zomato
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
moje najdraže
|
 |
« na: Veljača 20, 2011, 15:14:51 » |
Odgovor
|
kika me s onim algama na japanskoj kuhinji asocirala na ovu temu pa ju otvaram. užasno sam gadljiva, ali baš baš  sve mi se gadi, od nekih gluposti do ne velikih stvari... ... kad se Eva tek rodila jedva sam ju presvlačila na početku  ... kad mlijeko zakuha pa ono što se stvori gore meni se gadi, nema šanse da bi ga ja pila  ... dlaka u juhi, za mene je ručak gotov  ima toga ali se ni ne mogu svega sjetiti  A vi? Jeste li gadljive?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #3 na: Veljača 20, 2011, 15:21:26 » |
Odgovor
|
e kika moja, ja sam skoro pa ko tvoj muž  ne baš u tolikoj mjeri ali nisam daleko 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
DANCHY2
|
 |
« Odgovor #4 na: Veljača 20, 2011, 16:30:11 » |
Odgovor
|
ja nisam prejako,ali mi je grozno povračanje.nedavno mm bil bolestan i ode u wc,kaže povračat če.... aaff ja zatvorila i njega i sve drugo sam da n ečujem.poslje je reko da puno fala jer je umret mogo kak sam ga ugurala u zahod i zatvorila...  i kad hračkaju po vani aaff aaff aaff miris svježeg sira nekako podnesem,al nebi ga u usta metla za niš  ko i toplo mljeko...fuuuuuuj
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #5 na: Veljača 20, 2011, 19:04:38 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #6 na: Veljača 20, 2011, 21:18:56 » |
Odgovor
|
ijena  što se bljuvotine tiče, to mi je nešto najodvratnije i najsmrdljivije i fuj, i da gadljiva sam jako na sluzave stvari, tipa školjki (neznam kako to netko može jest) i slično na smrad kontejnera ili kanalizacije, nemogu podnjet, povraća mi se odmah  kad vidim da netko hračka vani, ili puše nos pa onako rukom otrese od pod  odvratno.... ma ja sam ustvari baš jako gadljiva 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
boa
Administrator

...tko tebe kamenom ti njega stinom....
|
 |
« Odgovor #7 na: Veljača 20, 2011, 21:30:08 » |
Odgovor
|
pa i nisam  dobro sad  da mi netko prića o -ranju dok jedem rekla bi mu da ušuti,al recimo kad san vidila da je maca ubila mišića u dvorištu ,kupala san ga u rukavicama jer mi je bilo  pomisao da mi šeta po kući i leži kraj mene i dice a ubio je i pomisao da ima krvi po njemu ili ko zna čega,bljak,bljak,bljak mi je bljak
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|