zomato
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
moje najdraže
|
 |
« na: Rujan 29, 2010, 07:19:10 » |
Odgovor
|
Kakva ste osoba, koja pomno isplanira svoj dan ili sve prepuštate slučaju pa kako krene? Ja ujutro dok  u glavi posložim plan što, kako i kada i ako se više manje držim tog plana (naravno ne slijepo) na kraju dana budem zadovoljna onim što sam napravila... kad imam neki plan sve uspijem i sve stignem  ako si ništa ne isplaniram na kraju ništa i ne napravim, ili visim cijeli dan na forumu pa nešto usput obavim i onda se osjećam glupo  kao da sam potrošila dan bezveze... A kako vi funkcionirate?  Kažu da je dobra organizacija pola obavljenog posla 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
mrvica.
|
 |
« Odgovor #1 na: Rujan 29, 2010, 08:22:31 » |
Odgovor
|
uh ja sam totalno ne organizirana  kad god napravim nekakav plan sve se izokrene i nakrjau nikada ne ispadne onako kako sam planirala 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Shoot for the moon. Even if you miss it you will land among the stars.
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #2 na: Rujan 29, 2010, 08:39:51 » |
Odgovor
|
ja isto kao zomato. samo ja nikad ne sjednem pa da sad pravim neke planove, nego obično u glavi to imam nešto otprilike što želim raditi taj dan. i onda je sve bolje  a kad dolazi vikend i ja nemam plana sam doslovno luda, i živčana i ne približavaj mi se 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #4 na: Rujan 29, 2010, 08:41:47 » |
Odgovor
|
organiziram si dan ako imam npr. neki ručak ili večeru posebnu za napravit, ako mi dolaze gosti ili imamo proslavu nečeha jer moram onda napraviti hrpu toga pa si organiziram kada ću što  ali ovako svaki dan inače, djelomično je isti, ujutro odvedemo dečke u vrtić i jaslice, odem na posao, poslije posla doma, ručak i po njih, a nakon toga sve ovisi o vremenu...tako da nemam što puno planirati...a kućanske poslove obavljam kako kad stignem...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #5 na: Rujan 29, 2010, 08:59:03 » |
Odgovor
|
Pokušavam se organizirati... al nekada sve krene krivim tokom pa mi se čitav plan poremeti  U biti ja se najbolje organiziram kad imam puno obaveza  a kad nemam onda mi se cili dan pretvori u ništa  jer stalno mislim ma mogu ja to stići, ima vremena.... a na kraju vrijeme proleti a ja na istom mjestu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #9 na: Rujan 29, 2010, 09:29:18 » |
Odgovor
|
U pravilu uvijek sve organiziram, jer da nije tako ništa nebi stigla.  Navečer kad legnem spavati, prije nego zaspem, slažem plan za sutra. I vrlo rijetko mi dan prođe a da nije planski.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
|
|
|
Šmubulica
|
 |
« Odgovor #11 na: Rujan 29, 2010, 09:32:10 » |
Odgovor
|
Isto funkcioniram najbolje kad sam pritisnuta obavezama jer se onda moram i organizirati. Iako obožavam i dane kad nemam ništa pa ljenčarim i buljim u ekran ili šetam s Karlom bez cilja. Obično tada stvarno ne napravim ništa osim osnovnog naravno, ali ne smeta mi.  Organizirati se moram jer inače ne bih obavila ni posao, a kako me nitko ne kontrolira ne znam kako bi bez dobre organizacije uopće išta obavila.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #12 na: Rujan 29, 2010, 09:33:27 » |
Odgovor
|
Joj Dani, baš si me sad nasmijala.  Ja nažalost mislim da nebi mogla funkcionirati da nemam plana. Na mm se nemogu osloniti od 7-20 preko tjedna i moram imati plan. Škola, vrtić, posao i tisuće njihovih aktivnosti na koje ih sve ja vodim. Ponekad se i sama nasmijem kad vidim kako smo tempirani na minutu. SKupi ih sa jedne aktivnosti i u autu presvlačenje, taman stižemo na drugu lokaciju,usput koristimo vrijeme u autu i nešto ponavljamo za školu(jer nas nema cijeli dan doma)......... Da mi nije tako završila bi valjda u ludari. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #14 na: Rujan 29, 2010, 09:41:40 » |
Odgovor
|
U biti ja se najbolje organiziram kad imam puno obaveza ovo i ja potpisujem  Organizirati se moram jer inače ne bih obavila ni posao, a kako me nitko ne kontrolira ne znam kako bi bez dobre organizacije uopće išta obavila.
