Forum   Pomoć Prijava Registracija  
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: PORTAL

Str: [1] 2 3   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: teroriziranje roditelja  (Posjeta: 1491 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
supermuma
Gost
« na: Kolovoz 23, 2010, 09:01:22 »
OdgovorOdgovor

dok ovo pišem imam u pozadini muziku iz našeg studija, tj moj magarčić reve li ga reve....  a zašto.... e pa jutros se diga i bio je žedan... digla sam se, pustila vodu iz špine (da mu ne bude topla nego da malo proteče), ulila mu, a on   nije mu hladna (a ne trebam ni pisat da je nije ni približija ustima   ).... e onda on bi za doručak čokolino.... i tako mater napravi.... a on.. pojeo 1 žlicu i da neće više   e a za po ure bi opet reva da je gladan.... onda namjerno oče glumit glavnog u kući i često zbog pi*darije izbije rat i tuča između njega i mlađeg brata... onda za******** oko ručka, zanovjetanje, histeriziranje, plakanje, provođenje svoje volje isl isl.... više sam luta od cjelodnevnog slušanja plakanja i svađanja... jučer mi je prikipilo i da njega ne istučem  istukla sam vrata (i razbila bravu   )...ne znam više.... luda sam.... ne mogu više ignorirat jer već dugo ignoriram te njegove ispade... probali smo razgovarat s njim i on sluša, izvini se, poljubi nas, sve bude super par minuta i onda sve ispočetka...   94

e da zaboravih napisat...kad ih pošaljemo u sobu u kaznu,  onda nabijaju igračkama u vrata ili otvaraju vrata pa ih jako zalupnu
« Zadnja izmjena: Kolovoz 23, 2010, 09:03:39 do Josipaorama » Evidentirano
unicorn
Diplomirani ovisnik o pisanju

« Odgovor #1 na: Kolovoz 23, 2010, 09:55:56 »
OdgovorOdgovor

uh 
ovo me podsjetilo na period kad se Dino budio i plakao negdje nakon godine dana i to za svaki drek, stalno se drečao za sve, a ova glupača iznad nas prijetila da će zvati socijalnu službu jer da što se on toliko dere, a sveki je na to rekla da zapravo on maltretira nas, a ne mi njega tako da djelomično razumijem, nama je srećom ubrzo prestalo 

e sad što pametno da ti kažem, možda da odvojiš njega od brata dok su u kazni, svaki da bude u jednoj sobi, da se ne vide međusobno, i da vrata moraju ostati otvorena kako nebi nešto bacali u njih ili lupnuli s njima, a što se tebe tiče, možda da jako zagalamiš kad ih stjeraš u kaznu i zaprijetiš im zabranom gledanja tv-a ili igranjem dragim igračkama  ::m''m::

nadam se da će se ubrzo smiriti malo 
Evidentirano

Ijena
Administrator

« Odgovor #2 na: Kolovoz 23, 2010, 10:00:51 »
OdgovorOdgovor

Nije tebi lako 

I ja bi ih odvojila. Bez vikanja, gubljenja živaca...sad nema toga i toga i gotovo...  Mora postojati nešto čime ih na neki način možeš "ucjeniti" pa da uz kaznu u sobi shvate da nema zafrkancije. Polako, dosljedno i nadam se daće upaliti.

Sretno 
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

*Kora*
Maher u pisanju

« Odgovor #3 na: Studeni 16, 2010, 09:29:11 »
OdgovorOdgovor

Ja isto x pua pop ,jer moja Iva kad nešto traži odmah kmeza,na što ja poludim,pogotovu sad kad je i ova mlađa veća(11 mj) i uvijek normalno zahtjeva nešto.
Ali borimo se nekako s tim,opet najviše mm tu reagira,jer onda zna da je pogriješila kad je on kazni.
A što se tiče jela uvijek sam nastojala da je za doručak namaz ili može dobiti isprežo jaje ili pahuljice i tak nešto,za ručak je kuhano ili ako je već pržim ili pečem onda je skuhana juha,za večeru što ona hoće tu se ne bunim samo mora pojesti nešto prije spavanja.
I sad kad je pošla u vrtić i tetama je puno lakše i zadovoljnije su ,jer stvarno sve jede kad je za doručak neki namaz,ručak je pretežno skuhano i doma jede ono što ona hoće,ali obično pojede uvijek što ja pripremim i sad nema problema .
Evidentirano

