Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: PORTAL

Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Pamtite li "gluposti"?  (Posjeta: 200 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
zomato
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
*

moje najdraže

« na: Travanj 19, 2011, 07:12:38 »
OdgovorOdgovor

Pamtite li gluposti, stvari koje su totalno nebitne ali  su vam se iz nekog razloga (nepoznatog)
urezale u pamćenje?

Evo primjer da me shvatite:
išla sam još u osnovnu školu kad mi je jedna kolegica rekla da joj je mama rođena 29.02.
i taj podatak ja još dan danas imam u memoriji   a s tom curom nisam uopće u kontaktu.

Imam još primjera ali mi sada ne dolaze na pamet, a baš sam neki dan dok sam vozila
mislila o tome kako pamtim te neke bedastoće...  
Evidentirano

Don't dream your life, live your dreams!
Josipaorama
Super moderator
*

« Odgovor #1 na: Travanj 19, 2011, 08:49:45 »
OdgovorOdgovor

I jel jo čestitaš rođendan sada   
Ja pamtim rječi od pjesama  Roll Eyes Sasvim nepotrebno al kad slušam radio u autu ili bilo gdje uvijek upamtim rječi pjesama pa i ako su neke glupe pjesme  Roll Eyes
Evidentirano
unicorn

« Odgovor #2 na: Travanj 19, 2011, 12:05:38 »
OdgovorOdgovor

ja rođendane isto pamtim  Roll Eyes kome treba i ne treba 
riječi od pjesama isto 
pamtim kad mi netko kaže što želi ili treba kupiti za sebe ili za stan, tako da kad mu dođe rođendan točno znam što kupiti 
Evidentirano

krezumica
Pozitivno negativan lik

It's been a baaad kitty ...

« Odgovor #3 na: Travanj 19, 2011, 12:17:38 »
OdgovorOdgovor

Ja sam prirodni talent za pamćenje gluposti .
Štoviše, ja sam hodajući leksikon nepotrebnih činjenica i beskorisnih znanja Roll Eyes .

Za primjer:
Još uvijek pamtim barem polovicu rođendana od 26 ljudi koji su sa mnom išli u osnovnu školu .
Pamtim dijaloge iz serija i stripova koje sam vidla/pročitala prije 25-30 godina
I najgore od svega - kad god sam spremala ispite, nikad nisam zapamtila ono kaj se pitalo, nego nešto suludo.

Na primjer, kad mi je na ispitu iz Novije hrvatske književnosti doletilo pitanje koje godine je prvi put objavljeno "Zlatarovo zlato", ja nisam imala blage veze, al sam zato savršeno znala (i još uvijek znam Roll Eyes ) da se Šenoina žena zvala Slavica plemenita Ištvanić .

Imam još, al mislim da je ovo dost i previše ...
Evidentirano

Franjo 27.09.2007.
Tomislav 17.09.2010.
lela-sa
Povjerite se

« Odgovor #4 na: Travanj 19, 2011, 12:29:30 »
OdgovorOdgovor

Uh pamtim  registarske tablice, nepotrebne telefone, rodjendane osoba sa kojim vise nisam u kontaktu, imena i prezimena svih drugara iz osnovne skole...ali zato kada mi mm kaze danas da nesto obavim sutra  to redovno zaboravljam 
Evidentirano
lina-cokolina
Maher u pisanju

« Odgovor #5 na: Travanj 19, 2011, 14:57:59 »
OdgovorOdgovor

pamtim kad mi netko kaže što želi ili treba kupiti za sebe ili za stan, tako da kad mu dođe rođendan točno znam što kupiti 

ovako i ja! ali mislim da to nije stvar pamćenja nego toga koliko ti je stalo do sugovornika i koliko ga slušaš 
šta se brojeva, datuma rođendana i godišnjica tiče to ne pamtim (osim svojih najbližih) ali zato sve imam zapisano u mob-u i uključen alarm da me podsjeti 
Evidentirano

nea 12.2008
marita 2.2010
lana 1.2012
Ijena
Administrator

« Odgovor #6 na: Travanj 19, 2011, 16:40:59 »
OdgovorOdgovor

Pamtim sve gluposti  Roll Eyes rođendane zaboravljam, ali zapamtit ću svašta drugo 
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

stella

beeeeeeeeeeeee

« Odgovor #7 na: Svibanj 08, 2011, 12:03:00 »
OdgovorOdgovor

O da, pamtim ja svakakve gluposti tipa, raspored ljudi u školskom imeniku  (i osovna i srednja škola), znala sam koji broj cipela nose moje frendice ili ako mi je netko spomenuo datum kad mora ići zubaru ili doktoru ja bi ga uredno podsjetila dan prije  Roll Eyes.
Evidentirano

7.9.2006
20.10.2008
neli
Počasni član
*

mamine ljubavi....

« Odgovor #8 na: Svibanj 15, 2011, 00:12:52 »
OdgovorOdgovor

ajme stella 

evo, ja sam 6.6. naručena god gina, daj me molim te podsjeti bar 2 dana prije 

da, pamtim bedastoće.... kad se treba sjetit nečeg korisnog, naravno ne sjetim se, al bitno da znam nekakvu nebitnu glupost koja mi neće trebat nikad u životu  Roll Eyes
Evidentirano

...tu sam da ti nadu vratim, ako padneš, da te uhvatim...
krezumica
Pozitivno negativan lik

It's been a baaad kitty ...

« Odgovor #9 na: Svibanj 15, 2011, 10:08:53 »
OdgovorOdgovor

O da, pamtim ja svakakve gluposti tipa, raspored ljudi u školskom imeniku  (i osovna i srednja škola)

E, isto ovako i ja ... još su me ljudi znali pitati "e, daj, reci, koji sam ja ono broj u imeniku ".
Naime, imali smo par blago-sadistično raspoloženih profesora (i u osnovnoj i srednjoj) koji bi samo otvorili imenik i prozvali broj i ako se taj prozvani ne bi javio, a nije bio prijavljen da nedostaje, pobrao bi odmah jedinicu. Zato je to izgledalo ovak - profesor prolista imenik i veli: "Broj 28", svi zum! pogled u mene, a ja onak: "Marković ".

Eh, da - i jedina sam u razredu (i u osnovnoj i srednjoj) znala svim profesorima puno ime i prezime Roll Eyes . Što su moji kolege isto počeli koristiti - otkad je jedna cura na profesoričino pitanje: "A gdje je Babić?", odgovorila: "Ženska iz njemačkog ju je pustila doma." ...
Evidentirano

Franjo 27.09.2007.
Tomislav 17.09.2010.
spašena
Povjerite se

Bozji dar

« Odgovor #10 na: Svibanj 15, 2011, 12:38:00 »
OdgovorOdgovor

rodjendane, sve  brojeve mobitela, i dogadjaje koje uglanvom svi zaborave, pa onda je senzacija kad ih izvucem iz naftalina..ugl,.
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP "Veliki osmijeh" | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.
Minted Theme By Wdm2005 © 2008
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.178 sekundi uz 35 upita. (Pretty URLs adds 0.009s, 2q)