Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: PORTAL

Str: 1 [2] 3 4 ... 6   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: A svekar????  (Posjeta: 3141 puta)
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
magda
moja jedina sreća u životu
Diplomirani ovisnik o pisanju

« Odgovor #30 na: Listopad 11, 2008, 21:20:44 »
OdgovorOdgovor

svekar i ja nađemo se uvijek na nekoj valnoj dužini,on mi je puno normalniji! 
Evidentirano

DANCHY2

« Odgovor #31 na: Listopad 13, 2008, 19:54:20 »
OdgovorOdgovor

Tam čitam o svekrvama pa se moram zjadat za svog svekra!Došo iz Njemačke i zove on mene da koju veličinu mala nosi da bi kupil skafander i cipelice.Ja je ljepo izmjerim i velim da po našim mj.nosi 74,a može joj uzet 80.Veli on,ja bi kupio 92!Reko,pa kaj bum s tim velikim,a cipelice 22.I napomenem mu ak joj oće nekaj kupit,nek dođe tu,ima svega u zg i nek ode s njom i tu kupi!Tam živi u nekoj selendri,nema ni izbor nit zna kolika je.Al ne,on pametan došo,kupio termo tregerice i jaknu 92-96,hlače velke kolko ona cijela!I ja velim,eto,sad joj ogromno,a za 1g je pitanje oče li valjat,a ja to moram skladištit,a više u stanu neznamo di bi kam stvari ugurali!!!I sad biser-da tam ne postoji veličina 80 a da sam mu na tel.rekla 86!  a cipelice su ok al nemaju nikakav uložak unutra,a svi savjetuju da prve cipelice moraju imat anatomski uložak.I ja opet velim,zakaj tu ne kupi,a on koda me nema opet ponavlja da dolazi za 3mj pa će kupit drugo! aaff valjda bu donio br.38 da ima za školu.  alergiju dobim od njega ::boom::
Evidentirano
neli
Počasni član
*

mamine ljubavi....

« Odgovor #32 na: Listopad 13, 2008, 20:36:08 »
OdgovorOdgovor

danchy moja    tak ti je moja svekrva., kupovala malom piđamice za dijete od 4 godine        da mu ne bude tijesno       a šta ćeš... neka, imat će bar za kasnije... ja nemam svekra pa se nemogu ni žalit...
« Zadnja izmjena: Listopad 13, 2008, 21:09:30 do neli » Evidentirano

...tu sam da ti nadu vratim, ako padneš, da te uhvatim...
DANCHY2

« Odgovor #33 na: Listopad 13, 2008, 21:08:53 »
OdgovorOdgovor

Joj neli znaš kaj ne kužim,neznaju izabrat a nebi dali lovu da mi kupimo.Boje se valjda da nebi sebi nekaj kupili.Opće neznam kaj da sad radim s tim cipelicama...ljepe su a neznam jel joj može štetit ak nema taj anatomski uložak?
Evidentirano
magda

« Odgovor #34 na: Listopad 13, 2008, 21:13:42 »
OdgovorOdgovor

e da ja pohvalim moga svekra!kad je čuo da ćemo doči u sub.morao je ići u Đakovo i kupiti maloj set četkica za zube!ja to nisam ni vidjela ima kao grickalica okrugla za bebe 6/7 mj.ima za god. i normal.četkica,vrlo simpatično!
Evidentirano

MEMAA
Ovisnik o pisanju

mame i tatine maze

« Odgovor #35 na: Listopad 14, 2008, 07:47:45 »
OdgovorOdgovor

iznenađenje za dobro jutro,naš deda je jutros več bio,donjeo nam je burek,kruh,dečkima kifle,voče,slatkiše i mama i tati slaninu,jao je mi zamirišala cijeli stan onako domača fina,baš me iznenadio.Čak nije ni sjeo žuri se samo donjeo i okrenio se i otišo,da nesmijem zaboraviti reči da je donjeo i djeci malo novaca
Evidentirano
magda