Šmubulica

« Odgovor #4 na: Studeni 16, 2010, 14:16:54 »
OdgovorOdgovor

Jesi li dosljedna na način da se zaista uvijek bez popuštanja držiš onoga što si rekla ili prijetiš i urlaš, a ne ispuniš ono čime si prijetila?
Evidentirano

"Svašta se rodi u mutnoj vodi..."

BLUES  MUTNE VODE
Josipa

« Odgovor #5 na: Studeni 19, 2010, 21:49:21 »
OdgovorOdgovor

Kod mene pale kazne, Lari je najgora da nesmije igrati komp a Petri da nesmije gledati crtiće! 

A kad zapizde zajedno onda moraju svaka u svoj kindač i nesmiju ni zucnit jer im se zaprijetim šibom i da vidiš kako su dobre za pola sata me isto vole i maze i paze !
Evidentirano

Lara,Petra i Marija

Josipaorama
Super moderator
*

« Odgovor #6 na: Studeni 19, 2010, 22:45:21 »
OdgovorOdgovor

Ja nekad urlam i popi*dim i sve se završi na tom mom urlanju bez ikakvog smisla 
Trenutno je jedina kazna koja pali da uzmem Ciccobellu, sakrijem je u ormar i kažem da ću je vratiti natrag u trgovinu.
Tad prestane raditi to zbog čega me je naljutila ali se baca po kući i plače bez pauze i prestanka, tako da ne znam šta je gore 
Evidentirano
dadls
Ovisnik o pisanju

« Odgovor #7 na: Prosinac 16, 2010, 10:35:41 »
OdgovorOdgovor

Teško nama. 
Evidentirano

Ijena
Administrator

« Odgovor #8 na: Prosinac 16, 2010, 13:28:58 »
OdgovorOdgovor

Jose 
Trebalo bi nekako tome stati na kraj  ::m''m::
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

Ijena
Administrator

« Odgovor #9 na: Prosinac 28, 2010, 18:34:26 »
OdgovorOdgovor

Supermuma kakva je situacija? Jel se što promijenilo?
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

yo_mamma
Sve vezano za ljubav i sex

« Odgovor #10 na: Prosinac 29, 2010, 22:04:15 »
OdgovorOdgovor

Roll Eyes ja neznam odakle bi krenila pa cu samo napisat da sam danas isla po uputnicu za psihijatra jer vise neznam sta cu  luda sam neda mi po noci spavat a nece razgovarat samnom,toliko je bezobrazna i otresita prema meni pogotovo kad se vrati od tate  Roll Eyes luda sam vise
Evidentirano

Moja mala djevojčica puna je velikih želja......

Zagrljaj je prekrasan dar – jedna veličina odgovara svima.
Ijena
Administrator

« Odgovor #11 na: Prosinac 30, 2010, 13:04:47 »
OdgovorOdgovor

Supermuma pa ne mogu vjerovati da te tak testira  stvarno glumac 

Yo  pa što joj je došlo? 
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

yo_mamma

« Odgovor #12 na: Prosinac 31, 2010, 09:41:38 »
OdgovorOdgovor

Joj Ijena vjeruj mi da neznam,sad je tjedan dana kod tate na praznicima a a zivce odmaram jer kad se vrati to ce bit uf 
Evidentirano

Ijena
Administrator

« Odgovor #13 na: Prosinac 31, 2010, 09:42:41 »
OdgovorOdgovor

Miša joj njenog 
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

mrvica.

