Josipaorama
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
|
 |
« na: Svibanj 14, 2011, 13:31:15 » |
Odgovor
|
Da li je vama opadala kosa nakon poroda ? Ja se sjećam da je meni opadala ko luda  Mislila sam da ću ostat bez kose a kuća je bila puna dlaka  I onda mi je rasla nova i još imam kad zavežem rep one male dlačice što nisu još skroz narasle 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #1 na: Svibanj 14, 2011, 14:05:44 » |
Odgovor
|
jao da, i meni je padala ko luda, i isto sam mislila da ću ostati bez kose  trajalo je prilično dugo, ne znam točno,ali sigurno 6 mjeseci, ako ne i više. i odjednom stalo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #3 na: Svibanj 14, 2011, 21:51:52 » |
Odgovor
|
inace imam slabu i riejtku kosu... sad mi pocela opadat,eto me ko sa onkologije,jos mi fali infuzija, ma salim se... stvarno cu biti celava ak mi bu opadala
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #5 na: Svibanj 14, 2011, 22:47:26 » |
Odgovor
|
još uvijek mi nenormalno opada  dlaka di oćeš, linjam se više nego moj mačketina 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
stella

beeeeeeeeeeeee
|
 |
« Odgovor #6 na: Svibanj 17, 2011, 19:52:40 » |
Odgovor
|
Opadala mi je kosa i do dosta dugo. čak sam mislila da ću očelaviti. No, osim tog opadanja promjenila mi se i struktura kose. Prije je bila jako kovrčava a nakon poroda više nije.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
7.9.2006 20.10.2008
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #7 na: Svibanj 18, 2011, 07:50:12 » |
Odgovor
|
Opadala je stravično, ali ne dugo  I isto mi se promijenila struktura, sad se kovrča, i to tako glupo da ne mogu s njom ništa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
Vesna
Gost
|
 |
« Odgovor #8 na: Svibanj 18, 2011, 15:53:46 » |
Odgovor
|
I meni je opadala samo sam se ja nadala da će mi se napokon malo stanjit ta griva al ništa od toga još uvijek je imam puno i previše...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

It's been a baaad kitty ...
|
 |
« Odgovor #10 na: Srpanj 18, 2011, 01:24:58 » |
Odgovor
|
Iskreno, i ne toliko koliko sam očekivala. Nakon Franjinog rođenja ispadala mi je zamjetno, ali ni predugo (jedva nekih mjesec dana), nit preobilno. Naime, par godina prije Franjinog rođenja imala sam strašno ispadanje kose zbog hormonskih problema, pa sam se iznenadila kad sam skužila da ovo post-porodno ispadanje nije bilo ni desetina onog "hormonskog". A nakon Tomislavovog rođenja rekla bih da mi nije uopće ispadala  . I meni se promijenila kosa nakon poroda  . Loša vijest je da mi nije više onak lijepo pravilno kovrčava ko prije  , al dobra vijest je da je sada gušća, čvršća, debljih vlasi i puuuno manje frizzy nego prije  . Dok su se prije frizerke od jada hvatale za glavu kad bi me vidle, sad me svaka kod koje god dođem hvali kak lijepu kosu imam  . Usput budi rečeno, čula sam već više puta od hrpe različitih žena da im se kovrčava kosa "izravnala" u trudnoći  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #11 na: Srpanj 18, 2011, 07:50:49 » |
Odgovor
|
Meni na jednom dijelu glave se počela kovrčati  a do prije trudnoće sam imala ravnu kosu, pegla mi uopće nije trebala 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
|
Ivanka F.
Povjerite se

15.09.2006
|
 |
« Odgovor #13 na: Srpanj 20, 2011, 13:33:44 » |
Odgovor
|
Je i to puno,čak i dosta dugo da sam se bila i zabrinula. Srećom pa imam gustu kosu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bubica
|
 |
« Odgovor #16 na: Ožujak 09, 2012, 07:25:31 » |
Odgovor
|
Meni je jako opadala nakon prvog poroda, bila je dugačka. Vlasi je bilo posvuda makar sam ju držala u repu. Na kraju sam se ošišala na kratko i to mi je bio spas. Nakon drugog poroda nisam primijetila da mi kosa opada i nisam se šišala, pa opet imam dugu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ivan 14.10.2007. Petar 13.07.2009.
|
|
|
|