zomato
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
moje najdraže
|
 |
« na: Studeni 22, 2011, 06:40:29 » |
Odgovor
|
Piše se naveliko o tome da bebe/mala djeca vole i trebaju imati rutinu... ...a vi?
Imate li nekakvu rutinu i volite li živjeti po tom principu ili ste osoba kojoj to ne treba, koja svaki dan voli proživjeti drugačije?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #1 na: Studeni 22, 2011, 09:04:15 » |
Odgovor
|
Ja ne volim rutinu... Volila bi da mi svaki dan bude drugačiji  Al opet kad se tiče njih dvije, volim da one maju svoju rutinu, u smislu da se zna kad se ustaju, kad idu spavati, kada je ručak i sl.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #2 na: Studeni 22, 2011, 09:10:31 » |
Odgovor
|
pa na prvu bi odgovorila da ne volim rutine  ali opet..... nekad se osjećam nekako sigurno u svojim nekim rutinama , posebno našim zajedničkim rutinama sa djecom.  sviđaju mi se ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #4 na: Studeni 22, 2011, 09:33:16 » |
Odgovor
|
Nemogu reči niti da ju volim niti da ju ne volim.  Kada smo dugo na godišnjem, već nakon nekog vremena volim i želim se vratiti u svoju rutinu u svakodnevno dizanje, odlazak u školu, vrtić, aktivnosti, posao..... Nekako mi je bez obzira koliko ponekad teško, draga ta naša rutina. Naravno da uz sve to često "uleti"nešto što nije uobičajeno, neki odlasci negdje, neka druga druženja i slično. I to nam upotpunjava našu svakodnevnu rutinu. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #6 na: Studeni 22, 2011, 10:27:34 » |
Odgovor
|
ja nekako kao i mlana... volim svoju rutinu, ali isto tako volim ponekad pobjeći od nje. pa kad se vratim bude mi drago. rutina zapravo ulijeva sigurnost 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
Šmubulica
|
 |
« Odgovor #7 na: Studeni 22, 2011, 10:44:59 » |
Odgovor
|
Ovisi o čemu se radi. Kod Karle je nastojim održati posebno kad su obroci i spavanje u pitanju, kod sebe baš i ne. Poslovno je volim jer to znači da svi zajedno dobro funkcioniramo, privatno volim kad se nešto drugačije događa oko nas- neplanirani izleti, druženja koja razbijaju onu dosadnu svakodnevicu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #8 na: Studeni 22, 2011, 20:50:42 » |
Odgovor
|
pa na prvu bi odgovorila da ne volim rutine  ali opet..... nekad se osjećam nekako sigurno u svojim nekim rutinama , posebno našim zajedničkim rutinama sa djecom.  sviđaju mi se .... ovako nekako i ja  voli neke stvari uvijek odraditi u isto vrijeme i na isti način jer mi tako najbolje paše, s djecom pogotovo, jer ako se nešto poremeti s njima, sve ode k vragu  al što se ostalog tiče, volim promijene, naravno, nekakva zbivanja u životu, nešto novo, nemora biti svaki dan, al s vremena na vrijeme neka mala promijena dobro dođe 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hele25
Gost
|
 |
« Odgovor #9 na: Studeni 22, 2011, 21:08:32 » |
Odgovor
|
Ja ju nevolim  , što se tiče mene svaki dan isto , zna me i isfrustrirat jer se ne mičem iz kuće po 6 dana pa ni do dučana pošto živim u p*********, pa mi je nedjelja kad mi je mm slobodan ko blagdan...jedva čekam da se odselim.... a što se švrče tiče  volim da ima svoju rutinu i uspjeva nam to za sad! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #10 na: Studeni 22, 2011, 21:21:56 » |
Odgovor
|
Volim je, jer kako kažete osjećam se sigurno, ali i sto tako volim da mi se svakodnevna rutina poremeti ugodnim iznenađenjima i da se ponekad maknem iz nje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|