« Odgovor #14 na: Prosinac 31, 2010, 09:44:04 »
OdgovorOdgovor

Yo   
Evidentirano

Shoot for the moon. Even if you miss it you will land among the stars.
yo_mamma

« Odgovor #15 na: Prosinac 31, 2010, 09:48:14 »
OdgovorOdgovor

Ma nevjerujem ja da je ona kriva koliko je kriv njezin dargi tata jer sad sigurno bjesni sto sam trudna i sto vidi da taj moj brak funkcionira pa joj svasta govori i ucjenjuje ,ma mislim da malo psihijatrije necenaskodit ni meni ni njoj,ovaj nas djeciji psihic je odlican 
Evidentirano

Ijena
Administrator

« Odgovor #16 na: Prosinac 31, 2010, 09:53:55 »
OdgovorOdgovor

Ja sam za psihijatra  uvijek, jer kako kažeš ne može škoditi, a i tebi će biti lakše, jer pomoć ipak imaš 
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

yo_mamma

« Odgovor #17 na: Siječanj 06, 2011, 06:25:37 »
OdgovorOdgovor

poludit cu majke mi  do 8.2 kad smo naruceni kod psihijatra ja cu dobit slom zivaca  glava mi se raspada zajebava me od 3:30 jutros neda mi spavat i onda kaze pa ti ionako ne spavas!Preksinoc je bilo sve u redu i jucer ju je predvecer nazvao dragi tata i gle sad i Nou je probudila,ja sam se ustala jernemogu vise....bogami poterat ce me u bolnicu prije reda  sa zivcima sam na vi lagano otrsla bi ju od zemlju najradije kolko mi je pocupala zivce 
Evidentirano

zomato
Moderator
*

moje najdraže

« Odgovor #18 na: Siječanj 06, 2011, 06:27:19 »
OdgovorOdgovor

yo 
a šta radi? daj neki primjer da probamo shvatiti i možda pomoći kojim savjetom? 
Evidentirano

Don't dream your life, live your dreams!
yo_mamma

« Odgovor #19 na: Siječanj 06, 2011, 06:40:55 »
OdgovorOdgovor

Kroz nasu sobu se ide u njenu jer smo njoj prepustili spavacu a mi spavamo na garnituri u boravku i onda se lijepo probudi u neko doba noci i ide na wc!E sad sve bi to bilo u redu da na tome ostane,ali ona prvo drmne vratima da me probudi onda obavezno,mama mama mama mama ,ja pitam sta je bilo Lorena?!E sad nekad ju boli stomak nekad zub,nekad ona bi se ustala nemoze vise spavat   Roll Eyes i svasta nesta nemogu se ni sjetit!Pa ajd reko boli ju pa delezi pa se smiri proci ce,pa kod nespavanja dal si sta sanjala ruzno,ma neznam sta vec nisam prica napricala ... I cim se ja maknem iz sobe ona histerizira udara rukama od krevet,otvara vrata jos sto puta tuli.... Ne place nego sjedne kraj vrata i tuli!E ja onda se opet ustanem,pa Lorena djete ako nemozes spavat lezi i smiri se i zaspat ces ,pa ja bi spavala Noa sad spava po cjelu noc a i kad se probudi mm se ustaje da me postedi,pa znas da moram mirovat,pokusala sam joj objasnit koji mi je problem uopce spavat jer me vec kriza bole i tesko mi se namjestit....ma kakvi ja pricam jedno ona radi drugo!Nemogu vise morala sam se dic ja neznam kako mm ima zivaca to slusat i Nou je probudila,ma joj neznam!Imam osjecaj da ju njen dragi tajo pili da me zajebava jer to se desava kad dodje od njega ili kad se cuje s njim,ako dan prodje u redu onda je po noci koma,ako je noc dobra onda je preko dana bezobrazna prema meni i ne slusa me ni najmanje samo zavrce nosom i duri se nesmijes ju pogledat!Eto sta rec zato sam se i odlucila za psihijatra jer ja vise neznam na koji nacin doprt do nje 
Evidentirano

