zomato
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
moje najdraže
|
 |
« na: Veljača 18, 2011, 09:13:02 » |
Odgovor
|
Zapamtite li ono o čemu priča vaš sugovornik ili samo kimate glavom a na jedno uho unutra i na drugo van?  Znate li uopće slušati ili kad netko krene s pričom čekate samo da stane pa da možete vi reći svoje? Ja slušam pažljivo ljude s kojima komuniciram i zapamtim ponekad i neke detalje koji se čine nebitni. Kažu da jako dobro slušam, nije da se hvalim 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
mrvica.
|
 |
« Odgovor #1 na: Veljača 18, 2011, 09:18:20 » |
Odgovor
|
a sad ovisno o tome ko je sugovornik
kada s nekim razgovaram onda jako dobro slušam i uživim se u potpunosti
a recimo na poslu ima kolegicu u sobi koja konstantno nešto melje što me ni malo ne zanima pa mi to više manje na jedno uho uđe a na drugo izađe
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Shoot for the moon. Even if you miss it you will land among the stars.
|
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #3 na: Veljača 18, 2011, 09:22:09 » |
Odgovor
|
uh, ovisi. u zadnje se vrijeme često uhvatim da se isključim kad mi netko nešto govori i to me nervira  uh isto tako  ali nije baš da me to nervira 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #4 na: Veljača 18, 2011, 09:26:54 » |
Odgovor
|
Ovisi s kim razgovaram. U pravilu uvijek pažljivo slušam, ali imam neke ljude oko sebe da u određenim trenutcima prestajem slušati i samo klimam glavom.  I kad mi djeca nekad pričaju, sram me bilo, ali znam da samo klimam i govorim da da a zapravo nemam pojma o čemu pričaju. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #5 na: Veljača 18, 2011, 09:49:40 » |
Odgovor
|
I kod mene ovisi o sugovorniku, pa se ako nemam volje samo isključim  kad slušam, onda čujem sve 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #6 na: Veljača 18, 2011, 20:54:54 » |
Odgovor
|
slušam, čujem... ono što me zanima  i od onog tko me zanima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
marina budimir
|
 |
« Odgovor #7 na: Veljača 18, 2011, 21:41:22 » |
Odgovor
|
slušam, čujem... ono što me zanima  i od onog tko me zanima isto tako 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #8 na: Veljača 18, 2011, 22:39:13 » |
Odgovor
|
Ovisi s kim razgovaram. U pravilu uvijek pažljivo slušam, ali imam neke ljude oko sebe da u određenim trenutcima prestajem slušati i samo klimam glavom.  I kad mi djeca nekad pričaju, sram me bilo, ali znam da samo klimam i govorim da da a zapravo nemam pojma o čemu pričaju.  aha sad mi je sve jasno  šalim se  ja isto kao i ostale cure, ako mi netko melje o nečemu deseti put jedno te isto, normalno da ga slušam s pola uha, a inače slušam i čujem sve što mi netko govori 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
nunchica
|
 |
« Odgovor #10 na: Veljača 19, 2011, 10:33:24 » |
Odgovor
|
Ja slušam,baš pamtim to šta mi netko govori  ,nema mi gorega nego kad skužim da me netko ne sluša  ja nešto pričam a ulite mi usred rečenice sa nekom desetom temom...joooooj... to me baš ljuti...a redovito me ne sluša mm joj kako bi ga nalupala tad,ali on tako ne sluša nikoga 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #14 na: Veljača 19, 2011, 13:20:55 » |
Odgovor
|
trudim se slušat i zapamtit....al mi nema gore kad nekaj pričam i onda mi sugovornik uleti "....joj tak se i meni dogodilo...bla,bla..." ma boli me dupe kaj ti se dogodilo ak nemaš tolko strpljenja i kulture da mi dopustiš da dovršim rečenicu....  u potpunosti potpisujem od riječi do riječi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|