zomato
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
moje najdraže
|
 |
« na: Siječanj 27, 2012, 18:54:54 » |
Odgovor
|
Ajde da se tu malo žalimo sa virozama koje nas muče... meni glava puca, grlo me boli kad gutam i sva sam  sad mi se kuha čaj, čvakam angale, šta još mogu za tu neku prehladu a da nije aspirin, andol, voltaren ni ništa što je potencijalno opasno za želudac.  ili da čekam da prođe samo od sebe 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #1 na: Siječanj 27, 2012, 18:59:31 » |
Odgovor
|
Lupocet jedino smiješ, ako imaš problema sa želucem, i to 1000 mg u jednoj dozi ( ili 2 tbl, 2-3 x dnevno ). Imaš li tantum verde ili čaj od kadulje za grgljanje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #2 na: Siječanj 27, 2012, 19:03:09 » |
Odgovor
|
imam tantum verde koji sam kupila prije dosta, bar 8 mjeseci, Eva ga je koristila. ima li rok ako je otvoren ili ga smijem špricati?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #3 na: Siječanj 27, 2012, 20:06:02 » |
Odgovor
|
ma samo špricaj  ja sam to šricala i za grlo i za aftu  i mene boli grlo još uvijek..... a malo sam bolje što se tiče drugih simptoma ...pijem čaj topli i meda jedino coff.ee
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
antoniasb
|
 |
« Odgovor #5 na: Siječanj 28, 2012, 08:55:28 » |
Odgovor
|
i ja sam nedavno "ukrala" marinov tantum kada me uhvatilo grlo i prošlo mi u 2 dana ... uz to sam pila čaj sa medom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #6 na: Siječanj 28, 2012, 09:03:57 » |
Odgovor
|
pošto taj tantum verde imam doma sad sam ga špricnula. boli me grlo i glava u predjelu očiju. iako mislim da mi je ta glavobolja vezana uz vid. mislim da ću morati kod očnog za to.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #7 na: Siječanj 28, 2012, 09:33:39 » |
Odgovor
|
Zomato mogu biti i sinusi  Ima test kojim se to može provjeriti  ustani raširi noge u širinu kukova, pogni glavu između nogu i iako osjetiš nakon 20-ak sekundi protisak i bol u glavi onda su sinusi u pitanju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #8 na: Siječanj 28, 2012, 09:38:15 » |
Odgovor
|
probala ja sad  ne, nisu sinusi... ne osjećam taj pritisak. osjećam baš pritisak u očima, i mutno vidim. moram mijenjati naočale (koje ni ne nosim je se nikad ne sjetim, a sad su mi u uredu  )
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #9 na: Siječanj 28, 2012, 09:39:09 » |
Odgovor
|
 naočale skupljaju prašinu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #11 na: Siječanj 28, 2012, 15:59:38 » |
Odgovor
|
bila sam u ljekarni, dali su mi lekadol sa c vitaminom, šumeći i mogu vam reći da mi je pomogao  (dobro, ja nikad ne pijem ništa pa možda i zato  ) i angal sprej neki. kaže da je ovaj tantum verde preslab koji ja imam, jer da je dječji  blago mojima danas, uopće ne pričam, sve na mote  jedan dan mira 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #14 na: Veljača 01, 2012, 09:31:40 » |
Odgovor
|
Mene je jučer peckalo grlo  I našpricavala se s njihovim tantum verde i jutros ništa  Al sam za svaki slučaj još malo našpricala 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #16 na: Veljača 01, 2012, 09:33:39 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

|
 |
« Odgovor #19 na: Veljača 11, 2012, 20:41:43 » |
Odgovor
|
šta da radim več tjedan dana se patim sa kašljem,grloboljom i evo sad začepljenim nosom,doslovno me izluđuje  po noci nemogu spavat od kaslja,pa sad jos i od nosa  bila kod dr i dobila panatus forte al nista evo imam jos jednu za popit i gotovo,pijem caj sa medom,limun i med za kasalj,poprzenog secera sa mljekom  ma neznam vise sta bi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
Zagrljaj je prekrasan dar – jedna veličina odgovara svima.
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #20 na: Veljača 11, 2012, 22:48:28 » |
Odgovor
|
čuj, ja sam nedavno na radiju kad su bili dani meda čula da je jedan medar rekao da se inače med ne smije zagrijavati, ali je iznimka kod prehlada i gripa, u pola litre vode kad zakipi staviti 4 jušne žlice meda i to piti tokom dana, da sigurno pomaže u ozdravljenju, a također znam i za ovo: Treba uzeti 3 dana po 1 jušnu žlicu mlakog meda sa četvrtinom čajne žlice cimetovog praha dnevno. Ovaj proces će izliječiti većinu kroničnog kašlja, prehlada te iščistiti sinuse. nadam se da će ti pomoći 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #21 na: Veljača 12, 2012, 08:35:59 » |
Odgovor
|
Prvo i osnovno je da ponovo odeš na kontrolu doktoru jer je očito da ti treba antibiotik  Inhaliraj se kaduljom, kamilicom i eukaliptusom, dobro očisti nos i kapaj kakve kapi tipa Operil ili Benil, slijezov čaj i kakav drugi pij u većim količinama da ti se razrijedi sekret u plućima, pa da ga lakše iskašlješ. Panatus bi trebala uzeti samo navečer, da lakše zaspiš.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
yo_mamma

|
 |
« Odgovor #23 na: Veljača 12, 2012, 10:04:19 » |
Odgovor
|
 ma naljevam se čajem povrača mi se više  pijem ja njega i on mene,nos sam si uspjela donekle sanirat (imam operila) zlo mi je sutra opet ic doktorici jer i kad sam bila prije par dana samo me popreko pogledala a bila sam u istom stanju kao i danas i dala mi te tablete panatus forte i rekla mi da cuclam septolete  thanx Ijena  uni  dani  Noa je valjda pokupio od mene ima identicne simptome grlobolja kašalj,bez temp a dobio je amoksicilin  pa mi to bilo malo cudno al dobro,sutra ja opet put pod noge jer ovo nije normalno,evo vec tjedan dana  a grlo boli pogotovo navecer tesko gutat 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #24 na: Veljača 12, 2012, 10:06:55 » |
Odgovor
|
 Nemoj ni slučajno izaći joj iz ambulante bez antibiotika i još jedne kutije Panatusa.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
yo_mamma

|
 |
« Odgovor #26 na: Veljača 12, 2012, 13:05:00 » |
Odgovor
|
i slušala i gledala grlo i kaze da je to sve u redu  vec tjedan dana uopce ne spavam po sat vremena i kasalj me probudi  i ona meni kaze da je to u redu  tek sam jutros malo odspavala 2,5 sata kad mi se procistio nos ,vec sam se i muzu popela na vrh glave  jel bi mi ista pomoglo da uzmem i taj tantum verde ? ja sta god nju pitam ona samo tepe po kamilici i propolisu i nek se posavjetujem u ljekarni  sva sreca pa imamo super magistru u ljekarni ,žena je stvarno odllična i sve če ti objasnit i pomoc a ova 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #27 na: Veljača 12, 2012, 14:25:56 » |
Odgovor
|
meni je tantum verde pomogao. ali ja sam se prehladila prije 15ak dana i nisam još skroz zdrava, kašljem i ja  pretpostavljam da su to dugotrajne viroze  dobro, ja nisam ni bila kod doktora... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #29 na: Veljača 12, 2012, 16:40:17 » |
Odgovor
|
Potpis na boltano 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|