|
unicorn
|
 |
« Odgovor #150 na: Prosinac 13, 2011, 10:04:00 » |
Odgovor
|
Iako još nema tri godine, kako je lijepo jutros teta u vrtiću rekla, Mario je ušao u fazu negativizma  To je za poludit  Ujutro se probudi pa se dere da neće otovriti prozorčić na adventskom kalendaru (to im je prvo ujutro kad se dignu), pa hoće, pa neće, pa ga oblačim za vrtić, pa se dere, pa baci lančić na pod, mm ga podigne a on ga uzme i baci opet i viče da će ga sam podići, pa izlazim iz stana on se dere da ga čekam, pa izlazimo iz auta pred vrtićem, on se hoće nositi, pa neće da mu Dino da pusu - pa hoće, pa hoće sam hodati, ali stoji na mjestu, ja ga primim za ruku i povlačim da idemo, on ju otima i viče, sam ću, sam ću, ja ga pustim on stoji kao ukopan, ulazimo skinuti se iz jakne i obući papuče da uđe unutra pa hoće sam skinuti kapu, pa ju ne skida, pa baci lančić ali mu ga ja moram dohvatiti, pa neće ući u grupu (a inače ulazi bez problema) ajme, jutros me doslovno izludio  naravno i druge dane bude ''ispada'' ali jutros je bilo za poludit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
Diplomirani ovisnik o pisanju
|
 |
« Odgovor #152 na: Prosinac 13, 2011, 10:21:26 » |
Odgovor
|
i ignore ignore ignore......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #153 na: Prosinac 13, 2011, 10:56:30 » |
Odgovor
|
i ignore ignore ignore...... na žalost jedino to pali, ali da, razumijem te, nije lako uvijek biti sabran kad bi ga najradije tresnula 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Don't dream your life, live your dreams!
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #154 na: Prosinac 13, 2011, 11:38:28 » |
Odgovor
|
Baš ti je veselo  budi strpljiva 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The day I will stop loving you Is the day When I close my Eyes forever... 
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #155 na: Prosinac 13, 2011, 13:54:27 » |
Odgovor
|
Samo strpljenja. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
Anna8
Povjerite se

Ponosna mamica!
|
 |
« Odgovor #156 na: Prosinac 14, 2011, 15:12:42 » |
Odgovor
|
Joooj Uni  točno znam kroz što prolaziš shock grozna faza Ako te tješi - ipak to prođe. Evo mi smo izašli iz te faze - još se ponekad inati,a l to ni približno ne izgleda kao prije! Čak su i susjedi komentirali kako se smirio 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #157 na: Siječanj 04, 2012, 10:25:52 » |
Odgovor
|
moj Leon je kritično neposlušno dijete  ne znam šta da radim  ništa ne sluša, neće ništa da posluša, a osim što već neko vrijeme samo ponavlja ružne riječi na svako i najmanje opominjanje (to je uvijek: ti si govno/ guzica / glupa, ubit ću te nogom  ) sad ujedno i se samo baci na pod i plače, zavija, urla..... i udara sve oko sebe  nimalo simpatično, i bojim se da nije dovoljno ignoriranje  on ništa neće da posluša, ništa. molim savjete šta da napravim. ponavljam, bojims e da nije samo faza nego izmiče kontroli, ili je već izmaklo shock kako ga uvjeriti da mora slušati nas 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #158 na: Siječanj 04, 2012, 11:01:02 » |
Odgovor
|
Možda ćeš morati uvesti neku kaznu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #159 na: Siječanj 04, 2012, 11:02:04 » |
Odgovor
|
Možda ćeš morati uvesti neku kaznu  slažem se. i mi smo često u kazni  dobro, ne baš prečesto. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dani
Moderator

|
 |
« Odgovor #160 na: Siječanj 04, 2012, 11:05:40 » |
Odgovor
|
ma bio je jedno vrijeme stalno u kazni  u sobu ide u krevet. ali njemu to uopće nije bed  ok, nekad malo plače, ali uglavnom ode u kaznu sa osmijehom  i izađe i sve isto 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #161 na: Siječanj 04, 2012, 11:22:36 » |
Odgovor
|
Pa ukini mu nešto što voli  vjerojatno mu soba nije neka kazna, odnosno on ju ne smatra kaznom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #162 na: Siječanj 04, 2012, 11:39:44 » |
Odgovor
|
Da mu zabraniš crtiće  Al opet kako ćeš ih njemu zabraniti a Lukasu ne ::m''m:: neizvedivo ::m''m::
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #164 na: Siječanj 04, 2012, 12:18:01 » |
Odgovor
|
Sinoć Stela zveknu Lunu i ja je stavim u kaznu da sjedi na trosjedu. I pokažem joj da se može ustati kad kazaljka bude na 8  Međutim, ona se bila zaboravila i kazaljka je već prešla 8 i neće da ustane iz kazne. Sat vremena je sjedila i revala da ona ne može ustati jer kazaljka nije na 8  Popila sve živce. Tako da meni kazna samo naprave još veće s*anje  I meni treba Dani neka nova kazna za njih dvije. Ako smisliš nešto javi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Josipaorama
Super moderator
|
 |
« Odgovor #166 na: Siječanj 04, 2012, 14:08:05 » |
Odgovor
|
Neće ni Stela uvijek... Nekad sama pita oće u kaznu i sjedne a nekad je ne možeš ni silom sjest  Kako joj dođe 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #167 na: Siječanj 04, 2012, 14:25:48 » |
Odgovor
|
Sinoć Stela zveknu Lunu i ja je stavim u kaznu da sjedi na trosjedu. I pokažem joj da se može ustati kad kazaljka bude na 8  Međutim, ona se bila zaboravila i kazaljka je već prešla 8 i neće da ustane iz kazne. Sat vremena je sjedila i revala da ona ne može ustati jer kazaljka nije na 8 Popila sve živce. Tako da meni kazna samo naprave još veće s*anje  I meni treba Dani neka nova kazna za njih dvije. Ako smisliš nešto javi  Ajme meni baš me je nasmijala 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
mlana
|
 |
« Odgovor #169 na: Siječanj 12, 2012, 10:03:53 » |
Odgovor
|
Hvala bogu da je tako.  Ali nemoj ga puno hvaliti okolo. Znaš da kad pohvališ krene sve naopako. Barem kod mene 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lana, 7.9.2000. Lovro, 25.4.2006.
|
|
|
|
Ijena
|
 |
« Odgovor #170 na: Siječanj 12, 2012, 14:23:50 » |
Odgovor
|
Super vijesti  i nadam se da će tako ostati 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zomato
Moderator
moje najdraže
|
 |
« Odgovor #171 na: Siječanj 12, 2012, 14:24:57 » |
Odgovor
|
ma to su faze, a i ovisi i kako su raspoloženi... kao i mi... nadajmo se da će potrajati ova dobra faza 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|