|
|
|
|
|
hele25
Gost
|
 |
« Odgovor #2 na: Studeni 22, 2011, 11:43:25 » |
Odgovor
|
u meni se grižnja savjest rijetko javlja ali kad se pojavi bome i traje s razlogom,što unicorn kaže ljuta sama na sebe zbog nekih situacija...sječam se jedne nedavno dok sam bila trudna nisam mogla spavat po noći,stalno mi se misli motale po glavi što nisam ovako ili onako,prošla je s vremenom pošto se nemože popravit od kako NJE nema 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
neli
Počasni član
Diplomirani ovisnik o pisanju
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #3 na: Studeni 22, 2011, 20:39:39 » |
Odgovor
|
uh, hele.... nemoj da te to drži kad nemožeš ništa promijeniti  znam da je teško se otresti nekih misli i izbaciti iz glave nešto što te toliko grize, al moraš, zbog sebe....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hele25
Gost
|
 |
« Odgovor #4 na: Studeni 22, 2011, 20:46:23 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #5 na: Studeni 22, 2011, 20:47:54 » |
Odgovor
|
upravo tako  što je bilo, bilo je, vrijeme se nemože vratiti i neke stvari se nemogu ispraviti (a možda i nemoraju) i to treba zaboraviti i ostaviti iza sebe 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #6 na: Studeni 22, 2011, 21:26:33 » |
Odgovor
|
Hele  Imam ju, naravno, ali opet ne dozvoljavam da me izjeda, već nastojim promijeniti sebe i naučiti nešto iz svojih postupaka, pa da se više ne ponovi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #7 na: Studeni 23, 2011, 06:17:42 » |
Odgovor
|
naravno, ponekad me baš pogodi, ali najviše zbog krivih postupaka prema svojima (mm, Eva najčešće)  kad sam nervozna pa loše reagiram i onda mi bude jako jako žao  ponekad i za neke druge stvari, ali uglavnom vezane za međuljudske odnose. nemam grižnju savjesti ako nešto kupim, to su samo stvari i nisu toliko bitne. bitni su ljudi koje katkad povrijedim. na žalost. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
|
lela-sa
Povjerite se

|
 |
« Odgovor #9 na: Studeni 24, 2011, 23:45:57 » |
Odgovor
|
Kod mene je otprilike kao i kod Zomato. Sa materijelnim stvarima se ne opterečavam jer sve što je kupljeno ili nije može se nadoknaditi ali kada povrijedim nekog do koga mi je jako stalo...  onda se izjedam danima, noćima... Nema ništa gore i teže od grižnje savjesti! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
spašena
Povjerite se

Bozji dar
|
 |
« Odgovor #10 na: Siječanj 07, 2012, 21:45:36 » |
Odgovor
|
kako ne, imam itekako,ad me kopa sto dam bila pregruba u konverzaciji s muzem,bas pregruba
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|