neli
Počasni član
Diplomirani ovisnik o pisanju
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #90 na: Kolovoz 22, 2010, 16:32:06 » |
Odgovor
|
obavili smo i to  i bilo je super, nije bolilo ni sekunde  neznam, čega me bilo toliko strah 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #92 na: Kolovoz 23, 2010, 13:43:31 » |
Odgovor
|
Neli 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
ive13
Često pišem

|
 |
« Odgovor #93 na: Rujan 30, 2010, 14:14:14 » |
Odgovor
|
uh mi smo jako dugo cekali, mislim da je bilo cak 3 mjeseca proslo a da nismo imali odnose. ja sam se bojala zbog rane od rezanja... iako je to vec bilo zaraslo. al sve je to bilo frisko za mene. i nekako nisam imala volje. bila sam sva uplasena.. nisam se uopce mogla opustiti, bas sam muku mucila da opet spavam s muzem. ali poslje se vratilo sve u normalu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mrvica.
|
 |
« Odgovor #94 na: Rujan 30, 2010, 14:16:15 » |
Odgovor
|
uh tako smo i mi dosta dugo čekali jer se više on bojao od mene da me nebi boljelo  ali kako mi cijelu moju trudnoću nismo  ja sam jedva dočekala 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Shoot for the moon. Even if you miss it you will land among the stars.
|
|
|
ive13
Često pišem

|
 |
« Odgovor #95 na: Rujan 30, 2010, 14:17:40 » |
Odgovor
|
nismo ni mi kroz cijelu trudnocu, jer je bila rizicna. ali svejedno nisam mogla odmah. bas mi nije bilo do toga. a i padala sam u neku depresiju.. ma vrijeme je da zaboravim...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #96 na: Rujan 30, 2010, 14:18:58 » |
Odgovor
|
Ive13  tako je i kod mene bilo  Tijekom trudnoće, gin. zabranio... a kad sam rodila nije mi se dalo prva tri mjeseca ništa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #97 na: Rujan 30, 2010, 21:27:55 » |
Odgovor
|
uh mi smo jako dugo cekali, mislim da je bilo cak 3 mjeseca proslo a da nismo imali odnose. ja sam se bojala zbog rane od rezanja... iako je to vec bilo zaraslo. al sve je to bilo frisko za mene. i nekako nisam imala volje. bila sam sva uplasena.. nisam se uopce mogla opustiti, bas sam muku mucila da opet spavam s muzem. ali poslje se vratilo sve u normalu.
potpuno je normalno da žena nakon poroda ne osjeća želju za sexom ili joj je smanjen libido  nako nkog vremena bi se sve trebalo vratiti na svoje, pa tako i to  meni se nakon drugog poroda to tek sad dešava  uopće mi nije do ničeg 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
lela-sa
Povjerite se

|
 |
« Odgovor #98 na: Rujan 30, 2010, 21:30:17 » |
Odgovor
|
potpuno je normalno da žena nakon poroda ne osjeća želju za sexom ili joj je smanjen libido  nako nkog vremena bi se sve trebalo vratiti na svoje, pa tako i to  meni se nakon drugog poroda to tek sad dešava  uopće mi nije do ničeg  Neli, nije te valjda opet spucala kriza?  Mislila sam da se sve vratilo u normalu. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
nanyrea
Početnik u pisanju
|
 |
« Odgovor #99 na: Listopad 28, 2010, 14:19:13 » |
Odgovor
|
Tijekom trudnoće smo to obavljali uredno i po nekoliko puta na dan, udarila me želja za sexom u glavu, sad nakon poroda nemam nikakve želje za sexom, najviše zbog tog krvarenja što nikako da stane, a najgore mi je što me dragi non stop pita kad ćemo...kad ćemo...kad ćemo... meni to već lagano ide na živce jer ne znam šta da mu kažem 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

|
 |
« Odgovor #100 na: Travanj 29, 2011, 18:20:23 » |
Odgovor
|
joj zene moje ja nemogu docekat sad mi je ovo vec previse vec sam zaboravila kako to izgleda  nego vec tri dana ne krvarim uopce i planiram ovaj vikend zaskocit muzica u subotu smo sami kod kuce  valjda nije prerano u srijedu ce bit mjesec dana kako sam rodila 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
Zagrljaj je prekrasan dar – jedna veličina odgovara svima.
|
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #103 na: Travanj 29, 2011, 22:07:15 » |
Odgovor
|
I ja gledam di ti se žuri 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
yo_mamma

|
 |
« Odgovor #105 na: Travanj 30, 2011, 00:11:11 » |
Odgovor
|
aaff di mi se zuri aaff ajme vec sam zaboravila kako to izgleda ni ne sjecam se kad smo zadnji puta ,znam samo da je bilo davno davno  sad ispadam manijak  ajme bas sam pozelila,eto nekom mine zelja a kod nas manijaka nikako 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
yo_mamma

|
 |
« Odgovor #107 na: Travanj 30, 2011, 09:13:06 » |
Odgovor
|
Ma i prosli puta sam prije prvog pregleda,pa sam odlucila probat i sada  cuj kumo kod mene ti to ide postepeno,treba neko vrijeme da se opustim da sve bude po starom,krecemo uvjek polako  a vidjet cemo ak ide ide ako ne ne nemam sta izgubit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #113 na: Svibanj 01, 2011, 08:24:00 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
|
|
marina budimir
|
 |
« Odgovor #115 na: Svibanj 01, 2011, 22:38:36 » |
Odgovor
|
i ja sam nakon obje trudnoće čekala 3-4 tjedna i  i sve je bilo ok .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
sari1991
Svakodnevno piskaralo

|
 |
« Odgovor #116 na: Ožujak 08, 2012, 20:36:45 » |
Odgovor
|
meni je prošlo 3 mjeseca od poroda i sad za dva dana imam pregled kod ginića pa ćemo se nda vratiti u akciju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|