zomato
Moderator
*

moje najdraže

« Odgovor #20 na: Siječanj 06, 2011, 06:47:40 »
OdgovorOdgovor

hm...meni djeluje kao da ju nešto muči i da traži neki način da pažnju privuče na sebe 
možda je malo ljubomorna na "novu" bebu  ::m''m:: iako je prošla već sve to s Noom, 
možda se osjeća da ne pripada nigdje, sad će Noa dobiti seku pa možda misli da će ona biti izbačena 
a i polako već ulazi u neki pubertet, ima i toga...
a da se pokušaš malo više posvetiti njoj, da radite neke stvari koje možeš bez naprezanja samo vas dvije, da se osjeća
dovoljno važnom, ne znam sad točno što ona voli...
vjerujem da je moguće da i tvoj bivši joj puni glavu koječim ako kažeš da je takav  ,
nije joj lako, još je mala iako djeluje veliko 
Evidentirano

Don't dream your life, live your dreams!
yo_mamma

« Odgovor #21 na: Siječanj 06, 2011, 06:58:53 »
OdgovorOdgovor

I meni je djelovao kao neki problem,pa smo razgovarale ....Vise je Noa ljubomoran na novu bebu nego ona!Hb bar vremena imam i sve ga provodim s njima dvojima ,ajde ona vise nije beba ima tih drustvenih igara pa se igramo ,bas sad imam vremena za kvalitetnije druzenje pogotovo sto ne radim ... Nebi se trebala osjecat zapostavljeno pa vise kontaktiram s njom nego sa Noom jer on ima sto crvica u guzi isad je vamo sad je tamo,cjeli dan nam prodje u igri i druzenju,al nesto ju okrene i u zadnjem razgovoru mi je rekla da je njoj bolje kod tate... A on vecinu vremena ni ne provede s njom kad je tamo,da ne pricam kako ju ucjenjuje i govori joj gluposti zbog konih mi je vec plakala... Al ja nikad nista nisam htjela ni zucnit protiv njega,al tata nju kupi...mama ne kupuje kao tata... Ma stosta tu ima mogla bi do preksutra pisat znam samo da sam evo totalno rastrojena i u disfunkciji 
Evidentirano

Josipa

« Odgovor #22 na: Siječanj 06, 2011, 22:40:22 »
OdgovorOdgovor

YO  baš mi je žao! Nadam se da će vam psihijatar pomoći! A jesi probala pričati sa socijalnim radnikom i reći m da upozori tvog bivšeg da nepila Lorenu, ipak si ti trudna i sad ti takav tres nije preporučljiv! 
Evidentirano

Lara,Petra i Marija

yo_mamma

« Odgovor #23 na: Siječanj 06, 2011, 22:47:06 »
OdgovorOdgovor

Joj draga moja sve se uzasavam socijalnih radnika,imala sam tako lose iskustvo sa njima  to si ostavljam kao zadnju opciju bezizlaznu  Danas su bili moji dida i baka trebala je kao Lori ic kod njih na dan dva dok je jos na praznicima (obozava ih kao i ja,oni su joj kao djed  i baka) medjutim kad sam rekla baki sta je radila,jutros sam ju nazvala u 07:00 i isplakala joj se na telefon jer sam vise pukla,onda su oni dosli na kavu i baka joj je dala do znanja da se nesmije tako ponasati i da ako misli ic kod njih mora slusati i tako...... cim su dosli posla im se pojadat al se iznenadila kad joj je baka ocitala bukvicu,u trenu je promjenila plocu......mm kaze baki da ako nam psihic ne pomogne kupat cemo ju u svetoj vodi jer nam nista drugo ne preostaje

evo otisla je spavat bez pogovora i danas je bila dobra a sad cemo vidjeti sta nosi noc 
Evidentirano