« Odgovor #36 na: Listopad 14, 2008, 10:39:34 »
OdgovorOdgovor

memaa jako dobar djedica 
Evidentirano

sekav
Gost
« Odgovor #37 na: Listopad 14, 2008, 15:17:39 »
OdgovorOdgovor

moj svekar je veliki hvalisavac, on za sebe ima najbolji auto, najbolje uređen stan, najbolju vikendicu, najpametniji je... u 6 mjesseci koliko je ema kupio joj je krevetić i sad priča okolo kako on njoj sve živo kupuje i kako ema ne bi preživjela bez njega...
još se ja pitam zašto je mm ovakav nikakav   --glavoboljček--   --glavoboljček--   --glavoboljček--
« Zadnja izmjena: Prosinac 01, 2008, 22:53:24 do neli » Evidentirano
kika
Moderator

« Odgovor #38 na: Listopad 14, 2008, 15:22:23 »
OdgovorOdgovor

treba ih sve 
Evidentirano
christy

« Odgovor #39 na: Listopad 14, 2008, 21:35:45 »
OdgovorOdgovor

moj svekar je alkić a ja alkiće ne mogu organski smisliti!!!
iako je od zadnjeg oblokavanja i ležanja u bolnici na ispumpavanju prošlo više od 18 mjeseci, kad ne pije je ok. on je u biti dobrica u duši ali nema nekog obrazovanja i ponekad mi njegovi površni komentari i glupa pitanja idu na živce! al znam da on jadan nije tome neznanju kriv pa mi ga i dođe žao ponekad. a da me zna raspiz*** - ooo još kako...al ne više od njegove ženice...al o tome  na drugom topicu..
Evidentirano

tko rano rani cijeli dan je pospan...
krezumica
Pozitivno negativan lik

True story, bro ... :P

« Odgovor #40 na: Listopad 15, 2008, 00:04:06 »
OdgovorOdgovor

Opće neznam kaj da sad radim s tim cipelicama...ljepe su a neznam jel joj može štetit ak nema taj anatomski uložak?

Danchy, nemoj se uopće zabrinjavati. Ja kad sam čitala ove novije priručnike o odgoju beba (imam ih pun stan  ) većinom govore kak po najnovijim saznanjima je puno bolje da prve cipelice nemaju nikakav uložak  , tako da se mišići stopala sami ojačaju i oblikuju prirodnim putem.
Naravno, isto tako piše da bi najidealnije bilo kad bi dijete hodalo boso, ali kako je sad zima, jel  Roll Eyes, tako onda i ja svojem za po kući kupujem mekane šlapice bez ikakvih anatomskih oblikovanja, uložaka i sličnih izmišljotina ... i dijete zadovoljno  .

Osim, naravno, ako ti te cipelice iz drugih razloga nisu upotrebljive  .
Evidentirano

Franjo 27.09.2007.
Tomislav 17.09.2010.
DANCHY2

« Odgovor #41 na: Listopad 15, 2008, 00:42:05 »
OdgovorOdgovor

hvala ti za savjet.tolko smo nafutrani s tim kaje dobro a kaj ne za dijete da već nisam pametna kaj da delam.Cipelice su inače ok,dosta liče na frodov model i nisam nesretna kaj nemoram pljunut 300kn pošto ih je dobila,al da joj ne "sredim" stopala,reko nem štedila na maleckoj.Znači,nije taj uložak obavezan...super,fala ti još jednom!
Evidentirano
krezumica
Pozitivno negativan lik

True story, bro ... :P

« Odgovor #42 na: Listopad 15, 2008, 00:46:32 »
OdgovorOdgovor

Nema problema  ... velim, tak sam barem ja čula  ...
Evidentirano

Franjo 27.09.2007.
Tomislav 17.09.2010.
MonaLissa
Fata viam invenient
Administrator

