Dakle smatram se vrlo sposobnom, organiziranom

Doma točno znam gdje što stoji, za svaku ladicu i sve što mi je u stanu znam gdje je i ako mi nešto treba gdje ću to naći.
No zvučat će smiješno, ali u zadnje mi vrijeme nestaju stvari po stanu

Dakle prvo sam prije možda mjesec dana kupila u Sparu kad smo mm i ja bili 2 mineralne, hrpu jogurtića i boju za jaja. Kad smo došli doma, ja sve raspremam i spremam iz vrećice i spremim i vrećicu i u jednom se trenu sjetim gdje mi je boja za jaja

Tražim ja, gledam po vrećici, po smeću, policama, kuhinji, sobi, pitam Dinu a on kaže naravno da on nije ništa uzeo i nema je

Onda sam pomislila da ju možda nisam dok sam na blagajni stavljala stvari u vrećicu ni stavila unutra i da je ostala na blagajni

Uglavnom nisam ju našla

Zatim sam još nešto na sličan način zagubila, sad se nemogu sjetit što ::m''m::
Prekjučer hoću uzeti iz špajze cvjetiće što znam da sam ih rezuckala i držala na jednom podlošku, a ono nema

i pretražila sve, našla sam roze i narančaste cvjetiće koji su isto bili u špajzi (tamo gdje sam mislila da su i zeleni) ali zelene nisam u cijelom stanu uspjela naći

(danas sam kupila nove

)
I jučer idem s posla i kupim si olovku za oči. Stavim ju u vrećicu i dođem doma, izvadim druge stvari iz vrećice i olovku ostavim unutra i mislim malo ću ju poslije spremiti sad mi se ne ide do kupaone... poslije ja uzela vrećicu i olovke nema

i naravno nabrzinu koliko sam stigla sam prekopala sve gdje je vrećica bila da nije negdje ispala, ali ju nisam našla

(još ću danas potražit jučer nisam stigla više tražit)
uglavnom, znam da često spremam stvari koje kupim u dućanu automatizmom i ne mislim o tome jer samo vadim i spremim gdje to stoji, ali ovo mi je već došlo do granice da sam luda ili imam kratkoročnu amneziju
uglavnom, sama sam sebi luda