|
mlana
|
 |
« Odgovor #90 na: Listopad 10, 2011, 10:13:01 » |
Odgovor
|
Lovro se isto zanima jako za slova i brojeve u posljednje vrijeme. Samo piše, čita..... Teta u suvagu s njim ne radi ništa po pitanju mucanja, ali zato uče slova i brojeve. Sva ih zna napisati i prepoznati pojedninačno, jednostavne riječi može već sam i napisati kao riječ i pročitati. Zbrajnje mu je od svega najdraže.  Ako ništa drugo u suvagu će ga spremiti za školu samo tako. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
zomato
Moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #91 na: Listopad 10, 2011, 10:38:57 » |
Odgovor
|
ja sam se neki dan u vrtiću iznenadila jer mi je teta rekla da Eva prepoznaje neka slova i da uvijek pita a koje je ovo, koje ono... i došli doma a mi na frižideru imamo onu abecedu na magnetiće i znala je 9 slova abecede 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #92 na: Listopad 10, 2011, 13:55:22 » |
Odgovor
|
Ja Steli kupila neku slikovnicu sa princezama gdje se uče pisati brojevi ... Kad je vidila , poludila i rekla da je to njoj dosadno  Nije htjela ni da se ja i ona zajedno igramo s tom slikovnicom  Tako da mogu sa sigurnošću potvrditi da nas brojke i slova ne zanimaju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

It's been a baaad kitty ...
|
 |
« Odgovor #94 na: Listopad 11, 2011, 01:37:49 » |
Odgovor
|
Franjo je u međuvremenu izgubio interes za brojke i slova  , nakon što nam se pokvarila "Učim slova i brojke s Hlapićem"  . Izgubio je čak i interes za igrice na kompu koji ga je držao paralelno s interesom za brojke i slova. Sada mu je glavna preokupacija druženje, tj. zajednička igra s bratom ili s drugom djecom, a od samostalnih aktivnosti jedino crtanje. Al dobro, ja slutim da je to zato jer je bilo ljeto, pa je preferirao open-air aktivnosti  , a sad kad ubrzo opet počne šljiva ispod nule vani, a klinci budu većinom u kući, možda intelektualne aktivnosti odnesu premoć nad onim fizičkima  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Franjo 27.09.2007. Tomislav 17.09.2010.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

|
 |
« Odgovor #98 na: Listopad 11, 2011, 09:49:17 » |
Odgovor
|
Dani mi smo ga skinuli s neta  Isto  . Jedino mislim da sam nekaj smrdala u Nerou, pa mi ga zato neće vrtiti, a nikad se ne sjetim zahaltati frenda da mi to sredi  . Inače je Hlapić super stvar  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bright
|
 |
« Odgovor #101 na: Listopad 12, 2011, 00:53:04 » |
Odgovor
|
Može link za skidanje Hlapića?  L. već par mjeseci zna brojeve od 0-10 (sa time da mu je 0 slovo O, mama ga krivo naučila  ) i par slova (2,6 mj.). Voli se igrati "pogađanja" pa dok šetamo traži da ga pitam koji su brojevi na registarskim oznakama, to mu je zanimljivije i od mrava i mačaka i pasa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #102 na: Listopad 23, 2011, 06:17:34 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #103 na: Listopad 24, 2011, 09:22:40 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
|
krezumica
Pozitivno negativan lik

|
 |
« Odgovor #105 na: Listopad 26, 2011, 12:16:18 » |
Odgovor
|
Smuma, bravo za velikog dečka  Kažem ja da su današnji klinci turbo napredni  . U moje doba neki su bogami slovkali i do trećeg osnovne  , a od nas 40 koliko nas je bilo u prvom razredu, ja sam jedina krenula u školu da sam već znala čitati. Neka nama naše pametne dječice  , pa i red je da budu pametniji od nas  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|