Fas est et ab hoste doceri

« Odgovor #43 na: Prosinac 01, 2008, 22:13:00 »
OdgovorOdgovor

Eto da ne zapostavimo svekre 

Ne znam jel da se smijem ili da 

Ovako...ide moj svekar kupati Ingrid, po prvi put  iako je vec bilo kasno, pustila sam , i puni on njoj vodu (ali malo je munjen) i napuni vodu  i svekrva uđe u kupatilo i cujem kako vice "jesi ti normalan, fuj, pa sta ti radis" i tjera ga iz kupatila i nastade galama  . I kad sam cula o cem se radi - svekar umjesto pjene za kupanje usipao omeksivac za ves    otisla sam tamo i izbacila njih van ... otusirala ingrid i isprala od omeksivaca i odnjela ju u sobu  ... A ona jadna normalno, bilo joj je krivo sto nema vise kupanja i pita mene sta je deda radio ... " e mila moja, omeksala si se dobro, cini m se, tvoj pametni deda ti je usipao omeksivac" i objasnila joj kako nije znao i kako se zabunio...  uh sto mi curka sad mirisi ... kao nikad do sad
Evidentirano

DaNy

« Odgovor #44 na: Prosinac 01, 2008, 22:17:45 »
OdgovorOdgovor

oprosti al moram se smijati     

a ovo mi je najjaće 
" e mila moja, omeksala si se dobro, cini m se, tvoj pametni deda ti je usipao omeksivac" i objasnila joj kako nije znao i kako se zabunio...  uh sto mi curka sad mirisi ... kao nikad do sad
Evidentirano
christy

« Odgovor #45 na: Prosinac 01, 2008, 22:21:41 »
OdgovorOdgovor

oprosti al moram se smijati     

a ovo mi je najjaće 
" e mila moja, omeksala si se dobro, cini m se, tvoj pametni deda ti je usipao omeksivac" i objasnila joj kako nije znao i kako se zabunio...  uh sto mi curka sad mirisi ... kao nikad do sad

ajoj mona,  stvarno neznam dal bi se smijala ili plakala....  stvarno ti trebaju čelični živci... ja svom nebi dala ni da pesa opere...
ajde bar ti dijete fino miriši...  ::eav:: 
Evidentirano

DANCHY2

« Odgovor #46 na: Prosinac 01, 2008, 23:18:32 »
OdgovorOdgovor

ajoj-nedaj bože večeg zla!!!!
dobro da nije neki deterđent il nekaj slično suknul!!!!! 
Evidentirano
drdanijela
Ovisnik o pisanju

« Odgovor #47 na: Prosinac 01, 2008, 23:25:56 »
OdgovorOdgovor

ovo još nisam čula 
Evidentirano
MonaLissa
Fata viam invenient
Administrator

Fas est et ab hoste doceri

« Odgovor #48 na: Prosinac 01, 2008, 23:28:05 »
OdgovorOdgovor

ovo još nisam čula 

Ni ja.....al sam eto danas i dozivjela 
Evidentirano

drdanijela
Ovisnik o pisanju

« Odgovor #49 na: Prosinac 01, 2008, 23:34:52 »
OdgovorOdgovor

za sve postoji prvi put ::hello::
Evidentirano
Marre
Moderator!

« Odgovor #50 na: Prosinac 02, 2008, 09:13:33 »
OdgovorOdgovor

Joj Mona u ovo tuzno jutro si me uspjela nasmijati do suza 

Jadna Ingrid  , a i deda 

Vic mjeseca 
Evidentirano
unicorn

« Odgovor #51 na: Prosinac 02, 2008, 09:27:15 »
OdgovorOdgovor

To se zove deda i pol! 

Moj svekar je duša od čovjeka. Ima 70 godina (iako izgleda puuuno mlađe i super se drži), i ima čelične živce za djecu. Prvo za dvoje djece od šogorice, a sad za mog Dinu. On i svekrva ga čuvaju, ali se po cijele dane svekar igra s njim (svekrva ga samo hrani i presvlači), iako mu nekad dopušta da dira i radi stvari koje mi nebi dopustili (npr. otvara ormare po stanu ili lupa po istima), ima živaca i po pedeset puta ponavljati jedno te istu radnju ako Dinu to veseli. Nije se dogodilo da bi on poviknuo ili špotao Dinu da zašto je nešto napravio što nije smio (tu onda uskače svekrva).  Vani će ga nositi koliko god trebalo, igrat će se s njim do besvijesti, a da ne spominjem da ga samo mm, ja i svekar možemo uspavati, i kad ga svekar uspava, leži kraj njega na krevetu (usput se i on naravno odmara  ) i stvarno nemam drugo nego samo riječi hvale za svekra. 
Evidentirano

