po restoranu.muka i njoj i nama.da bi lani kad su došli u 7mj pitali mogu li uzet pelu i izvest je do grada na sladoled.reko,nema frke,ipak ju ne vide cijelu godinu,prva im unuka i zbilja nemam niš protiv.tad je imala 1,5g,vani bilo +35 i dogovorimo se da dođu oko 9,tak da je vrate do podneva kad je najjače sunce.i odu oni,ja žurim,pravim ručak,kad vrijeme ide a od njih ni traga.a nemaju nikakav mob.  
več je bilo 14h,ne javljaju se.zovem 10x mm na poso,ni on nezna di su.da bi oni konačno oko 15h nazvali mm da su nakon grada svi otišli k bratu(drugom sinu).a pela još na cici bila,mala,onak vruče.mm poludio.a brat živi kraj njegove firme i jel moram napominjat da mu do doma treba preko 1,5h javnim prevozom i onda je i on onak umoran i ljut još moro ič k bratu i vuč djete doma????   aaff aaff aaff aaff  i jako se izviko na njih a svekar još ljut da je on imao 3 djece i kaj če on NEKOM polagat račune di vodi SVOJU unuku!!!
mm je došo doma s malom i za 2 dana zove on mm da bi OPET došo po pelu i išo joj kupit nekaj....   kaže mu mm nek izvoli sa mnom pričat i ja mu velim da ne dolazi u obzir,da ja neznam kaj je u njegovoj glavi ali očito nije sve u redu i kak se usudio odvest dijete i ne javit se!!! nemogu vam opisat kak je bio lud,lud od bijesa da se snaha usudi njemu nekaj reč.i najavio se iduči dan doč da u 4 popričamo i riješimo nesporazume.došli drugi dan i kao svak če reč kaj ima...ahaaa,počeo je lajat i nikak stat i ja ga prekinula da bi bilo u redu da malo ušuti jer i mi imamo kaj za reč....uf,opet je čisto pop*zdio i izašo iz stana.a žena mu ostala....i ja njoj sve kaj sam imala-kako je naprasit,samoživ,pokvaren....kak ga ionak nijedno dijete njegovo ne voli nego se nadaju koju kintu ugrabit i on to zna pa je isfrustriran i sad se na mene namjerio.e pa nemože...i nek se primiri i ponaša kak spada jer više nikad nebu pelu ni vidio!!!
al ima tu još njegovih ispada,neda mi se sad o tom...odma me fraz uhvati.srečom,mm je uvijek uz mene i kaže mu kaj ga ide,al evo približava se dolazak i meni več podne.  
a nije naviknut na proturječje a ja ne provociram namjerno,al kad traži onda i dobi.donjeli nam lani ogroman kafe-aparat i mi niko ne volimo takvu kavu,a nemam di ni držat to.i ja rekla nek vele di su kupili i i otišla i zamjenila si za novu peglu-baš mi je rikavala stara.tek poslje mi je mm reko kak su se uvrijedili na to  
Evidentirano
DANCHY2

« Odgovor #137 na: Travanj 14, 2010, 11:32:02 »
OdgovorOdgovor

Da,još sam zaboravila kako su šutili kad sam im rekla da ne zaborave činjenicu da su oni peli potpuni stranci i da na mom mjestu im nebi svako dao da odvedu tak malo dijete.(ne)srečom je pela takva druželjubiva i rado je otišla s njima.
da,bio je i komentar da nije normalno da dijete od 18mj još cica,a ja njemu-Ovo ste mi sad dali motivaciju da ju dojim bar 3g 
Evidentirano
Ijena
Administrator

« Odgovor #138 na: Travanj 14, 2010, 11:36:05 »
OdgovorOdgovor

Danchy  čitam i stvarno ne mogu vjerovati  aaff aaff aaff kakav konj 
Sva sreća pa ti i tm imate svoj stav 

Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

DANCHY2

« Odgovor #139 na: Travanj 14, 2010, 11:39:40 »
OdgovorOdgovor

pa da.mogla bi ja tu pisat a opče nije u RH!kaj bi bilo da je tu?!
još mu je grozna pomisao da ne želim više rađat!!!! meni ne drži vodu ona stara-di ima za 1 ima i za 2 (ili kak se več brojka povečava)-a najgore od svega je to kaje on relativno mlad čovjek-ima 47g!!!! oču reč-nije 70 pa da je več zaglibio u svojim idejama.
Evidentirano
Ijena
Administrator

« Odgovor #140 na: Travanj 14, 2010, 11:52:48 »
OdgovorOdgovor

Stvarno sreća što je tako daleko 

Koji je to munjeni lik...a ubiti nije star...baš sam mislila da mora sigurno imati dosta godina 
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

boa
Administrator

...tko tebe kamenom ti njega stinom....

« Odgovor #141 na: Travanj 14, 2010, 11:54:20 »
OdgovorOdgovor

koji zatucani tip    naravno da je svekrva tiha,pa vjerovatno u njegovoj prisutnosti nema pravo na rič
Evidentirano

Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
zomato
Super moderator
*

moje najdraže

« Odgovor #142 na: Travanj 14, 2010, 12:15:12 »
OdgovorOdgovor

ajme majko 
baš na sreću da ne živi u hrv jer bi spalila s njim...
i ja sam mislila da je neki matori konj ali je fakat još mlad 
ma to su ti koji se jednostavno prave pametni jer misle da su ne znam šta...
ne opterećuj se i samo po svom, ti znaš najbolje za svoje dijete 
usput, ja mu nikad više ne bi dala malu na samo 
Evidentirano

krezumica
Pozitivno negativan lik

« Odgovor #143 na: Travanj 14, 2010, 17:17:33 »
OdgovorOdgovor

E, ja samo mogu reć da već otprije znam za ovo kaj je Danchy opisala, no, nažalost ili nasreću, nisam imala čast upoznati dotičnog gospodina, pa ne mogu pouzdano procijeniti tko je gori - on ili ovaj moj ... 

Jer moj je sve ovo kaj je i njen i još gori ... stariji je samo par godina više od Danchynog (ima 55 g.), ja ga nažalost viđam svaki dan, razlikuje se od Danchynog u tome što on nikad čak ni ne predlaže nikakav razgovor o raščišćavanju nesporazuma - svaki iole pokušaj razgovora s njim svede se na njegovo neartikulirano urlanje i vrijeđanje, popraćeno mahanjem rukama po zraku i lupanjem šakama po stolu, a kako njemu ni fizičko nasilje nije strano, ja se, ko svaki iole razuman čovjek, povučem ... a kaj mi drugo preostaje ...

U ovih 5 godina samo sam jednom pukla i svašta sam mu izgovorila, a ni to nije bilo niti frtalj onog kaj mi leži na duši ...
Nakon tog nismo razgovarali mjesec dana i, moram priznati, nije mi nimalo falio ... dapače, MM mi je kasnije rekao kako se on - moj muž - nadao da će - citiram: "to divno razdoblje duže potrajati" ...

Evidentirano

Franjo 27.09.2007.
Tomislav 17.09.2010.
Bee
Povjerite se

« Odgovor #144 na: Travanj 16, 2010, 22:52:32 »
OdgovorOdgovor

Joooj  DANCHY2 čovjek je stvarno sirovina!!!
Moj je takav kakav je ali nikad nebi malog "oteo" (zna da bi mu ruke polomila     )
Ne daj se, svi smo uz tebe 
Evidentirano

