zomato
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
moje najdraže
|
 |
« na: Veljača 20, 2011, 06:38:55 » |
Odgovor
|
Kod mene odmah možete znati kako se osjećam, ne mogu nikako sakriti ako sam ljuta, zabrinuta, tužna, sretna, vesela, svaki osjećaj ispisan je na mom licu  i to mi je glupo  moja mama kako god da je raspoložena to tako divno prikrije i uvijek ima osmjeh na licu i nebi čovjek rekao da nešto nije ok... ... ne znam kako joj uspijeva... A vi? Znate li se kontrolirati? Ili ste pak sličnije meni?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #1 na: Veljača 20, 2011, 09:37:45 » |
Odgovor
|
Tako je mene i moja mama čitala  Ali sam u biti skužila da mi se na licu jako lako može očitati emocije...pacijenti su me u to uvjerili 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
|
|
|
lela-sa
Povjerite se

|
 |
« Odgovor #4 na: Veljača 20, 2011, 12:11:30 » |
Odgovor
|
Ocitava itekako  , nije bitno da li me neko dobro poznaje ili samo povrsno, ja jednostavno ne znam prikriti emocije, to je jace od mene ma koliko se trudila  , ako mi se place ja placem, ako mi se smije ja se smijem...ma citaju me ljudi k'o bukvar ali to mi i ne smeta toliko.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Šmubulica
|
 |
« Odgovor #5 na: Veljača 20, 2011, 13:57:49 » |
Odgovor
|
Meni su znali reći da nemam nikakvih problema u životu jer se uvijek smijem. Mogu namjestiti osmijeh bez obzira kako se osjećam i malo će ljudi to prepoznati. Volim što sam takva jer mi se ne da dovoditi u situacije da usputnim poznanicima moram objašnjavati što mi je ako nisam dobro. Ima naravno par ljudi pred kojima to ne radim, kojima ću doći točno onakva kako se osjećam, ali čim sam vani ili na poslu stavljam masku na lice. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #6 na: Veljača 20, 2011, 14:18:21 » |
Odgovor
|
Meni su znali reći da nemam nikakvih problema u životu jer se uvijek smijem. Mogu namjestiti osmijeh bez obzira kako se osjećam i malo će ljudi to prepoznati. Volim što sam takva jer mi se ne da dovoditi u situacije da usputnim poznanicima moram objašnjavati što mi je ako nisam dobro. Ima naravno par ljudi pred kojima to ne radim, kojima ću doći točno onakva kako se osjećam, ali čim sam vani ili na poslu stavljam masku na lice.  šmubi gdje me nađe  totalno te mogu potpisat od riječi do riječi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #7 na: Veljača 20, 2011, 14:21:07 » |
Odgovor
|
svaka čast cure ako možete prikriti  naravno, i ja pred nepoznatima ili poznanicima mogu, i navučem "masku" bez problema, ali pred onima koji me poznaju jednostavno ne mogu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #8 na: Veljača 20, 2011, 21:22:04 » |
Odgovor
|
mm me može skužit, i mama... rijetko tko drugi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #10 na: Veljača 20, 2011, 22:09:19 » |
Odgovor
|
mene mogu bliski ljudi skuziti... kada sam ljuta , ne mogu gledati u oci... osim u svoga covjeka njega probadam... zapravo uglavnom me skuze bliski
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DANCHY2
|
 |
« Odgovor #13 na: Veljača 20, 2011, 22:28:32 » |
Odgovor
|
ja se nit nebi trudila navlačit 'masku' jer bi me dodatno iziritiralo da sam npr.ljuta,žalosna itd i onda me neko duši s nečim....  kak je tak je
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|