christy

« Odgovor #52 na: Prosinac 02, 2008, 09:53:07 »
OdgovorOdgovor

unicorn  za dedu!!!
svaka čast!!! stvarno ste sretni s njim...
Evidentirano

srecka
Svakodnevno piskaralo

« Odgovor #53 na: Prosinac 02, 2008, 10:28:46 »
OdgovorOdgovor

u zadnje vrijeme je                aaff  aaff aaff  aaff  aaff  aaff  aaff         
za pop....,poludit s njime!!!!!!!!!!!!!!! sva sreca pa nezivimo zajedno,mislim da bi totalno   
Evidentirano
DANCHY2

« Odgovor #54 na: Prosinac 02, 2008, 15:43:33 »
OdgovorOdgovor

Joj unicorn to je preljepo!Zašto je moj takav kreten!!!!????Pela je bila par mjeseci stara kad je izjavio da jedva čeka da ona poraste da je vodi u kafiće,kockarnice i da joj dopušta i uči je da radi sve što se nesmije jer ga to baš zabavlja da onda roditelji šize!!!!      aaff  IDIOT!!! Srečom živi vani i vidimo ga svaka 3mj po tjedan dana-i to mi je puno previše!! Ajme alergična sam na sam spomen na njega!!!  ::boom::
Evidentirano
mslm
Ovisnik o pisanju

Always have a fun!!!

« Odgovor #55 na: Prosinac 04, 2008, 13:04:38 »
OdgovorOdgovor

Još jednom moj je savršen,uvijek na mojoj strani,obožava moju djecu,svako jutro dođe malo po njih da se mi odmorimo,donese nam voća.mrak je.
Evidentirano

kika
Moderator

« Odgovor #56 na: Prosinac 04, 2008, 14:39:52 »
OdgovorOdgovor

Joj unicorn to je preljepo!Zašto je moj takav kreten!!!!????Pela je bila par mjeseci stara kad je izjavio da jedva čeka da ona poraste da je vodi u kafiće,kockarnice i da joj dopušta i uči je da radi sve što se nesmije jer ga to baš zabavlja da onda roditelji šize!!!!      aaff  IDIOT!!! Srečom živi vani i vidimo ga svaka 3mj po tjedan dana-i to mi je puno previše!! Ajme alergična sam na sam spomen na njega!!!  ::boom::
koji je to majmun 
Evidentirano
sekav
Gost
« Odgovor #57 na: Prosinac 04, 2008, 15:14:33 »
OdgovorOdgovor

moj svekar uči emu kako su joj roditelji loši i glupi i da mora slušat samo njega, a ne budale koje ju odgajaju  aaff aaff
Evidentirano
gordana28

D & G & F

« Odgovor #58 na: Prosinac 04, 2008, 20:38:53 »
OdgovorOdgovor

moj svekar uči emu kako su joj roditelji loši i glupi i da mora slušat samo njega, a ne budale koje ju odgajaju  aaff aaff

aaff aaff aaff

molim te reci da si reagirala na to...ajme koja budala 
Evidentirano

Prvi sam te poljubio,oko moje plavo.
Ime sam ti nadjenuo i srce ti dao.
DANCHY2

« Odgovor #59 na: Prosinac 04, 2008, 22:21:56 »
OdgovorOdgovor

E sekav jesmo se usrečile s njima!!!altvoj je luđi!Moj bar tu ne živi 
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 ... 6   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP "Veliki osmijeh" | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.
Minted Theme By Wdm2005 © 2008
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.176 sekundi uz 55 upita. (Pretty URLs adds 0.018s, 2q)