Dani
Moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju

|
 |
« na: Siječanj 25, 2012, 09:24:47 » |
Odgovor
|
Možda je malo nedefiniran naslov teme, ali evo našeg problema sa našim trogodišnjakom  Leon kad negjde dođemo, ma kad samo nekoga sretnemo vani, uopće se ne javlja lijepo, ma ni ne ponaša se lijepo, odma je ko ljut, ni da reče bog, ma ne mora to ni reć, niti da se nasmije, ili da uopće ne reagira, nego odma negoduje, ljut je, miče se, i govori "ti si glup/a", vuče me, viče negodujući..... meni je više tako neugodno od toga. a redovito kad idemo negdje mi kaže: "jeli tako mama da je ružno se sramit?  " i onda mi to radi  ne znam više kako da ga ...."natjeram" da to ne radi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #1 na: Siječanj 25, 2012, 09:50:13 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #3 na: Siječanj 25, 2012, 09:57:36 » |
Odgovor
|
Pa jel mu se ko obraća 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
antoniasb
|
 |
« Odgovor #5 na: Siječanj 25, 2012, 10:00:51 » |
Odgovor
|
uf di si otvorila ovu temu  moj M je ekstrem u ponašanju...ja neznam po kojoj logici on procjenjuje ljude ali sa nekim ljudima je od prve oduševljen...vidi ih 1-2 puta i bez problema bi sa njima,ljubi ih,grli i sve super a druge ljude koje npr. često viđa ni blizu sebe,odguruje ih,plače kada mu se idu približiti i sl. naše kumove koje ne viđamo često obožava,moju rodicu što studira u Zadru obožava a vidi je 3 puta godišnje...prošli put je došla za Božić i ja trebala voditi L negdje i ona ga ostala čuvati....još mi je ljepo mahao, poslao pusu i mama Bok ! ja ostala u šoku...plakao je kada je išla a npr. svoju baku (od mm mamu) ne može smisliti ni pod razno,tek joj je nedavno prestao plakati kada bi ga krenula poljubiti  a ono meni crnjak,neugodno mi više,ona mu se približi djete vrišti  isto tako dođemo u trgovinu neka prodavačica na kasi on joj daje 5,smješka se i sl. ,uđemo u drugu trgovinu i te prodavačice se zasrami  baš nema pravila 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 25, 2012, 10:01:45 do antoniasb »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #6 na: Siječanj 25, 2012, 10:03:12 » |
Odgovor
|
Nije valjda da im govori - ti si gov*o  Dani, on se stidi pa ne zna kako reagirati  Mislim da će ga proći kad malo naraste  da te utješim, i Stela zna biti neugodna kad nekog sretnemo.. Vuče me za rukav i traži da idemo dalje ili još gore, ubacuje mi se u rječ i inzistira da krenemo  A ako joj se ta osoba ne svidi, zna reći i - Ti si meni ružna 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #8 na: Siječanj 25, 2012, 10:07:15 » |
Odgovor
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #9 na: Siječanj 25, 2012, 10:09:14 » |
Odgovor
|
 Baš sam se nasmijala. No niti kod nas nije drugačije, a uskoro ćemo 6 godina. Od kako je ušao sa 3 godine u tu "fazu" drži ga do danas. Iako moram reči sve manje i manje. Prije je i on znao kad bi mu se neko obratio govoriti - nisi mi lijep ili lijepa, pusti me na miru, neću pričati i slično. Sada više nema tih ispada ako ga netko nešto pita ili pogne glavu prema dole kao noj sa namrgođenim licem ili odmah na postavljeno pitanje govori idemo mama neželim više tu biti ili stajati i počne me vući.  Nekad i čak odgovori ali tako da isto pogne glavu pa valjda odgovor daje podu, više kao nešto promrmlja onda ja važno prevedem to što je on kao rekao. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
|
|
lela-sa
Povjerite se

|
 |
« Odgovor #11 na: Siječanj 25, 2012, 14:32:09 » |
Odgovor
|
Moj Nadir dok je bio manji redovito je bježao od ljudi koji mi ne pašu, tako da sam ga morala hvatati po ulici!  Nije kod njega bilo neke spike  , samo put pod noge a ti mama ako hoćeš ajde zamnom.  Nedim se još uvijek svima smješka. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
dolph
|
 |
« Odgovor #12 na: Siječanj 25, 2012, 15:00:39 » |
Odgovor
|
ooo, Leon tko god mu se ne sviđa uredno ignorira i vuče me za ruku da idemo dalje ... isto tako ako mu se netko od djece jaako sviđa ide odmah grlit... nedavno je izgrlio neku bebicu u kolicima a slatki su mi u svakom slučaju ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
only love, only love can leave such a mark!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #14 na: Siječanj 25, 2012, 20:51:46 » |
Odgovor
|
Dani pa on se srami  i zato ne treba poticati razgovore s njim. Ako tako odreagira, samo reci da ga je malo sram i skreni razgovor na nešto drugo što se njega direkt ne tiče  tako da se ne osjeća kao da je u prvom planu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rioss
|
 |
« Odgovor #17 na: Siječanj 25, 2012, 23:13:52 » |
Odgovor
|
moja je pocela da reži kad joj se neko obrati 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #18 na: Svibanj 20, 2012, 14:52:25 » |
Odgovor
|
Eva kad tek nekog sretne a ne poznaje je sramežljiva jako, nikad ne pozdravi, nego stane iza mene i uhvati me za nogu  i onda škilji od iza  ali na sreću, ne treba joj puno da se opusti...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|