|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
|
 |
« Odgovor #3 na: Veljača 17, 2011, 13:11:11 » |
Odgovor
|
Govorim engleski... Njemački pomalo... dovoljno da se mogu sporazumiti al ne mogu baš opušteno pričati  Ja bi volila naučiti španjolski.... Sad znam samo onoliko koliko sam naučila u spunicama  Virginia muerta noche 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #4 na: Veljača 17, 2011, 13:12:45 » |
Odgovor
|
jose  to i mm govori non stop  ja znam perfektno engleski  španjolski bolje od njemačkog  a dok sam ih učila, sam ih znala jako dobro  a danas 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #5 na: Veljača 17, 2011, 13:18:26 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #7 na: Veljača 17, 2011, 13:28:29 » |
Odgovor
|
Virgini ja je noćas umrla 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #8 na: Veljača 17, 2011, 13:38:48 » |
Odgovor
|
ja talijanski pričam ko hrvatski  engleski dovoljno dobro da mogu komunicirati. i to je to  španjolski dosta razumijem, ne pričam. njega bih voljela naučiti  njemački mi se ne sviđa nimalo, pregrub je 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
lela-sa
Povjerite se

|
 |
« Odgovor #9 na: Veljača 17, 2011, 14:21:51 » |
Odgovor
|
Hrvatski, Srpski, Crnogorski, Engleski  Njemacki apsolutno nemam zelje da naucim jer je za moja njezna usta pretvrd  , Francuski mi je onako sexi  , Spanjolski mi je preko glave  , Turski, Arapski, Kineski i Japanski dozivljavam preteskim aaff  za svoju intelektualnu razinu  Elem, ko zeli samnom da komunicira neka on nauci moj jezik! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #12 na: Ožujak 14, 2011, 13:35:50 » |
Odgovor
|
Engleski - odlično  Njemački - ah, tako tako (živjela sam tamo godinu dana trebala bi govoriti i više, ali nekako mi ružan jezik pa mi neide  ) A sviđa mi se jako španjolski, pa tko zna, možda ga i odlučim učiti jednom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
Ivanka F.
Povjerite se

15.09.2006
|
 |
« Odgovor #13 na: Ožujak 14, 2011, 13:48:18 » |
Odgovor
|
Njemački učila godinama,a ostala na pasivi.  Engleski upisala tečaj i završila dva stupnja,mislila sam dalje ali hebi ga eto me doma. Voljela bih i dalje na engleski,kad bu love a i treba za nać posao...obavezno je.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

|
 |
« Odgovor #14 na: Travanj 29, 2012, 20:48:48 » |
Odgovor
|
znam na Danskom rec volim te na Francuskom hoces li spavati samnom nocas,kako ste,vrlo dobro,sr*** Španjolski dosta razumijem i vjerujem da bi se mogla sporazumit Njemacki sam ucila al ne slušam ga al ostalo je i njega egdje tu u glavi Engleski sam naucila preko filmova i serija i znam ga dosta dobro pricati al sam u pismu kržljava Kineski je totalno kompliciran nebi ga volila ucit ,kako mi je šef Kinez kaže da veliki dio Kineza nezna svoj jezik -prekomplicirano
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja......
Zagrljaj je prekrasan dar – jedna veličina odgovara svima.
|
|
|
|
bubica
|
 |
« Odgovor #15 na: Travanj 30, 2012, 12:28:14 » |
Odgovor
|
Najbolje mi ide engleski, kojeg sam učila u osnovnoj i srednjoj školi, a ostale jezike znam pasivno. To su njemački, učila sam ga isto kao engleski, ali ubija me ona njihova deklinacija i nastavci. Zatim Francuski koji sam učila dugi niz godina, od vrtića (jer sam išla u francuski vrtić), ali sam ga s vremenom zapostavila. I na kraju talijanski koji mi je bio izborni predmet, ali se škola nije udostojila uzeti profu za stalno, pa se desilo da smo u jednoj godini izmijenili čak četiri profe, a bilo je i dosta često da nismo uoće imali sat. Svaka je počinjala podučavati od prve lekcije i kao posljedicu toga, već smo znali prve dvije lekcije napamet od riječi do riječi  . Još sam učila i latinski, ali to nije živi jezik pa ga ne računam.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ivan 14.10.2007. Petar 13.07.2009.
|
|
|
|