Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: PORTAL

Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Po čemu ćete pamtiti ovu 2011. godinu?  (Posjeta: 235 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ijena
Administrator
Diplomirani ovisnik o pisanju

« na: Prosinac 28, 2011, 18:33:33 »
OdgovorOdgovor

...ovo nije moja godina...

Prvo mi je umrla mama  , a onda u pol godišnjeg odmora saznam da sam ostala bez posla  shock srećom, sad se sve nekako dovelo u red...

Za lijepe stvari...rodio mi se nećak  ...i to je zapravo to  sva sreća pa je brzo gotova 
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

*Kora*
Maher u pisanju

« Odgovor #1 na: Prosinac 28, 2011, 20:55:05 »
OdgovorOdgovor

Ajme Ijena žao mi je prvenstveno zbog tvoje mame csad .

Ja ću 2011.pamtiti naravno jer nas je  više u obitelji,na svijet je došla  moja mala mrvica Jurjana .
Evidentirano

yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

« Odgovor #2 na: Prosinac 28, 2011, 21:02:08 »
OdgovorOdgovor

uh po mnogocemu bila je to burna godina i drago mi je da je gotova nadam se da ce nova biti mirnija i bolja 
Evidentirano

Moja mala djevojčica puna je velikih želja......

Zagrljaj je prekrasan dar – jedna veličina odgovara svima.
mlana

« Odgovor #3 na: Prosinac 28, 2011, 21:27:54 »
OdgovorOdgovor

Uh, po svemu i svačemu. I dobrom i lošem. Iako sada kada razmišljam ::m''m::
nemogu posebno odvojiti niti ništa lijepo niti ništa ružno.
Sve u svemu, drago mi je da je uskoro gotova i da će ova nova biti puno bolja.  palmup
Evidentirano

Lana, 7.9.2000.
Lovro, 25.4.2006.
Josipa

« Odgovor #4 na: Prosinac 28, 2011, 22:29:46 »
OdgovorOdgovor

Prvenstveno po trudnoći i rođenju Marije,a onda po tome da je mm promjenio firmu u kojoj mu je puno bolje nego u staroj, Lara nam je krenila u školu ...
Evidentirano

Lara,Petra i Marija

unicorn

« Odgovor #5 na: Prosinac 28, 2011, 22:54:04 »
OdgovorOdgovor

Nemogu se sjetiti ničeg posebno dobrog, samo loših stvari koje su se i meni i mojima događale tokom godine, najgore što se posla i financija tiče i iskreno se nadam boljoj sjedećoj godini 
Evidentirano

antoniasb

« Odgovor #6 na: Prosinac 29, 2011, 08:10:38 »
OdgovorOdgovor

po jednoj pozitivnoj i  stvari a to je širenje naše obitelji ,stigao nam je Luka  a sve ostalo je  oalmdown pogotovo posao i financije,ništa nam nije išlo od ruke što smo planirali i to ne samo nama nego čitavoj mojoj obitelji  i jedva čekam da ova godina završi u nadi da će sljedeća biti bolja 
Evidentirano
Dani
Moderator

« Odgovor #7 na: Prosinac 29, 2011, 08:48:26 »
OdgovorOdgovor

ne mogu se sjetit ničega što bi izdvojila 
ali sam zadovoljna, neka i sljedeća samo ne bude gora i ja zadovoljna  palmup
djeca su bila više zdrava nego bolesna,
mi smo svi zdravi i to je najvažnije 
Evidentirano
spašena
Povjerite se

Bozji dar

« Odgovor #8 na: Prosinac 30, 2011, 07:07:48 »
OdgovorOdgovor

u ovoj godini nam je dosla marita. meni prekrasna godina, uzivanje u porodiljnome i bas opustanju
sazrijevanju glede odnossa s prijateljima i pustanja svega sto ne valja iza mene
useljenje u nas stan
novi auto ( silom prilike, franak nas u to uveo)
i jso mnogo lijepih dogadjaja
Evidentirano
krezumica
Pozitivno negativan lik

It's been a baaad kitty ...

« Odgovor #9 na: Siječanj 02, 2012, 09:43:26 »
OdgovorOdgovor

Po čemu ću pamtiti 2011. godinu?

Prvenstveno po hrpi izgubljenog vremena, uludo potrošenog na krive osobe, sve pod lažnim nazivom dobrih djela i pomoći bližnjemu , a nauštrb svojih najbližih i najmilijih. To si neću nikada oprostiti csad .

Po Tomičinoj prvoj godini , Franjinoj prebrođenoj krizi oko vrtića i prvim vrtićkim prijateljstvima palmup , kupnji i opremanju maminog stana lol , prekrasnoj prvoj Franjinoj i Tomijevoj zajedničkoj proslavi rođendana , odrastanju i predivnom međusobnom odnosu mojih dečki i velikom napretku oko odnosa i raspodjele posla između MM i mene glede djece i kućanstva palmup .
I, silom prilika, po okretanju nove stranice u životu - planovima i prvim konkretnim djelima u smjeru mog konačnog diplomiranja palmup .

Od loših stvari - po podloj, licemjernoj i sebičnoj prevari, strašnom razočaranju i katastrofalnim sr*njima (tokom cijele godine) koje mi je priredila mama - j*bem ti da ti j*bem takvu životnu nepravdu i onoga tko je tako uredio da ne možeš birati vlastite roditelje ...

Vi cure koje imate predivan odnos s vašim mamama i kojima je vlastita mama najbolja prijateljica i podrška, mene ni moje osjećaje nikada nećete razumjeti, niti to ne očekujem od vas ... samo mi, molim vas, vjerujte kad vam kažem da nemate pojma koliko ste radi takve vaše mame sretne u životu.

lol
Zatim, po otkazu, po status quo-u glede MM-ovog posla lol , po Tomičinim konstantnim bolestima , po beskonačnim odlascima na hitnu vikendima, blagdanima i u gluho doba noći te s jednim te s drugim, po osjećaju da mi je Tomičina prva godina prohujala mimo mene, a da sam premalo vremena provela s njim csad  ...

Sve u svemu, nadam se boljoj idućoj godini, jer ako bude gora od prethodne, onda odo odma da se kolektivno samoubijem .

Zasad je počela OK - blagdani i Nova godina prošli su nam predivno obiteljski bez uobičajene blagdanske nervoze, dečki su zasad zdravi , a moja sestra je objavila da ju je njen dugogodišnji dečko zaprosio ...
Ako niš, na prvu ruku djeluje obećavajuće lol ...
Evidentirano

Franjo 27.09.2007.
Tomislav 17.09.2010.
lela-sa
Povjerite se

« Odgovor #10 na: Siječanj 03, 2012, 00:53:28 »
OdgovorOdgovor

Hm...prethodna godina je bila jako burna za mene u negativnom smislu, prvo mamina bolest koja je počela koncem 2010, zatim moj anksiozno-depresivni poremečaj, potom operacija mm i višemjesečni oporavak. 
Od lijepih trenutaka ne mogu izdvojiti niti jedan koji je ostavio neki jači utisak osim što sam kroz cijelu godinu bila zahvalna Bogu jer su mi djeca bila zdrava. 
I ja se iskreno nadam da će ova godina biti mirnija barem što se zdravlja tiće  a sve ostalo će se nekako izgurati kao i do sad.  noanswer I nadam se da će me konačno zvati da počnem da radim...u ovoj godini.    chessy
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP "Veliki osmijeh" | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.
Minted Theme By Wdm2005 © 2008
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.19 sekundi uz 36 upita. (Pretty URLs adds 0.015s, 2q)