Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: PORTAL

Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Vjerujete li ljudima  (Posjeta: 202 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
zomato
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
*

moje najdraže

« na: Veljača 20, 2011, 06:43:03 »
OdgovorOdgovor

Ja sam prilično veliki skeptik 
ne znam zašto ni kad je došlo do toga ali jako puno treba da bih ja povjerovala u nešto ili nekome.  Roll Eyes

Možda je to zato što sam nekad davno slijepo vjerovala i bila zbilja naivna i nakon sto "udaraca" se opametila...
...pa sad pušem i na hladno... 

a ponekad mi je i glupo što sve analiziram i kontam jel istina ili nije...
možda bih ipak trebala bar malo više vjerovati... 

A kakvo je stanje kod vas? 
Evidentirano

Don't dream your life, live your dreams!
Ijena
Administrator

« Odgovor #1 na: Veljača 20, 2011, 09:35:21 »
OdgovorOdgovor

Imam neko šesto čulo, pa mogu prilično dobro procijeniti ljude na prvu loptu. Pa onda i lakše vjerujem, ali ako mi se netko ne svidi u samom startu, teško će zaslužiti moje povjerenje...
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

kika
Moderator

« Odgovor #2 na: Veljača 20, 2011, 09:50:16 »
OdgovorOdgovor

nekima jednostavno vjerujem od pocetka a za neke ljude treba vremena da im pocnem vjerovati a dotle sam uvijek na odstojanju 
Evidentirano
lela-sa
Povjerite se

« Odgovor #3 na: Veljača 20, 2011, 12:18:59 »
OdgovorOdgovor

Vjerujem samo kada se uvjerim svojim usima ili ocima.  I ja sam ranije bila prava naivka dok nisam dozivjela neke nemile situacije od ljudi kojima sam slijepo vjerovala  , onda se u mene javio taj odbrambeni mehanizam i nepovjerenje. I sada neki ljudi misle da me mogu lako preveslati jer sam vesela, komunikativna i ponekad pricam i sto treba i sto ne treba ali ako probaju onda se totalno zatvaram i stvaram distancu.  Nije mi krivo kada me lazu nego kada misle da im vjerujem 
Evidentirano
Šmubulica

« Odgovor #4 na: Veljača 20, 2011, 13:47:53 »
OdgovorOdgovor

Prihvaćam stvari koje su mi rečene bez neke pretjerane sumnje, ne analiziram previše, što ne znači da ne analiziram uopće ako mi je nešto jako bitno. Ako me netko laže, laže sebe prvenstveno, ne mene, a na kraju se ipak sve sazna.

U vezama (bilo kojim) sam iskrena, otvorena i očekujem to i od druge strane.
To ne znači da slijepo vjerujem svemu što mi je rečeno, lagana distanca uvijek postoji, ali ne razbijam glavu previše jer uostalom neke laži su toliko očite da ih nije teško prepoznati.  .

Opekla sam se par puta, ali ipak ne mogu pristupiti čovjeku s potpunim nepovjerenjem.  

Stopostotno povjerenje imam u Karlu (moji su roditelji uvijek prihvaćali prvo tuđi stav pa tek onda mijenjali mišljenje kad bi se dokazalo da ja ne lažem i to me boljelo i povrijedilo grozno), njoj nikada nisam pristupila s nepovjerenjem i nadam se da ćemo takav odnos i održati.
Evidentirano

"Svašta se rodi u mutnoj vodi..."

BLUES  MUTNE VODE
unicorn

« Odgovor #5 na: Veljača 20, 2011, 22:18:38 »
OdgovorOdgovor

U startu sam se prema svakoj osobi odnosila jednako, vjerovala sam (s rezervom), no s vremenom sam uvidila dal se moje povjerenje isplatilo ili me druga strana lagala/skrivala istinu od mene
nažalost skužila sam da skoro svi muljaju i skrivaju istinu osim par prijatelja izuzetaka pa sve što mi netko kaže sada uzimam s velikom rezervom, zapravo više ne vjerujem nikome 100% 
Evidentirano

DANCHY2

« Odgovor #6 na: Veljača 20, 2011, 22:39:57 »
OdgovorOdgovor

ja se baš previše ne opterečujem.šmubulica je super rekla-ak neko laže,laže sebe.di bi se išla zamarat i za svakog si mislit jel istina ili nije.najvažnije mi je da moji najbliži,muž i mama imaju moje povjerenje.bez svih drugih mogu.
zapravo nemam s puno ljudi odnos da bi me mogli povrijedit radi nečeg.pa da moramo imat takve sumnje i da bi mi neko mogo zabit nož u leđa.nebi,jer nemaju s čim.
Evidentirano
boa
Administrator

...tko tebe kamenom ti njega stinom....

« Odgovor #7 na: Veljača 21, 2011, 02:45:54 »
OdgovorOdgovor

poprilićno je mali broj ljudi s kojima sam u prisnijem kontaktu i njima virujen,bezgranično,a ostali ,ma ja pola ni ne slušam 
Evidentirano

Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
Ivanka F.
Povjerite se

15.09.2006

« Odgovor #8 na: Veljača 21, 2011, 08:09:37 »
OdgovorOdgovor

Negdje sam nekad čitala da onaj koji vjeruje ljudima bolje prepozna kad neko laže
Vjerujem samo onima koje znam i koje bar malo upoznam.Laž je u svima nama pa i ona najsitnija.
Mene je recimo povrijedila osoba za koju sam mislila da ni u snu nebi tako da 
Bolje ne razbijat glavu i što Danchy kaže imamo ljude koji su blizu nas i koji su nam potrebni i to je dosta.
Evidentirano

mlana

« Odgovor #9 na: Veljača 21, 2011, 09:51:49 »
OdgovorOdgovor

Nažalost ne. Treba mi dosta da počnem vjerovati novim ljudima oko sebe.
A sve ove koje znam,vjerujem, iako su neki od njih izigrali moje povjerenje.
Evidentirano

Lana, 7.9.2000.
Lovro, 25.4.2006.
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP "Veliki osmijeh" | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.
Minted Theme By Wdm2005 © 2008
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.208 sekundi uz 34 upita. (Pretty URLs adds 0.022s, 2q)