DANCHY2

« Odgovor #24 na: Siječanj 07, 2011, 00:17:04 »
OdgovorOdgovor

yo mamma..opče si nemrem zamislit kak je to za sve težak period....
čini mi se da ti je zapravo teže jer ti u biti samo nagađaš da to kreče od njenog oca,jel?ja se samo zbog određenih događaja u svom životu,točno sječam sebe kad sam imala 9-10g....sama sam bila s mamom,jedinica sam,otac me eventualno 1x godišnje došo vidjet i tad je radio s*anja,a kad sam se radi neznam čega osječala jadno i po*rano mogla sam mami reč da bi k njemu išla.a nikad me čak k sebi nije ni odveo.tako da vjerujem da tvoja curka ne zagovara tatu jer tako i misli,nego je to jedina stvar s kojom ima tvoju punu pozornost.a vjerojatno i tebi sve to teže pada jer si trudna,a i noa je tu.,da se postaviš na trepavice nemreš ne bit osjetljiva......
sigurna sam da dok te tak za*ebava ,da u sebi žali ali joj ponos neda da prestane gnjavit.....
držim vam fige da ju psihić malo trgne
Evidentirano
Ijena
Administrator

« Odgovor #25 na: Siječanj 07, 2011, 08:02:22 »
OdgovorOdgovor

Yo  pa stvarno ti nije lako  i još manje potrebno sad dok moraš pazit na sebe i bebu.

Nju definitivno nešto muči, a tata joj vjerojatno samo dolijeva ulje na vatru, ona je još ipak mala, teško je razlučiti što su obične priče od stvarnog života. Bit će teško objasniti joj kako stvari stoje, i da si bez obzira na Nou i trudnoću i njena mama koja će uvijek biti tu. Definitivno je dobar izbor otići psihijatru  čisto da cijelu stvar iz drugog kuta pogleda netko stručan, pa da vam kaže svoje mišljenje.
Evidentirano

The day
I will stop loving you
Is the day
When I close my
Eyes forever...

unicorn

« Odgovor #26 na: Siječanj 07, 2011, 15:15:58 »
OdgovorOdgovor

Slažem se sa svime što su cure napisale, neznam što ti pametno drugo reći, nego držim fige da vam psihić pomogne i da krene na bolje 
Evidentirano

yo_mamma

« Odgovor #27 na: Siječanj 07, 2011, 17:08:55 »
OdgovorOdgovor

Bit ce da je baka doprla do nje legla je sinoc bez pogovora i nije se niti jednom pomakla sad dokad ce to trajat vidjet cemo!Vjerujem da joj je tesko,od njenog oca sam se i rastala jer me psihicki zlostavljo i njega nije briga koga ce povrijedit samo da meni napakosti,a ona kako ga voli sto je normalno ucinila bi sve za njega! 
Evidentirano

neli
Počasni član
*

mamine ljubavi....

« Odgovor #28 na: Siječanj 07, 2011, 21:37:57 »
OdgovorOdgovor

yo, ja svejedno ne bih odustala od psihijatra  mislim da bi bilo ok da stručna osoba malo popriča s njom , mislim da oni vrlo brzo uoče u čemu je problem 
Evidentirano

...tu sam da ti nadu vratim, ako padneš, da te uhvatim...
Yacita
Jednostavno savršena :D

"Amicus certus in re incerta cernitur"

« Odgovor #29 na: Siječanj 07, 2011, 21:44:53 »
OdgovorOdgovor

Slažem se s Neli  Naškoditi ne može 
Evidentirano

Str: [1] 2 3   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP "Veliki osmijeh" | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.
Minted Theme By Wdm2005 © 2008
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.218 sekundi uz 56 upita. (Pretty URLs adds 0.018s, 2q)