i ovo potpisujem 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #16 na: Rujan 29, 2010, 09:43:37 » |
Odgovor
|
Ma ja mislim da je svima tako, samo nismo niti svjesne da zapravo veći dio toga planiramo unaprijed. To već činimo automatski.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #17 na: Rujan 29, 2010, 09:58:33 » |
Odgovor
|
Obavezno složim plan u glavi, ne mogu si pomoći jer mi je tako lakše. Naravno da ga se ne držim striktno i da uvijek nešto iskrsne, ali obaveze moram organizirati. I super funkcioniram 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
Marre
Moderator!

|
 |
« Odgovor #18 na: Rujan 29, 2010, 10:02:03 » |
Odgovor
|
Ma ja mislim da je svima tako, samo nismo niti svjesne da zapravo veći dio toga planiramo unaprijed. To već činimo automatski.
E vidiš...ima nešto u tome  uf odmah mi je lakše 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DANCHY2
|
 |
« Odgovor #19 na: Travanj 30, 2011, 20:56:36 » |
Odgovor
|
ja imam organiziranu neorganiziranost  i tak super funkcioniramo...u hipu mjenjamo planove ili odustajemo od planiranog.... svaki dan nam ima drugačiji tijek...kak pokaže trenutak....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #22 na: Svibanj 01, 2011, 06:08:48 » |
Odgovor
|
Ja kada se pokusam organizirat redovno se pogubim u organizaciji i ne znam jesam li posla ili dosla.  Dok sam radila nisam se ni trebala posebno organizirat jes se znalo sta, gdje, kada...a ni sada mi ne treba neka posebna organizacija jer imam vremena na pretek i sve uglavnom stignem bez pritiska i problema.  kad ja sebi zamislim da imam puno vremena za nešto obaviti ili što već, e tek onda ne napravim ništa... ...od silne sigurnosti da imam vremena prođe dan 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DANCHY2
|
 |
« Odgovor #23 na: Svibanj 01, 2011, 09:45:28 » |
Odgovor
|
pravo zboriš zomato....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
stella

beeeeeeeeeeeee
|
 |
« Odgovor #24 na: Svibanj 08, 2011, 11:18:03 » |
Odgovor
|
Volim se izorganizirati no uvijek ima nekih stvari koje obavim lakše i brže a ima i onih koje trebam napraviti pa ih nekako odugovlačim jer, kao, očekujem da se same od sebe rješe. Ponekad isplaniran dan ili tjedan u minutu ali redovito mi se zna desiti da mi sve bude jedno za drugim i onda ili kasnim ili ne završim posao do kraja.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
7.9.2006 20.10.2008
|
|
|
neli
Počasni član
mamine ljubavi....
|
 |
« Odgovor #25 na: Svibanj 08, 2011, 22:19:56 » |
Odgovor
|
nije da si baš planiram dan, ali da sam organizirana, to da  onako kako si zamislim i bude, sve uspijem odradit što sam mislila, i volim da su mi neke stvari uvijek u isto vrijeme (večera, kupanje djece, jutarnja kava itd...)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #26 na: Svibanj 09, 2011, 09:31:23 » |
Odgovor
|
ja bi trebala bii malo organiziranija ::m''m:: previše poštam stvari da se dese same od sebe.... moš mislit što se neke stvari same odrade 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Super moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #27 na: Svibanj 18, 2011, 08:34:15 » |
Odgovor
|
u zadnje vrijeme sam slabo organizirana  i odmah mi to utječe na raspoloženje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #28 na: Svibanj 18, 2011, 08:57:26 » |
Odgovor
|
ajme zomato, uzela si mi post iz ruke..... baš sam to htjela reć  koma mi je organizacija u zadnje vrijeme 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|