|
Tyana
|
 |
« Odgovor #30 na: Studeni 25, 2009, 16:12:06 » |
Odgovor
|
Alen ce iduce godine u skolu..i jako ga zanimaju slova i brojevi.Pise neke rijeci pravilno..vec zna i slovkati jednostavnije rijeci,zna zbrajati na prste,zapisati razultat na papir.Zna cijelu abecedu,brojati do nekih 30 ..zna pravilno procitat recimo broj 143 ..i tak..jakoo ga to zanima,pa onda i puno radim sa njim. Igor (3 i pol) ne dozivljava uopce.Ni brojeve ni slova,ni papir i olovke...cak nije ni za crtanje  Malo me to brine al ajd 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Iskustvo je nesto sto imas kad ti vise netreba.
|
|
|
|
|
Dani
Moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju

|
 |
« Odgovor #32 na: Prosinac 07, 2009, 11:05:12 » |
Odgovor
|
jao jeronima blago ti se...... moj ima 5 godina i ništa ga to apsolutno ništa ne zanima  dovoljno je da rečem, da mu je sv Nikola kod babe i dide donio bljanku-slovaricu , i on odma promijenio facu i promrmljao: glupi sv Nikola ! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #33 na: Prosinac 09, 2009, 11:00:28 » |
Odgovor
|
ma imat će kad učiti i brojke i slova kad pođu u školu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Ivanka F.
Povjerite se

15.09.2006
|
 |
« Odgovor #34 na: Prosinac 09, 2009, 12:11:14 » |
Odgovor
|
Igor je sa 2,5 brojao do deset ,sad i do dvadeset samo nekad koji preskoči  i izgovara mali čudno nakon deset. Čenjest (14) a nekad ide dva pa četiri. Vani broji hidrante  ali i gleda da li su brojevi na njima.Ne silim ga ništa ima vremena. Malo sam crta kad hoće,a pretežno je to cesta ili zmija,a najbolje boja aute koje mu nacrtam.Sve je kratkog vijeka,10 15 min i to je to. Samo auti i auti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Ivanka F.
Povjerite se

15.09.2006
|
 |
« Odgovor #36 na: Prosinac 09, 2009, 12:25:55 » |
Odgovor
|
Ma ne Dni ne,ne,ne Ja sam mislila da će moje dijete voljeti i gledati samo aute  Kad ono ima još nešto ali što je kratkog vijeka. Od Nikole je dobio Mercedesa Ml ,ali faca je bila To nije taj kojeg sam htioA želja je bila Veliki auto koji vuče prikolicu i ima konja i ktome dođe oko 300-njak kuna Ma vidjet ćeš kad te iznenadi tvoje dijete i kad se počneš samo hvaliti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #40 na: Prosinac 09, 2009, 13:47:57 » |
Odgovor
|
Cure nećemo off topic 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
|
|
Tyana
|
 |
« Odgovor #42 na: Siječanj 02, 2010, 19:02:31 » |
Odgovor
|
Eto moj Igor (3 i pol) je dobio interes za slova o i A  Poceo crtati(ajmo reci da je crtanje) uglavnom sve ga vise vidim sa bojicama u ruci 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Iskustvo je nesto sto imas kad ti vise netreba.
|
|
|
|
|
|
|
|
unicorn
|
 |
« Odgovor #45 na: Siječanj 04, 2010, 10:24:37 » |
Odgovor
|
Dino već duže od pola godine broji i zna brojati, samo nepravilno, 1,2,4,5,6,8,10, pa tu negdje ubaci i 9, pa onda ide 11,12,13, četunaest i tako... A itekako dobro zna kad je nešto tu jedan i tamo jedan da je to onda dva nečega...  Zna i boje - kad je raspoložen, samo plavu, zelenu, žutu, crvenu, crnu i bijelu i tako...stvarno je moja pametnica 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
*Kora*
|
 |
« Odgovor #47 na: Travanj 27, 2010, 16:12:34 » |
Odgovor
|
Mojoj je Ivi 4 godine i dobro zna boje i brojati do deset  ,ali što se tiče pisanja kad ona hoće onda donese da učimo,a i ona se igra kao da ide uškolu i piše zadaću(ona kaže,,,moram ućiti zadaću) ali je još to previše ne privlači i ja je ne forsiram toliko da baš mora. Ma bit će vremana i za to 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
*Kora*
|
 |
« Odgovor #48 na: Studeni 16, 2010, 08:58:56 » |
Odgovor
|
Evo da se pohvalim da je moja curka počela i već dosta pisati slova. Naime,kako je nju više zanimala tastaura,najprije je počela na tastaturi pisati svoje ime,ime sestre,mame,tate,baka,tetki,ujaka,ujne itd.i znala je napisati slovo O,I,T,L,a kad je krenula u vrtić kroz samo druženje,igru i pjesmice naučila je još puno toga,još par slova pisati,a skoro svako slovo i prepoznaje,uglavnom sad za sad svoje ime zna napisati.I dosta puta zna pročitati gdje su velika slova neku riječ,ali mislim da je to i normalno,ne zna što znači odnosno što je pročitala  .S vremenom će i to naučiti,pa se i ne zabrinjavam 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #53 na: Travanj 01, 2011, 13:21:40 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
boa
Administrator

...tko tebe kamenom ti njega stinom....
|
 |
« Odgovor #54 na: Travanj 01, 2011, 13:24:27 » |
Odgovor
|
ma nisam ga ućila,nije mi to ni palo na pamet ,opterečivat ga  al ima one sunčice upoznajmo slova i brojeve i naučio se sam
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Na lijevoj nozi crne zmije,oko desne bijele guje,u ustima mi zelen gušter iz očiju mi udav pljuje.........
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #56 na: Travanj 01, 2011, 13:29:43 » |
Odgovor
|
Nisam stručnjak, al mislim ako u dobi od 3,5 godine samostalno nauče toliko slova da je to napredno  ma ima vremena Jose ako sama ne pokazuje interes nema smisla ju gnjaviti s time, vec ce oni pocet u vrticu s time Ma ne pada mi na pamet da je učim  Ja zadovoljna da nauči slova kad krene uškolu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|