DANCHY2

« Odgovor #145 na: Kolovoz 04, 2010, 00:10:28 »
OdgovorOdgovor

ja sam ovdje kako bi zvanično vratila krezi titulu najgoreg svekra. 
nemoj ovu veselu bananu protumačit da mi je drago kaje tvoj najgori al moj je drugi čovjek 
ljepo je vrijedila bukvica i paljba kaj sam mu lani uputila.....
oni kako sam več pisala dolaze samo 1x godišnje i to u srpnju. tako su i ove godine.i odsjedaju kod drugog sina....na drugom kraju grada.... i došli su,mi se otišli pozdravit.imaju još 2 unućice,pela 3g.,druga 16mj i treča 6mj.i točno se vidi kako obožavaju pelu,sve mi bilo bed pred drugima jer je očito koliko im je draga.prva je a još k tome se zove ko svekrova pokojna mama.
  i tak se nisu opče javljali 4 dana.meni onak čudno jer su lani pelu doslovno oteli i non-stop silovali okupljanja i bla,bla....i ja ponudim ako žele da je uzmu na cijeli dan.sad je ona veča,zna reč,pa uostalom ako joj se ne svidi reči če.raspametili su se od veselja.i nađemo se u gradu,ja njima pelu pa onda idem radit a oni dalje s njom.kad svekar sam priđe i počne iznosit plan kam sve misle iči s njome   aaff ja u šoku,kaj mu je.i pela navečer kad je mm po nju došo sva vesela i zadovoljna.zavolila ih,pa su je imali svaki drugi dan.još sam ih promatrala,čak i previše paze na nju.kolko god me živcirali,a vidim da su poradili na svom ponašanju,zaista je peli ljepo s njima i rado sam ju pustila koliko god želi.ipak je neče vidjeti godinu dana.i svidilo im se da je mogu bez nas voditi okolo i biti s njome.baš je bio ugodan taj njihov boravak.glavno da su svi zadovoljni,a najsretnija sam zbog mm...baš je lani bio nesretan.
Evidentirano
Ijena
Administrator

« Odgovor #146 na: Kolovoz 04, 2010, 07:40:22 »
OdgovorOdgovor

Danchy  baš mi je drago da je tako 

Vidjela sam već na nekim temama da si posala kako su svekar i svekrva stigli i da se viđate s njima, pa me baš zanimalo kako su stvari stajale ovaj puta 
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

zomato
Super moderator
*

moje najdraže

« Odgovor #147 na: Kolovoz 04, 2010, 08:33:47 »
OdgovorOdgovor

odlično za svekra 
vidiš ti kako ponekad vrijedi kritika 
Evidentirano

Bee
Povjerite se

« Odgovor #148 na: Kolovoz 04, 2010, 12:26:26 »
OdgovorOdgovor

bravo za svekra   
kad bi bar svi tako primali kritike
Evidentirano

krezumica
Pozitivno negativan lik

« Odgovor #149 na: Kolovoz 05, 2010, 12:30:46 »
OdgovorOdgovor

ja sam ovdje kako bi zvanično vratila krezi titulu najgoreg svekra. 

Ajde, baš mi je drago da se tvoj ponormalio i da ste napokon imali ugodno iskustvo s njim.

No, istini za volju, moram priznati da je čak i moj napravio neke pozitivne pomake u tom smjeru Roll Eyes .
Nevjerojatno - sad je počeo pitati mene odnosno nas za dopuštenje aaff svega kaj radi - tipa jel može Franjo jesti s njima, jel može Franjo s njima ić nekud i sl. ... prije im je bilo sasvim normalno da Franju bez ijedne riječi odvedu u nepoznatom smjeru ili da ga bez pitanja našopaju slatkišima ili narescima u trenutku dok sam ga ja čekala sa skuhanim ručkom .
Čak ove godine nisu ni riječ rekli oko zajedničkog ljetovanja - naime, prethodne 2 godine su imali planove da Franjo ljetuje s njima , bez MM i mene, naravno . Čak je prve godine bilo: kaj, pa ne cica više, ne treba mu mama, a ak mu baš bude falila Roll Eyes , no dobro Roll Eyes , bumo ga vratili doma ... aaff .

No dobro, ima moj svekar još uvijek svojih idiotskih izjava i komentara o odgoju te nad*kanih ispada Roll Eyes , al najgora mu je kazna kaj se ja na to ili pokupim za svojim poslom ili ga ignoriram ko da nije u sobi odnosno dvorištu Evil .
Evidentirano

Franjo 27.09.2007.
Tomislav 17.09.2010.
 Str: 1 ... 3 4 [5] 6   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP "Veliki osmijeh" | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.
Minted Theme By Wdm2005 © 2008
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.192 sekundi uz 56 upita. (Pretty URLs adds 0.024s, 2q)