stella
Diplomirani ovisnik o pisanju

beeeeeeeeeeeee
|
 |
« na: Studeni 21, 2010, 17:06:35 » |
Odgovor
|
Koliko kod se trudila da ne budem kao moja mama, nažalost ne uspjevam u tome. Šta se može!? Geni su geni a protiv njih čovjek ne može. Pa krenimo redom: - još uvijek kalkuliram kad kupujem sebi neku stvarčicu (za druge me nije briga koliko ću je platiti ali kad sam ja u pitanju onda razmišljam i razmišljam i razmišljam), jako me dira mišljenje drugih i znam kvocati mužu na isti način i zbog iste stvari kako ona radi svome mužu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
7.9.2006 20.10.2008
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #1 na: Studeni 22, 2010, 05:21:11 » |
Odgovor
|
ja sam jako slična mojoj mami i baš sam ponosna na to  i što se tiče kuće i njenog održavanja, i što se tiče kuhanja, i što se tiče općenito ponašanja, sve radim nesvjesno ali na kraju ako nekad razmislim vidim da to tako radi i moja mama  mm kaže da smo sestra i ja "mamina vojska" 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #2 na: Studeni 22, 2010, 09:27:17 » |
Odgovor
|
ja mislim da nisam slična svojoj mami, tj. da sam joj čista suprotnost za razliku od moje mame ja volim da mi je u stanu sve savršeno uredno, posloženo i sređeno i na to obraćam puno pažnje  a naročito nismo slične jer ona sve stvari koje su za baciti ili koje ne nosi samo taloži i slaže po ormarima i kutijama u sobi, a ja ono što ne nosim, ne mislim više nositi i što nisam obukla 2 godine ili proslijedim nekome ili bacim  što se temperamenta tiče, znam biti jednako tvrdoglava i to je sve 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #4 na: Studeni 22, 2010, 10:36:01 » |
Odgovor
|
Mislim da joj prije nisam bila toliko slična, ali što sam starija to joj više sličim. I samim izgledom a i dobrim dijelom ponašanja, karaktera, komunikacije.....ma svega. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #10 na: Svibanj 24, 2011, 09:14:01 » |
Odgovor
|
jučer je bila neka "situacija" i mama i ja smo se raspravljale s tatom i kasnije mi kaže mm da smo iste, baš iste, i da jadni oni s nama 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

It's been a baaad kitty ...
|
 |
« Odgovor #11 na: Svibanj 24, 2011, 10:08:46 » |
Odgovor
|
Kako idem starija, tako sam joj sve sličnija, nažalost  . Srećom, pa je samo fizička sličnost u pitanju  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
|
dolph
|
 |
« Odgovor #12 na: Svibanj 24, 2011, 13:47:23 » |
Odgovor
|
niti malo, ni po čemu, ista sam ćaća svoj!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
only love, only love can leave such a mark!!!!!!!
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #13 na: Srpanj 09, 2011, 19:59:55 » |
Odgovor
|
ja sma sa sovjom cesto u konfliktu, ali smo jako povezan e ali se cesto zakacimo krvnicki... ali sto am starija sva sam slicnija sve vise i vise 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #14 na: Srpanj 28, 2011, 06:30:48 » |
Odgovor
|
baš sam jučer primjetila da smo stvarno jako, jako, jako slične i što sam starija sve više 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|